2.Evlilik ve Eşimin Yaşattığı Sorunlar

Eski eşle bir şeyler dönüyor gibime geldi. Günahını almayayım ama...

Bir kere teklif ettiği yeğenle yaşama mevzusu kızı olan herkesin reddedeceği bir şey. Orası konti garanti. Bir nevi bahane aramış eşiniz. Sağlam bir bahane de bumuşa benziyor.

Kızlarımla yaşayacağım demesi de ayrı bişey. Şimdiden zemin hazırlıyor gibi...

Ne diyeyim, Allah yardımcınız olsun.

başkaları üzülecek diye kimseyi çekmeniz gerekmez.. bu sizin ve kızınızın hayatı.. Adam kızınızı bile el gibi görüyor belliki derdi başka.. ben olsam taviz vermem hiç bir konuda boşarsan boşa der kenara çekilirim.. iyi boşayacak korkusuyla ben kızımı tehlikey e atayım.. çok bekler

Defolsun gitsin kendi kızınla yiğenini aynı evde yaşatsın.
Akıl işi değil . Ya bu adam gaza geliyor ayda senden ayrılmak için sebepler arıyor.

Durup durup diğer yazdığınız yorumu okudum. Çok sert ama doğru yazmışsınız. Az önce yine babamla konuştum. Kestirip at dedi babam da. İşte hani insanın hayalleri vardır. Hep yakın hisseder o hayallere kendini. İnanmak ister, inandırılmak ister. Tam da öyle bir dönemde oldu bu olay. Uzun süredir tartışma falan yaşamıyorduk eşimle. Acaba düzeliyormu diyordum ki bu olay oldu. Neymiş düzelmiyormuş...

degil yegen ben senin kizini cekiyorum diyen bir adamla kizimi ayni evde bir gun olsun tutmam. sizin gibi iyi yurekli insanlarin karsisina neden boyleleri cikar ki..imtihan dunyasi. elalemi bosverin evlenmekte helal bosanmak ta .

Şu an asla alttan alma gibi bir lüksüm yok. Oda biliyor her konuda şansını denedi. Ama benim taviz vermeyeceğim tek konu kızım. Çok iyi biliyor bunu. Dediğiniz gibi keşke evlenmeseydim. Ahh bilsem ahh bilsem başıma bunlar gelecek. Ahhh.

Cansuyum ben sizin içinizdeki güçlü kadına inanıyorum. Lütfen silkelenin ve kendinize gelin. Haketmediğiniz bir evlilik yerine sonuna kadar hakettiğiniz güzelliklerle dolu yalnızlık yeğdir.

Çok teşekkür ederim. Eşimi etkileyen tek unsur var. Oda eski eşi. Ben bunu biliyorum ve de eminim. Ama arada çocuklar var diye hep sustum. Geçen gün eşimin teline bakıyordum. Bir foto göndermiş. Kendini çekmiş, selfie yapmış. Bunuda eşime göndermiş. Zavallı. Dedim ya madem böyle olacaktı boşanmasalarmış. Beni neden kurban ettiler.
Eşimin aramız iyiyken söylediği sözleri gene duysanız demezsini bu adam o adam diye. Demekki bazı psikolojik hastalıkların belirtileri böyle olabiliyor.
Yani eşimi dolduran kişiye müdahale etmem mümkün değil.Halbuki eşim kızlarıyla günde belki 20 defa konuşur. Her fırsat bulduğunda yanlarına gider. Ama gelin görün ki biz kızların annelerinin ayağındaki ayakkabının yırtıldğını bile evde konuşuyoruz. Çünkü kızlara söyletiyor. Bu arada kendisi çalışan, kendi evi olan biri. Çocuklarada eşim düzenli para gönderiyor.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Allah yardımcın olsun
eşin keşke acele bi karar verip evlenmeseydi.
seni de böyle yakmasaydı.
hayat yaşamaya değer.
bi sayfayı daha kapatıp temiz bi sayfa acın
Eğer bu sayfa kapanırsa 3.sayfam olacak. Az sayfalı bir defter gibi olacak hayatım. Hayırlısı...

Zaten eşimi az çok tanıyorum. Kurduğu cümleler kesinlikle ona ait değil. Gözlerinde daha önce olmayan bir kin var sanki. Ne yaşadı ne konuştu kimle bilmiyorumki...

Aramız iyiyken bir sorun yok arkadaşım. Hep birlikte güler konuşur oyun oynarız. Ama adamın tahammül sınırları bie karşı çok önde. Hemen delleniveriyor. Onun kuralları, onun hayat anlayışı, onun, onun...
İşte böyle..

Aileme ve akrabalarıma karşıda bir iyiki sormayın. Milletde diyecek birşey yoktu bunların arasında. Noldu şimdi. Herkes zaten ama kızım geçinin diyor başka birşey demiyor.

Eski karım evlenmez lafini nasi bi olaydan sonra soyledi alaskina?
Ben dedimki beni kendi yerine koy. Eski eşin evlense ve evlendiği adamın genç yeğenini evine getirse sen kzıların için endişelenmez misin? Müsade eder misin bu duruma ? İlk cevabı eski karım evlenmez oldu. Daha sonra da senin yeğenin gelse benim için sorun olmaz dedi. Ben dedim tabiki sorun olmaz çünkü aynı konu değil. Yazıyorum arkadaşım ama bilmem anlatabiliyor muyum derdimi ?

Bende aynen sizin gibi düşünüyorum. Ben nasıl bir yanlış yaptım Allahım ? Yorum için teşekkür ederim.

Zaten önceliğim elalem ve evliliğim değil.Kızım. Sadece zor olacak biliyorum. Siz çok şanslıymışsınız. Bende böyle olur diye düşünmüştüm işte. Kaldıki ben kızlarını yanıma istedim. Asla gelmesinler demedim. ama o annelerinden ayırmak istemedi. Haklıydı belkide ama ben asla ayrım yapmadım çocuklar arasında. İçim müsterih.

Eski eşle dönüyor dönmesine de, ne cesurca bana söylenebiliyor, ne de ben bişey ispat edebiliyorum. Aslına bizi bağlayan hiç birşey yokki. Çocuk yok bişey yok. Giydiği eşyalarını alacak ve dükkanını kapatacak hepsi bu. Gitmek istese 1 gün sürer yani...

off. Allah yardımcınız olsun.
eski eşle neden ayrıldı. eski eş onu kabul edecek mi. belki siz kuruntu yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…