2.Evlilik ve Eşimin Yaşattığı Sorunlar

Birak elalemi senin kizin daha onemli. Kim ne derse desin.

En doğrusunu yapmışsın.

Kendi kizlari olsa ayni evde tutar miydi dersin?

O yasta cocuk senin icin bile tehlikeli. Akli oturmamis, ergen kivami...

Dilerim akli basina gelir esinizin, bu hatadan doner.

Yok donmez uzatırsa;

Boyle aptal bir sebepten gidecek adamin onunde durma birak gitsin..

Bak ne güzel baban arkanda daha ne olsun. O yüzden ederi kadar herşey. Bekle bakalım eğer hala o eski eş mevzuları da devam ederse dikkat et 2 yuvayı bi arada götürmesin.. tabi ki en önemlisi kızın böyle bi zihniyetteki adamla yalnız da bırakma daha evladı yerine koyamamış bile..

Eşiniz gözden çıkarmış evliliğinizi, Kızınızın konusunda çok haklısınız aynı evde yaşamalarını bende doğru bulmadım.Sonuçta kızınızın zarar görmesindense bitirin gitsin

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah taviz vermezdim ben de olsam.. eminim zordur ama lütfen çevrenizi düşünmeyin. evladınız da var arada.

çoçukla 2. ikinci evlilik zor ,,,
büyük konuşmak gibi olmasın ben yapamam şahsım adına
hayatın 2. mutluluğunu 2.evliliklerde zor gibi görünür
öyle bir mutluluğa inanmıyorum

bak ne yaşadığını en iyi sen bilirsin ...
kimi ,kimle denk görüyor
hayatına giren 2. mutluluk

Allah kolaylık versin

kesinlikle taviz verme asla kabul etme böyle bi durumu. ucunda boşanmakta olsa kızından önemli deil. anladığm kadarıyla ' 2. ewlilik boşanamaz gözüyle bakıyor sana. kendi ayakların üzernde durabiliyorsan bırak gtsin. gece 3 de geldi diyorsun nasıl katlanıyorsun böyle bir adama.

Canim kızının yeni eşle arası nasıl onu merak ettim. Bu senin kizina katlaniyorum cekiyorum muhabbetlerini umarım duymamistir. Bir de çok kavgalı bir ilişkimiz vardı demişsin. Bu çocuk bunlardan etkilenmiyor mu? Mesela odasını evi benimsiyor mu? Babası da başka bir kadınla evliymiş hatta başka bir kızı daha varmış. Yani senin kız nasıl etkileniyor bunlardan

kızım olsa bırakın 11 yaşı 1 yaşında olsa elin adamıyla aynı evde bırakmam, bu dönemde kendi babasına güvenemezken kızınızı kendi kızı gibi göremeyen bir adamla hele de onun ergen yeğeniyle...yok mümkün değil. eşiniz bahane aramış. yol verin gitsin.

Bu kocaların eski eşleri de ne hikmetse o asla evlenmez kategorisinde oluyor. Bende öyle demek istememiştir deyip vaktinde kendimi kandırdım ama adamlar eski eşlerin evlenme düşüncelerine bile katlanamıyorlar sanırım. Eşimin oğluma bir davranışı karşısında bende aynen sizinki gibi bir örnek vermiştim. Eski karın evlense çocuklarına evlendiği adam bunu söylese filan diye. Adam hemen hemen cevabı yapıştırmıştı. O asla evlenmez diye. Hala bende soru işaretidir ve ara ara soğuma sebebimdir.

Niye senden sonra erkek milletinden mi sogudu, tovbe mi etti, din degistirip rahibe mi oldu, o kadar mi bıktı evlilikten senin sayende, bende olsam seninle evlilikten sonra bir daha evlilige cesaret edemem...

Iste böyle ne laflar söylenir icten ice..

Zor bir durumun içindesin, tepkilerinde sonuna kadar haklısın.
Biliyorum 2. kez boşanmak zor olacak ama yeğenin eve gelmesine izin verme.
Kızını böyle bir riske atma.
Boşanma teklifini sen et gerekirse.

Allah yardımcın olsun.

Bencd eşin ayrılmak için bahane arıyor eski eşine dönmek istiyor

Arkasından edilecek lafları göze alamıyordur belki. Ya da sizin ahınızı almak istemiyordur o yüzden gerçekleri gizliyordur..

Eğer ayrılmaya hazır hissediyorsanız ve hiçbir şeyin düzelmeyeceğine inanıyorsanız ayrılmaktan çekinmeyin.

İnşallah size aile sıcaklığını yaşatacak, yuvanın ne demek olduğunu gösteren bir eşiniz olur...

Sağlıcakla kalın.

Kızın konusunda cook haklısın değil ikinci 5. Evliliği bile olsa kızım için hiç düşünmez herseyi feda ederdim. Kimin ne diyeceği umrumda olmazdi, senin de olmasın evladım herkezden kiymetli. Eşinde eğer sama anlayış göstermiyorsa ister eski eşine dönsün ister yeni birini bulsun kendi bilir. Allah yardimci olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…