Cevap vermedi değilde, benim eski eşim evlenmez dedi. Sanırım eski eşim hala beni bekliyorun Türkçe'si oluyor bu ...Yeğen kardeş mi ne kardeşi.. Sizinkiler arasında kan bağı bile yok. Kaldı ki kan bağı olanlar arasında da neler oluyor haberlerde görüyoruz...
Evet sizin sordugunuz soru asıl can alıcı olan... Cevap veremediyse umarım susar bundan sonra..
allahım yardımcın olsun inş.benimde 2 ci evliliğim bitti evet çok zor helede 2 ci olmasıİkinci evlilik olunca çok kötü oldum be arkadaşım. Elim kolum bağlı sanki. Babam üzülecek falan. Offf
Olabilir malesef, bu kadar eyvallahı olmadıgına göre..Cevap vermedi değilde, benim eski eşim evlenmez dedi. Sanırım eski eşim hala beni bekliyorun Türkçe'si oluyor bu ...
Şu an asla alttan alma gibi bir lüksüm yok. Oda biliyor her konuda şansını denedi. Ama benim taviz vermeyeceğim tek konu kızım. Çok iyi biliyor bunu. Dediğiniz gibi keşke evlenmeseydim. Ahh bilsem ahh bilsem başıma bunlar gelecek. Ahhh.
İkinci evlilik olunca çok kötü oldum be arkadaşım. Elim kolum bağlı sanki. Babam üzülecek falan. Offf
Bu yeğenin anne babası var ve müthiş ilgisizler. Ayrıca bu anne baba beni haiç tanımıyorlar. Evlendiğimizde memleketten gelememişlerdi nikaha. Yani tanımadıkları insanın evine gönderecekler. Ya gerçekten herşey bahane gibi...bu yeğenini anne babası evi barkı yok mu?
askere neden sizin evden gidiyormuş
İnşallah. Allah sizede yardım etsin. 2.3. zor işte. Hayallerin bitmesi zor. Bizde kızımla yeni hayaller kurmaya başladık bile :)allahım yardımcın olsun inş.benimde 2 ci evliliğim bitti evet çok zor helede 2 ci olması
Ya böyle biri yüzüme yüzüme vurunca nasıl dahada acıtıyor canımı. Ama erken olması iyi oldu belki. KAzara bir çocuğumuz falan olsaydı herşey çok daha zor olurdu sanırım.Bu evlilikte pek geriye birsey kalmamis , kocaniz sizi bosanmakla, cocuklarinin yasadigi yere donmekle orada hayat kurmakla tehdit etmis, ustelik senin kizinin cekiyorum ya demis, yani ortada evllik diye birsey kalmamis bence silkelenin iyi bir dusunun o ne der bu ne der demeyin.
Kendimi kandırmışım demekki ben hep. Mutluluk oyunu oynamışım kendimce. Şimdi geriye dönük düşününce herşey oturuyor yerli yerine.Teşekkür ederim.Bir yeğen için yuvasını çok kolay yıkabiliyorsa, ben de hiç düşünmezdim yeğenle kocamı baş başa bırakırdım. Hani bir laf var ya: Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı baş başa bırakmaktır..Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır..
Bence eşiniz yuva olduğunuzun farkında değil. Kızınızı da kızı gibi görmüyor, senin kızın benim kızım diye ayrım yapıyor. O yüzden böyle bir adam için çaba harcamak boşuna. İkinci evliliğim bitiyor diye de üzülmeyin, önemli olan sizin ve kızınızın mutluluğu.
Babamda öyle dedi arkadaşım. Şimdilik sessiz kal gereksiz kavganın içinde kalma dedi. Ama baktın iş ciddiye biniyo koy kapının önüne dedi. Bana gene adamcık nasıl kabullenmişti onu. Eşimin annesi babası yok diye sahiplenmişti yazık. eden hep böyle hak etmeyen insanlar için çabalıyoruz neden.kızın tek önceliğin şimdilik bekle ama baktın bayağı bayağı çocuk geliyor iki dakika durma çocuğuna bakarsın çalışıyorsun zaten. Ama içimdeki ses vazgeçti diyor nedense. hayırlısı olsun ama adamın düşünce yapısı değişmezse bu evlilik bitmeli.Allah yardımcın olsun canım.
Ya böyle biri yüzüme yüzüme vurunca nasıl dahada acıtıyor canımı. Ama erken olması iyi oldu belki. KAzara bir çocuğumuz falan olsaydı herşey çok daha zor olurdu sanırım.
Babam boşanma sebebi başka birşey olsa, daha doğrusu benim nazım kaprisim olsa arkamda durmazdı. Ama durum gerçekten vahim. Sağolsun oda arkamda.Benim tanıdığım 2.ciyi de boşadı 3.de aldı ve çok mutlu hayat insanların kahırlarını çekmek için çok kısa bence elalem ne düşünür diye düşünmeyin siz nasıl mutlu olursunuz onu düşünün ve babanız tamamen arkanızda olacağından emin olun :)
Kızım yazın 3 ay babasında değil. Fırsat buldukça geliyor. Hafta sonları geliyor. Kışın okul dönemindede fırsat buldukça babasına gidiyor. Babası oturduğumuz ilin bir ilçesinde ikamet ediyor. Yani gidiş gelişleri kızım ben ve babası ayarlıyoruz. Ama sonuçta yaz döneminde daha çok babada kalıyor. Babasıyla anlaşmamız böyle çünkü. Yani belli bir gün yok özledikçe gidiyor. Canı istediğinde geliyor. Hiç sınır koymadık :)Kızınızı 3 ay babasına gondermek zorundamısınız? Bunu ne cesaretle soyler
1 hatfa gıder 2 hafta gıder ona bu cesaretı nasıl verıyorsunuz ? Ve neden verıyorsunuz , ve neden verdiniz ?
Öte yandan kızınız butun kısı okul donemındekı kısıtlı vaktı sızınle gecırıp tum tatıl donemınde babayla gecırmek zorundamı sız evlılık surdureceksınız esınızın yegenı gelecek ısler yuruyecek dıye?
Onun hayalı bu degıl
Adamıda al kapının onune koy gercekten sen zaten cok ıyı nıyetlısın bellı ama oda bulunmaz hınt kuması degıl ayrıca eskı karısı ıntıhar ederken tedırgın olmayan bırı kesınlıkle normal degıl
çok garip, bu çaresizlk çok zor , Rabbim eşinin kalbini yumuşatsın....senin de yardımcın olsunBu yeğenin anne babası var ve müthiş ilgisizler. Ayrıca bu anne baba beni haiç tanımıyorlar. Evlendiğimizde memleketten gelememişlerdi nikaha. Yani tanımadıkları insanın evine gönderecekler. Ya gerçekten herşey bahane gibi...
Arkadaşlar merhaba,
Bende sitenin sessiz takipçilerindenim. Hep girip sizin konularınızı okuyup kendi derdime çare bulmaya çalıştım burda yıllardır. Ama artık tıkandım, tükendim çok yoruldum. Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.
Eşiminde benimde 2.evliliklerimiz. Eşimin ilk evliliğinden 2 kızı var. Benimde ilk evliliğimden 1 kızım var. Eşimin büyük kızı evlendiğimizde bizimle yaşamak istedi. Kardeşi küçük olduğu için ve velayeti annede olduğu için yanımıza alamadık. Herşey güzeldi aslında.Benim kızımla aynı yaştalar. Aynı okula gittiler. Ama hem şehir değişikliği hemde annesinden ve kardeşinden ayrı kalmanın psikoljisiyle dersleri kötüye gitmeye başladı. Annesini ve kardeşini özledi. Ayrı şehirlerdeyiz çünkü. Eşim ve eski eşi annesinin yanında yaşamasına karar verdiler ve annesine gitti.
Son bir yıldır da eşim kızım ve ben üçümüz yaşıyoruz. Eşim sürekli kızlarını görmeye gitti yaşadıkları şehire. Bağını asla koparmadı. Bunları kafanızda soru işareti kalmasın diye anlatıyorum.
Başından beri sorunlu bir evliliğimiz vardı. Bir türlü oh diyemedik. İş güç, eski evlilikler derken evliliğimizin bile farkına varamadık. Çok yüz-göz olduk. Kavgalar, hakaretler daha neler neler...
Son sorunumuzdan bahsedeyim. Evliliğimiz burda tıkandı çünkü. Eşimin 18-19 yaşlarında erkek bir yeğeni var. Eşim hem işlerine yardımcı olması hemde göz önünde durması için yeğenini memleketten getirmeye KARAR VERMİŞ! Bu yeğen daha öncede bize gelip 3-4 ay kalmıştı. O süreçte bir sürü sorun yaşamıştık. Ve eşim geri göndermişti. Hata ettim çağırmakla demişti hatta. Ben şimdi pek gönüllü olmadığımı söyledim başta. Vazgeçer dedim. Ama baktımki iş ciddiye bindi. Bende açıkça uygun olmadığını söyedim. Benim 11 yaşında ergenliğe girmekte olan bir kız evladım var. Ve hiç bir kan bağı olmayan bir gençle aynı evde yaşamasını istemiyorum. Kaldıki ben çalışıyorum sürekli evde değilim. Eski eşim zaten kızımı benden alabilmek için fırsat kolluyor. Şimdi yaz tatilinde kızım babasına gidecek evet ama bende yazın evde bir yabancı varken hiç rahat edemeyeceğim. Eşimle kızım babasına gidince biraz başbaşa kalırız kafa dinleriz tatile gideriz gibi planlarımız vardı. Hepsi bitti.
Ben eşime bunları söyledim ve adam 360 derece değişti. Ben senin kızını çekiyorum sende benim yeğenimi çekeceksin dedi. Bende kızların olsa başımın üstünde ömür boyu yerleri var. Birbirimizin çcuklarını bilerek ve kabul ederek evlendik dedim. Yeğenimde benim evladım yerine dedi. Benim için değil dedim.
Baştan bunun acısını senden çıkarıcam dedi. Sonra ben yeğenime ev tuttum bende onunla yaşayacağım dedi. Akşam eve geldi yemek yedi dükkanda işim var dedi gitti sabaha karşı 3te eve geldi. Bu arada benle konuşmuyor. Sabah konuşmak istedim. Son olarakta onunda evlatlarının kıymetli olduğunu, onları düşüneceğini, gerekirse benden boşanıp memleketine dönüp çocuklarıyla yaşayacağını söyledi. Şok oldum. Konu nereden nereye geldi.
Buarada eşimle boşandıktan sonra henüz evlenmemiş olan eski eş faktörünü unutmamamız lazım. Evliliğimizin kötüye gitmesinin baş mimarıdır kendisi. Bunlar ayrı konular tabi. Belki gün gelir yine anlatırım burda dertlerimi.
Şimdi ben haksız mıyım?Ne yapacağımı şaşırdım. Bu sorunlu evliliği ve adamı seviyor muyum diyorum? Kafam çok karışık. Boşanmak istiyor adam. Boşanırsam 2.kez boşanmış olmak çok koyacak bana. Elalem ne der faktörü var. Kızımla hayatımı yeniden kurarım zorda olsa ama bilemiyorum işte. Çok zor durumdayım şuan.
Derdimi sabırla okuyan herkese çok teşekkür ederim. Mübarek günlerde dualarınızda şu kardeşinize de yer verirseniz minnettar olurum. Eşimle yada eşimsiz Allah huzura kavuştursun beni. Çok dardayım.
Hayırlı günler dilerim.
Yeğen konusunda Kesinlikle haklısın. Kız yeğen olsa neyse. Kızını korumak zorundasın.Ayrıca sen de rahat edemezsin. Boşanmak istiyorsan elalemi düşünme. Millet ne diyecek diye çekme bu adamı. Sanki aklı eskide kalmış gibi geldi bana. Allah yardımcın olsunArkadaşlar merhaba,
Bende sitenin sessiz takipçilerindenim. Hep girip sizin konularınızı okuyup kendi derdime çare bulmaya çalıştım burda yıllardır. Ama artık tıkandım, tükendim çok yoruldum. Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.
Eşiminde benimde 2.evliliklerimiz. Eşimin ilk evliliğinden 2 kızı var. Benimde ilk evliliğimden 1 kızım var. Eşimin büyük kızı evlendiğimizde bizimle yaşamak istedi. Kardeşi küçük olduğu için ve velayeti annede olduğu için yanımıza alamadık. Herşey güzeldi aslında.Benim kızımla aynı yaştalar. Aynı okula gittiler. Ama hem şehir değişikliği hemde annesinden ve kardeşinden ayrı kalmanın psikoljisiyle dersleri kötüye gitmeye başladı. Annesini ve kardeşini özledi. Ayrı şehirlerdeyiz çünkü. Eşim ve eski eşi annesinin yanında yaşamasına karar verdiler ve annesine gitti.
Son bir yıldır da eşim kızım ve ben üçümüz yaşıyoruz. Eşim sürekli kızlarını görmeye gitti yaşadıkları şehire. Bağını asla koparmadı. Bunları kafanızda soru işareti kalmasın diye anlatıyorum.
Başından beri sorunlu bir evliliğimiz vardı. Bir türlü oh diyemedik. İş güç, eski evlilikler derken evliliğimizin bile farkına varamadık. Çok yüz-göz olduk. Kavgalar, hakaretler daha neler neler...
Son sorunumuzdan bahsedeyim. Evliliğimiz burda tıkandı çünkü. Eşimin 18-19 yaşlarında erkek bir yeğeni var. Eşim hem işlerine yardımcı olması hemde göz önünde durması için yeğenini memleketten getirmeye KARAR VERMİŞ! Bu yeğen daha öncede bize gelip 3-4 ay kalmıştı. O süreçte bir sürü sorun yaşamıştık. Ve eşim geri göndermişti. Hata ettim çağırmakla demişti hatta. Ben şimdi pek gönüllü olmadığımı söyledim başta. Vazgeçer dedim. Ama baktımki iş ciddiye bindi. Bende açıkça uygun olmadığını söyedim. Benim 11 yaşında ergenliğe girmekte olan bir kız evladım var. Ve hiç bir kan bağı olmayan bir gençle aynı evde yaşamasını istemiyorum. Kaldıki ben çalışıyorum sürekli evde değilim. Eski eşim zaten kızımı benden alabilmek için fırsat kolluyor. Şimdi yaz tatilinde kızım babasına gidecek evet ama bende yazın evde bir yabancı varken hiç rahat edemeyeceğim. Eşimle kızım babasına gidince biraz başbaşa kalırız kafa dinleriz tatile gideriz gibi planlarımız vardı. Hepsi bitti.
Ben eşime bunları söyledim ve adam 360 derece değişti. Ben senin kızını çekiyorum sende benim yeğenimi çekeceksin dedi. Bende kızların olsa başımın üstünde ömür boyu yerleri var. Birbirimizin çcuklarını bilerek ve kabul ederek evlendik dedim. Yeğenimde benim evladım yerine dedi. Benim için değil dedim.
Baştan bunun acısını senden çıkarıcam dedi. Sonra ben yeğenime ev tuttum bende onunla yaşayacağım dedi. Akşam eve geldi yemek yedi dükkanda işim var dedi gitti sabaha karşı 3te eve geldi. Bu arada benle konuşmuyor. Sabah konuşmak istedim. Son olarakta onunda evlatlarının kıymetli olduğunu, onları düşüneceğini, gerekirse benden boşanıp memleketine dönüp çocuklarıyla yaşayacağını söyledi. Şok oldum. Konu nereden nereye geldi.
Buarada eşimle boşandıktan sonra henüz evlenmemiş olan eski eş faktörünü unutmamamız lazım. Evliliğimizin kötüye gitmesinin baş mimarıdır kendisi. Bunlar ayrı konular tabi. Belki gün gelir yine anlatırım burda dertlerimi.
Şimdi ben haksız mıyım?Ne yapacağımı şaşırdım. Bu sorunlu evliliği ve adamı seviyor muyum diyorum? Kafam çok karışık. Boşanmak istiyor adam. Boşanırsam 2.kez boşanmış olmak çok koyacak bana. Elalem ne der faktörü var. Kızımla hayatımı yeniden kurarım zorda olsa ama bilemiyorum işte. Çok zor durumdayım şuan.
Derdimi sabırla okuyan herkese çok teşekkür ederim. Mübarek günlerde dualarınızda şu kardeşinize de yer verirseniz minnettar olurum. Eşimle yada eşimsiz Allah huzura kavuştursun beni. Çok dardayım.
Hayırlı günler dilerim.