2.Evlilik ve Eşimin Yaşattığı Sorunlar

Cevap vermedi değilde, benim eski eşim evlenmez dedi. Sanırım eski eşim hala beni bekliyorun Türkçe'si oluyor bu ...

Bu evlilikte pek geriye birsey kalmamis , kocaniz sizi bosanmakla, cocuklarinin yasadigi yere donmekle orada hayat kurmakla tehdit etmis, ustelik senin kizinin cekiyorum ya demis, yani ortada evllik diye birsey kalmamis bence silkelenin iyi bir dusunun o ne der bu ne der demeyin.

Bir yeğen için yuvasını çok kolay yıkabiliyorsa, ben de hiç düşünmezdim yeğenle kocamı baş başa bırakırdım. Hani bir laf var ya: Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı baş başa bırakmaktır..Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır..
Bence eşiniz yuva olduğunuzun farkında değil. Kızınızı da kızı gibi görmüyor, senin kızın benim kızım diye ayrım yapıyor. O yüzden böyle bir adam için çaba harcamak boşuna. İkinci evliliğim bitiyor diye de üzülmeyin, önemli olan sizin ve kızınızın mutluluğu.

1.ciyi atmissin kurtuldum derken ayni seyi sil bastan yasiyosun.hic ugrasma at basindan bisa gitsin

kızın tek önceliğin şimdilik bekle ama baktın bayağı bayağı çocuk geliyor iki dakika durma çocuğuna bakarsın çalışıyorsun zaten. Ama içimdeki ses vazgeçti diyor nedense. hayırlısı olsun ama adamın düşünce yapısı değişmezse bu evlilik bitmeli.Allah yardımcın olsun canım.

İkinci evlilik olunca çok kötü oldum be arkadaşım. Elim kolum bağlı sanki. Babam üzülecek falan. Offf

Benim tanıdığım 2.ciyi de boşadı 3.de aldı ve çok mutlu hayat insanların kahırlarını çekmek için çok kısa bence elalem ne düşünür diye düşünmeyin siz nasıl mutlu olursunuz onu düşünün ve babanız tamamen arkanızda olacağından emin olun :)

bu yeğenini anne babası evi barkı yok mu?
askere neden sizin evden gidiyormuş
Bu yeğenin anne babası var ve müthiş ilgisizler. Ayrıca bu anne baba beni haiç tanımıyorlar. Evlendiğimizde memleketten gelememişlerdi nikaha. Yani tanımadıkları insanın evine gönderecekler. Ya gerçekten herşey bahane gibi...

Kızınızı 3 ay babasına gondermek zorundamısınız? Bunu ne cesaretle soyler
1 hatfa gıder 2 hafta gıder ona bu cesaretı nasıl verıyorsunuz ? Ve neden verıyorsunuz , ve neden verdiniz ?

Öte yandan kızınız butun kısı okul donemındekı kısıtlı vaktı sızınle gecırıp tum tatıl donemınde babayla gecırmek zorundamı sız evlılık surdureceksınız esınızın yegenı gelecek ısler yuruyecek dıye?
Onun hayalı bu degıl

Adamıda al kapının onune koy gercekten sen zaten cok ıyı nıyetlısın bellı ama oda bulunmaz hınt kuması degıl ayrıca eskı karısı ıntıhar ederken tedırgın olmayan bırı kesınlıkle normal degıl

Ya böyle biri yüzüme yüzüme vurunca nasıl dahada acıtıyor canımı. Ama erken olması iyi oldu belki. KAzara bir çocuğumuz falan olsaydı herşey çok daha zor olurdu sanırım.

Kendimi kandırmışım demekki ben hep. Mutluluk oyunu oynamışım kendimce. Şimdi geriye dönük düşününce herşey oturuyor yerli yerine.Teşekkür ederim.

Babamda öyle dedi arkadaşım. Şimdilik sessiz kal gereksiz kavganın içinde kalma dedi. Ama baktın iş ciddiye biniyo koy kapının önüne dedi. Bana gene adamcık nasıl kabullenmişti onu. Eşimin annesi babası yok diye sahiplenmişti yazık. eden hep böyle hak etmeyen insanlar için çabalıyoruz neden.

Ya böyle biri yüzüme yüzüme vurunca nasıl dahada acıtıyor canımı. Ama erken olması iyi oldu belki. KAzara bir çocuğumuz falan olsaydı herşey çok daha zor olurdu sanırım.

Sizi uzmek icin yazmadim kusura bakmayin, sadece cok iyi niyetlisiniz yani su yasadiginiz seye katlanmaya mecbur degilsiniz. Sizin evliliginiz bosanmaniz kimseyi ilgilendirmez, ne yazikki ulkemizde bosanmis kadin olmak zor ama kocaniz olan adamla bir hayirli gelecek goremiyorum ben. En azindan su anlattiklariniza bakarak.

Babam boşanma sebebi başka birşey olsa, daha doğrusu benim nazım kaprisim olsa arkamda durmazdı. Ama durum gerçekten vahim. Sağolsun oda arkamda.

Kızım yazın 3 ay babasında değil. Fırsat buldukça geliyor. Hafta sonları geliyor. Kışın okul dönemindede fırsat buldukça babasına gidiyor. Babası oturduğumuz ilin bir ilçesinde ikamet ediyor. Yani gidiş gelişleri kızım ben ve babası ayarlıyoruz. Ama sonuçta yaz döneminde daha çok babada kalıyor. Babasıyla anlaşmamız böyle çünkü. Yani belli bir gün yok özledikçe gidiyor. Canı istediğinde geliyor. Hiç sınır koymadık :)
Eşimin normal olmadığına ben çoktan kanaat getirmiştim de işte, dediğim gibi şöyle bir boynuma kadar batmayı bekledim demekki.

çok garip, bu çaresizlk çok zor , Rabbim eşinin kalbini yumuşatsın....senin de yardımcın olsun

Yeğen konusunda Kesinlikle haklısın. Kız yeğen olsa neyse. Kızını korumak zorundasın.Ayrıca sen de rahat edemezsin. Boşanmak istiyorsan elalemi düşünme. Millet ne diyecek diye çekme bu adamı. Sanki aklı eskide kalmış gibi geldi bana. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…