2.Evlilikler ve eşimin ailesi ile yaşama ısrarı

Oldu olacak kafese koysun yeminizi suyunuzu versin kus gibi yasayin sinir oldum sunlari okuyunca. Siz gercekleri gormussunuz gercekten bosayin su herifi ya. Onu yapma bunu yapma ama kendime gelince bana kural yok oldu baska, kendi dinini cok guzel yasiyor da sizin ki mi kalmis. Gecirdiginiz her dakika zaman kaybi su an bu adamla. Durumunuza gercekten uzuldum, umarim yapilmasi gerekeni yapar mutlu olup istediginiz gibi yasarsiniz.

Zaten oyle bir kayin aile anca boyle bir insan yetistirirdi. Kendileri neyse ogullari da o olmus. Bir onlar musluman sanki, sizi manipule edip esir hayati yasatmak istiyorlar..

Kesinlikle kabul etmeyin. Ben eşimin ailesi için aa ne iyi insanlar bunlarla yaşanır dedim demez olaydım. 5 yıllık evliyim her yaptığım herseyim kontrol altında. Ne bir mahremim var ne özel hayatım. En basiti mutfağa girip istediğim yemeği bile yapamıyorum. Ne gelinligimden birsey anladım ne anneligimden. Kötü ol gerekirse ama kesinlikle kabul etme. Çünkü sonradan ortadan ikiye de ayrilsan ayrılmıyor o ev. Sinir hastası oluyosun.

Başkasını getiririm derken, siz hariç başka bir kadın daha mı getirecekmiş? Pes..

Zaten yaşadığım hayatı o şekilde hissediyorum kendimi değersiz hissediyorum

Zaten oyle bir kayin aile anca boyle bir insan yetistirirdi. Kendileri neyse ogullari da o olmus. Bir onlar musluman sanki, sizi manipule edip esir hayati yasatmak istiyorlar..
Maalesef çok haklısınız. Benim babam da bize çok vaaz verirdi ama bizi annemi bırakıp başka bir kadınla kaçıp gitti ve bizi bir daha arayıp sormadı bile ben artık kimseye güvenmiyorum

Asla işim olmaz. Çünkü ben misafirliğe gittiğim zaman bile deliye dönüyorum. Her şeyi şakayla karışık eleştiriyor herkes oturuyor ben karınca gibi çalışıyorum kızları var dedim eşime gitsin yapsınlar ben senin diyetini ödemek zorunda değilim. Size de Allah sabır versin ne diyim Allah yardımcınız olsun. Düşünmesi bile insanı yoruyor

Maalesef çok haklısınız. Benim babam da bize çok vaaz verirdi ama bizi annemi bırakıp başka bir kadınla kaçıp gitti ve bizi bir daha arayıp sormadı bile ben artık kimseye güvenmiyorum
Cok uzuldum durumunuza.. Yapilmasi gereken bosanmak aslan gozunu acti, kendinize ve evladiniza bu hayati reva gormeyin lutfen.. Allah size guzel kapilar acsin yuzunuzu guldursun insallah

Böyle kaoslu bir ortam sizin kendi çocuğunuza da zarar verir. Katlanacaksanız çocuğunuzun öz babasına katlansaydınız bırakın boşanın bu adamı hem aileci hem de ailecek tuhaflar.

Böyle kaoslu bir ortam sizin kendi çocuğunuza da zarar verir. Katlanacaksanız çocuğunuzun öz babasına katlansaydınız bırakın boşanın bu adamı hem aileci hem de ailecek tuhaflar.
Keşke düzgün biri olsaydı bana öyle bir hata yaptı ki çocuğumun babası katlanabilmem mümkün değildi ne yazık ki

ekstra ne yapmam gerekir fikirlerinizi öğrenebilir miyim?

Sizin oğlunuz yanınızdayken, eşinizin kızının babaannesiyle kalması kimin tercihiydi bilmiyorum.Ancak eşinizin annesiyle beraber yaşama ısrarına bakınca, sizi nikah masasına oturtana kadar ayrı ev açtığını düşünüyorum.

üstelik özlük üveylik var

"Üstelik özlük üveylik var" dediğinize göre, evliliğiniz boyunca eşinizin kızıyla aynı evde yaşamayı düşünmediğiniz kanısına kapıldım.

Eşinizle hayata bakışınız, ortak yaşamdan beklentileriniz bu kadar farklıysa; ilişkinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

Postu baştan sona okursanız kızı niye babaannesinde anlarsınız. Özlük üveyliğe gelince ben onun anne babasının eve gelecek diğer misafirlerin oğluma karşı ayrımcı davranacağı kanısında olduğum için söyledim. Evet hayata bakış açımız farklı ve beklentiler de öyle

Çocuğu babasının oturduğu, ikamet ettiği konuta yakın okula nakil almak veya servisle mevcut okuluna yollamak zor değil. Okulun bahane olduğunu öncelikle kendinize itiraf etmeye ne dersiniz ?

Forumda: "ikinci evliliklerde çocuklu insan, çocuklu insanın halinden anlar; denklik olur vb" yazan arkadaşlar umarım sizin konunuzu da okurlar.

Babaanne ve dedesi imam hatip diye tutturdular bizi dinleyen beni karıştıran kim ki olaylara çocuğu istemediği okula yazdıran onlar ve bu yaşta başını kapat diye baskı yapanlar da. Çocuğa söz hakkına sahip olamıyorum ne yazık ki olabilsem zaten kız bu durumda olmaz çocuğa annelik yapmama müsade etmiyorlar

Servis olayını ben eşime gündeme getirdim şu an sıkışığız servis külfet olur şu an böyle olsun durum düzelince bakarız ne yapabiliriz diye söyledi bana. Evet zor bir çocuk çok olumsuz özelliği var ama o adı üstüne bir çocuk ve anne babası ayrılmış sevgiye muhtaç ve yanlış büyütülmüş bir çocuk. Yanımdayken de ben ona kendi oğlumdan öz verili davrandım oğlumu sevmedim yanında bile hiç 1 aydır hafta sonları geliyor ondan öncesi hep yanımızdaydı.

Hizmetçiyi de karısı yapıyor ama hizmetci tutsun o bir meslek hani bu eş diyor yani yatağına da almış oluyor sadece hizmetçi diyemeyiz
Çünkü onlara göre evlerine giren nikahsız kadın olamaz. Ben sonradan öğrendim bir kadın varmış anne babasına kızına bakan ben hayatında yokken kendisinden yaşça büyükmüş. Onlara baksın diye eve sokmuş ama ilişkisi de olmuş. Hatta evlendikten sonra eşimi rahatsız bile etti. Takıntı haline getirmişti. Kadını görünce hem göz zevkim hem de ruh şevkim yerle bir olmuştu. Evlenmiş adama evlenmişsin kıskanıyorum biliyorsun kıskancım ama işte ne yapabilirim falan yazmıştı. Sadece şunu biliyorum eşler sorun yaşasa çözer ya da çözemezler fakat bir kadının düşmanı yine bir kadın oluyor. Kayınvalide, diğer kadın, görümce, elti vb …Kusura bakmayın konu açılınca bu olay da aklıma geldi örnek vermek istedim..

ekstra yapmanız gereken boşanmak
anlamıyorum ben bu kadınları
zaten bir evlilikten paçasını kurtaran kadın neden tekrar aynı hapishaneye girer ki
sizinki bir de hücre
bu yaştan sonra başka aileyle yaşayacaksınız
şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…