Boşayacak diye korkmuyorum ki be canım. Sadece üzülüyorum.Şu anda içinde bulunduğum durumun karmaşıklığından sanırım. Biraz zaman geçince ayılırım ve sağlıklı düşünürüm belki... Ben kızımın babasından boşandım. Bundanda boşanırım...başkaları üzülecek diye kimseyi çekmeniz gerekmez.. bu sizin ve kızınızın hayatı.. Adam kızınızı bile el gibi görüyor belliki derdi başka.. ben olsam taviz vermem hiç bir konuda boşarsan boşa der kenara çekilirim.. iyi boşayacak korkusuyla ben kızımı tehlikey e atayım.. çok bekler
İki ihtimalde kuvvetli. Benim içimde hep boşanma hissi ve düşüncesi vardı aslında.Gidişat onu gösteriyordu. Ama belki dedim. Birde borçlar olunca düze çıkayımda sonra sağlıklı düşüneyim dedim. Olmadı...Defolsun gitsin kendi kızınla yiğenini aynı evde yaşatsın.
Akıl işi değil . Ya bu adam gaza geliyor ayda senden ayrılmak için sebepler arıyor.
Çok istedim aile olmayı diye olmadı sanırım. Benim annem çok genç yaşta öldü. Ölmeden öncede hep hastaydı. Bizim evimizde hiç aile birliği olmadı. Annemle babam hep hastanelerdeydi. Özlemim bundan belkide. Belkide işte o dertler şöyle boynumu bir geçsin diye bekledim, cebelleştim.degil yegen ben senin kizini cekiyorum diyen bir adamla kizimi ayni evde bir gun olsun tutmam. sizin gibi iyi yurekli insanlarin karsisina neden boyleleri cikar ki..imtihan dunyasi. elalemi bosverin evlenmekte helal bosanmak ta .
Ben dedimki beni kendi yerine koy. Eski eşin evlense ve evlendiği adamın genç yeğenini evine getirse sen kzıların için endişelenmez misin? Müsade eder misin bu duruma ? İlk cevabı eski karım evlenmez oldu. Daha sonra da senin yeğenin gelse benim için sorun olmaz dedi. Ben dedim tabiki sorun olmaz çünkü aynı konu değil. Yazıyorum arkadaşım ama bilmem anlatabiliyor muyum derdimi ?
Teşekkür ederim. Yanaklarımdan yaşlar süzülüyor hep. Engel olamıyorum. İşyerindeyim şu an. Akşam eve gitmek istemiyorum. Beni ne bekliyor bilmiyorum çünkü. Bu yaşıma kadar başıma her gelene neden ben diye sordum. Kısmet diyip geçmek gerek demekki. İnancınız ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.Cansuyum ben sizin içinizdeki güçlü kadına inanıyorum. Lütfen silkelenin ve kendinize gelin. Haketmediğiniz bir evlilik yerine sonuna kadar hakettiğiniz güzelliklerle dolu yalnızlık yeğdir.
Ne istiyorlarsa desinler bosver in onları. Yaşayan sizsiniz bunları..Aileme ve akrabalarıma karşıda bir iyiki sormayın. Milletde diyecek birşey yoktu bunların arasında. Noldu şimdi. Herkes zaten ama kızım geçinin diyor başka birşey demiyor.
Eski eşle bariz bir sebep yok bildiğim kadarıyla ama en baştan uyuşamamışlar. Görücü usulü gibi bir evlilik. Eşimin annesi çok istemiş. İkinci kız olmadan denemişler boşanmayı kadın intihar etmiş, barışmışlar. Ama ikinci çocukta kurtaramamış. Biz evleneceğimiz zamanda intihar etmişti bikaç kez. Eşim pek aldırmamıştı. Onun huyu bu diyerek. Eski eşin bariz bir niyati var ama buna prim veren birde eşim var.off. Allah yardımcınız olsun.
eski eşle neden ayrıldı. eski eş onu kabul edecek mi. belki siz kuruntu yapıyorsunuz.
Bence öncelikle kızınızı hemen babasının ya da dedesinin yanına gönderin. Sonra da eşinizle konuşun ve evden ayrılmasını rica edin...avukat arkadaşlar daha uygun bir fikir verebilirler.Teşekkür ederim. Yanaklarımdan yaşlar süzülüyor hep. Engel olamıyorum. İşyerindeyim şu an. Akşam eve gitmek istemiyorum. Beni ne bekliyor bilmiyorum çünkü. Bu yaşıma kadar başıma her gelene neden ben diye sordum. Kısmet diyip geçmek gerek demekki. İnancınız ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.
devir çok değişti.kimse kimseye bir şey diyemiyor artık ama senin kendin için kaygıların vardır bir daha evlenemem gibi ona bir şey diyemem.hakkınızda hayırlısı olur inşaallah.İkinci evlilik olunca çok kötü oldum be arkadaşım. Elim kolum bağlı sanki. Babam üzülecek falan. Offf
Bazen aşırı saf, bazende şeytanın düşünmediğini düşünür. Sabah konuştuk ve karşılıklı restleştik. Başka bir iş için aramam gerekti. Aradım çalışıyorum belki yanına uğrarım dedi. Şimdilik ses seda yok. Bakalım akşama ne olacak. Sabahta ben bundan sonra yemekten sonra evde durmam giderim yatmaya gelirim demişti. Hiç öyle huyları yoktur halbuki. Belki sadece lafta kalacak ama bakalım...Saf bence bu adam ya. Cok kolay manipule edilebilir geldi gözüme aksiligi olmasa. Son durum ne simdi konustunuz mu hic.
Kızım zaten haftaya gidecek babasına yaz tatili için. Zaten kızımın babasına fazla aksettirmeden çözmem lazım bu işi. Eski eşim öğrenirse kızım üstünde baskı kurmaya başlayabilir. Ve ben kızımdan asla vazgeçemem.Bence öncelikle kızınızı hemen babasının ya da dedesinin yanına gönderin. Sonra da eşinizle konuşun ve evden ayrılmasını rica edin...avukat arkadaşlar daha uygun bir fikir verebilirler.
aynen kzının huzuru için ve kendi huzurun için kimsenin tavrını çekme.. elalem ne der ailem üzülür diyerek kendni hayatını yorma.. kızında ne güzel büyümüş.. çalışıyorsunda mis gibi de ayakların üzerinde durursun..Boşayacak diye korkmuyorum ki be canım. Sadece üzülüyorum.Şu anda içinde bulunduğum durumun karmaşıklığından sanırım. Biraz zaman geçince ayılırım ve sağlıklı düşünürüm belki... Ben kızımın babasından boşandım. Bundanda boşanırım...
Bir daha evlenmek mi tövbe. allah isteyenlere versin. Çok canım yandı bu sefer. İlkinde böyle olmamıştı. Bir günde davayı açıp, ev bulup evimi taşımıştım. Şimdi daha ağırım sanki...devir çok değişti.kimse kimseye bir şey diyemiyor artık ama senin kendin için kaygıların vardır bir daha evlenemem gibi ona bir şey diyemem.hakkınızda hayırlısı olur inşaallah.
Eski eşle bariz bir sebep yok bildiğim kadarıyla ama en baştan uyuşamamışlar. Görücü usulü gibi bir evlilik. Eşimin annesi çok istemiş. İkinci kız olmadan denemişler boşanmayı kadın intihar etmiş, barışmışlar. Ama ikinci çocukta kurtaramamış. Biz evleneceğimiz zamanda intihar etmişti bikaç kez. Eşim pek aldırmamıştı. Onun huyu bu diyerek. Eski eşin bariz bir niyati var ama buna prim veren birde eşim var.
Aynısını söyledim arkadaşım. Senin cümlenin aynısını kurdum. Benim için sorun olmaz. Bizde yeğen kardeştir dedi. Sizin içiniz fesat diyerek birde üste çıktı. Ama bence asıl soru benim yeğenim değilde, eski esşi evlense ve evlendiği adamın yeğeni eve gelse??? Buna cevap bile vermedi...Sen kocan olacak erkek müsvettesine de ki; "Sen kendi kızının benim erkek yeğenimle kalmasını ister misin, eğer istersen ben senin erkekliğinden şüphe ederim"
Kuracagın bu cümle neticesinde anlarsın ne mal oldugunu adamın. Zaten "olur" derse, o boşanmazsa bile sen boşan!
hiç tereddüt etme bırak seni boşasın hayatına baksın.Bir daha evlenmek mi tövbe. allah isteyenlere versin. Çok canım yandı bu sefer. İlkinde böyle olmamıştı. Bir günde davayı açıp, ev bulup evimi taşımıştım. Şimdi daha ağırım sanki...
Yeğen kardeş mi ne kardeşi.. Sizinkiler arasında kan bağı bile yok. Kaldı ki kan bağı olanlar arasında da neler oluyor haberlerde görüyoruz...Aynısını söyledim arkadaşım. Senin cümlenin aynısını kurdum. Benim için sorun olmaz. Bizde yeğen kardeştir dedi. Sizin içiniz fesat diyerek birde üste çıktı. Ama bence asıl soru benim yeğenim değilde, eski esşi evlense ve evlendiği adamın yeğeni eve gelse??? Buna cevap bile vermedi...
Yok gitmiyor. Orda burada çalışıyor. Neyöiş sahip çıkacakmışız. Bizimde aten dükkanda elemana ihtiyacımız varmış. Ya bana deseki kızın yazın babasına gidecek. Bizimde yazın iişlerimiz çok yoğun oluyor. Yaz döneminde bana yardıma gelsin. Öyle değil sürekli olacakmış. Askere burdan gidecekmiş.miş.miş.Adama bak ya yazıklar olsun, 11 yaşındaki kız batmış resmen ettiği lafa bak. Ne işi var koca delikanlının sizin evde yahu? Üniversiteye falan gitmiyor mu o? Çok saçma. Siz haklısınız.