Köye gidince ayrılan sevgili .

Arkadaşlar 2 yıllık ilişkim var beraber yaşıyorduk . İş dışında hep yanımda asla bir arkadaşının yanına dahi gitmeyen yapışık gibi dolaşırdık . Tabi ara ara kavgalar oluyordu hallediyorduk beni çok seviyor değer veriyordu hep çabalıyordu . Ailesi ilişkimizi onaylamıyor daha önce evlilik yaptığım için . O da mesafeliydi onlarla . Ne zaman onlardan biriyle konuşsa beni gözü görmüyor bir şey oluyordu ya da oraya gitse bir şey oluyor tartışıyor ayrılıyorduk . 6 ay üstüne köye gitti . Gidene kadar her şey iyi hatta uyardım bak aileni görünce değişmeyeceksin yine dimi yok dedi . Gitti sabah oldu kıskançlığımı bahane ederek ayrıldı . Bende bekliyordum hep yine aynı şeyi yapmasını . Ailesinden az bir destek görünce beni siliyordu hep . O kadar üzüldüm ağladım ki çok güzel bir ilişkiydi ama korktuğum başıma geldi . Kıskançlık bahane orda ailesi benimle ilgili konuşmuş aklını bulandırmıştır . Evde ki tüm eşyalarını çöpe attım kıyafet ne varsa ev benimdi zaten o yanıma gelmişti . Yani sırtımdan vurulmuşa döndğm çok gururluyum sevsem de asla olmaz dönünce mutlaka arayacak gelecek ama asla olmaz . Çok üzülüyorum çok güvenmiştim… aynı evde yaşama konusunda yargılamayın lütfen aldatmadan dolayı boşandım zaten ben istedim böyle olmasını
Zaten biliyormuşsun olacağı. Ortama göre fikir değiştiren karaktersiz biriymiş. Böylesi daha iyi. Aslında daha ilk ailesi doldurduğu için seninle kavga edip ayrıldığında sen basacaktın tekmeyi..

Askerlerin geneline güven olmaz. Belki annesi yeni birini buldu bayramda istemeye gideceğiz dedi bilemezsin. Böyle olmasa bile zaten adamın aileyi bahane ederek ayrılacağı varmış. Sen unutmaya bak en iyisi
Annesiyle benim yanımda konuşmuyordu hep bu konuda şikayetimi dile getirdim duymamam gereken gir şey mi var niye yanımda konuşmuyorsun diye . Bu olabilir belki annesinin söylediği bir kız .

Her defasında sizi silen insanla olan ilişki mi çok güzel ilişki ? Ailesi de bahane sizinle takılmış geçmiş gerçekten sevseydi asıl o zaman kimseyi gözü görmezdi üzgünüm sevilmemişsiniz.

Ayrıca sizi silen birisini her defasında kabul ederekte yalama yapmışsınız ilişkiyi kusura bakmayın insanın kendisine biraz saygısı olacak.
Sürekli ayrıl barış ilişkisi iyi bir ilişki olamaz.Aksine sorunlu bir ilişkidir.

Arkadaşlar 2 yıllık ilişkim var beraber yaşıyorduk . İş dışında hep yanımda asla bir arkadaşının yanına dahi gitmeyen yapışık gibi dolaşırdık . Tabi ara ara kavgalar oluyordu hallediyorduk beni çok seviyor değer veriyordu hep çabalıyordu . Ailesi ilişkimizi onaylamıyor daha önce evlilik yaptığım için . O da mesafeliydi onlarla . Ne zaman onlardan biriyle konuşsa beni gözü görmüyor bir şey oluyordu ya da oraya gitse bir şey oluyor tartışıyor ayrılıyorduk . 6 ay üstüne köye gitti . Gidene kadar her şey iyi hatta uyardım bak aileni görünce değişmeyeceksin yine dimi yok dedi . Gitti sabah oldu kıskançlığımı bahane ederek ayrıldı . Bende bekliyordum hep yine aynı şeyi yapmasını . Ailesinden az bir destek görünce beni siliyordu hep . O kadar üzüldüm ağladım ki çok güzel bir ilişkiydi ama korktuğum başıma geldi . Kıskançlık bahane orda ailesi benimle ilgili konuşmuş aklını bulandırmıştır . Evde ki tüm eşyalarını çöpe attım kıyafet ne varsa ev benimdi zaten o yanıma gelmişti . Yani sırtımdan vurulmuşa döndğm çok gururluyum sevsem de asla olmaz dönünce mutlaka arayacak gelecek ama asla olmaz . Çok üzülüyorum çok güvenmiştim… aynı evde yaşama konusunda yargılamayın lütfen aldatmadan dolayı boşandım zaten ben istedim böyle olmasını
Bu zamana kadar kendinizi kandırmışsınız, ailesi ya da herhangi birilerinin lafıyla
sizinle tartışıp ayrılan bir insan size değer vermiyordur sevmiyordur. Yani kısacası
çok güzel bir ilişki değilmiş siz öyle görmek istemişsiniz. Gayet isabetli olmuş ayrılmanız,
üzülmeye değmez, artık onun için ulaşılmaz olun lütfen geçmiş olsun.

Erkekler gerçekten seviyorsa ne ailesini dinliyor ne başka birini. Üzgünüm sizden ayrılması yalnızca kendi istediği için.

Ne varmış evlenip boşandıysan?

Seven adam arkanda dururdu ki bence birini bulmuş ailesi.

Lütfen tekrar affetme çünkü herhangi bir zorlukta tekrar seni bırakacaktır.

Ne varmış evlenip boşandıysan?

Seven adam arkanda dururdu ki bence birini bulmuş ailesi.

Lütfen tekrar affetme çünkü herhangi bir zorlukta tekrar seni bırakacaktır.
Ailesinin ona söylediği bir kız olduğunu bende düşünüyorum , çünkü annesiyle asla benim yanımda konuşmuyordu hep işe gidince konuşuyordu . Benim duymamam gereken bir şey var demek ki diyordum bende .

boş ver yoluna bak

Konu sahibi kesinlikle yoluna bak .Bide erkek adam eve alinmaz erkeğin az gururu olur gidip kadinin yanina yerlesmez .Birlikte yasamanizi elestirmiyorum ama ona ev acan sizsiniz o size ne imkan sagladi ki ?
Bide boyle anasi babasi koyde yasayan adamdan, modern aa evlenmeden birlikte yasamayi deneyen modern çift olmaz .Gene gidip gelecegi yer koy .

Back
X