benım balkonum bıle 80 cmÇalışan kadına ve tatil modundan çıkamamış kadına söylenecek laf mı şimdi bu
Canın cekti dimiÇalışan kadına ve tatil modundan çıkamamış kadına söylenecek laf mı şimdi bu
Ya gerçekten miBence kiziniz 4 yaşı doldursun benim oglum simdi 7aylık kizim 44 aylık çok zorlandık kızım nasıl istedi bekledi kardeşini ama kıskandı zor oluyor
Bizde de 6 gün belek 4 gün de ev tatili oldu :) Evde olmak da çok güzel eşim hemen işe döndü 6 gün sonunda,benim tatil izin devam etti.Havuzu çok güzeldi Cutem,o yüzden denize sadece bir kere girdik. Tuzlu ve çok azıcık dalgası vardı,Hira beğenmedi diye fazla girmedik9 gun belek 5 gun erıklı ama
sonra gorcem ben totomu ya
2-3 gun evde durup ıse baslıcam
yok canı istanbulda değilim,küçük bir şehirdeyim hatta:):) 9 taksit yapınca böyle oluyor peşin versen daha iyi tabii:):)Semt olarak nerdesin canım, fiyata bakarak İstanbulda olduğu kanısına vardım.2300 iyi paraymış ama okulda iyi,bizim gücümüz yetmez
Haklisin o da var.Ben çocuklari çok seviyorum bana kalsa 5 tane bile isterim hatta esim sen kres aç diye meslek onerir☺ Ama buyudukleri, okula gittikleri zaman çevreye ozenmesini ya da yetememeyi istemeyiz maddi olarak.O yuzden Allah nasip ederse 2 de kaliriz. Sartlarimiz iyi olursa 3 de olur belki kismet.Bir de kac cocuk istediginede bagli bu isler.. Mesela ben 3 cocuk istiyorum o yuzden 1-2 yila kadar ikinciyi yapariz diye dusunuyorum 2. ve 3. arasinda fazla yas koymam en fazla 2 yas koyarim, bu hatayi tekrar yapmam diye dusunuyorum. Cocuklar arasinda yas ilerledikce ayni zorluklari cekmekte zor oluyor sonra cevrendeki anneler cocuklarini buyutmus oluyor sen hala bebekle ugrasiyorsun. acikcasi 30lu yaslarin sonunda yada 40 li yaslarda hamile kalmak istemem.
Turkiye'de calisan insanlar icin zor cocuk yapmak. Ben yurtdisinda oldugum icin oyle bi sorunum yok 15 ay dogum izni var evde kalabiliyorum hemde maasli.. Babaya da 2 ay maasli izin var.. Ayrica cocuk parasi falan derken masraflara devlet ortak oluyor denebilir.. Turkiye'de cocuk yapmak cok zor.. Senin gibi mantikli olmayanlar bir suru cocuk getiriyor sonra bakamiyor ne yazik ki. Keske turkiye'de sartlar cocuklu insanlar icin daha iyi olsaHaklisin o da var.Ben çocuklari çok seviyorum bana kalsa 5 tane bile isterim hatta esim sen kres aç diye meslek onerir☺ Ama buyudukleri, okula gittikleri zaman çevreye ozenmesini ya da yetememeyi istemeyiz maddi olarak.O yuzden Allah nasip ederse 2 de kaliriz. Sartlarimiz iyi olursa 3 de olur belki kismet.
yok cute başlamıyor..2010 ekim doğumlu zaten.ekimde 5 bitiyor:)ilkokula baslamayacak degılmı?
bende gondermedım ılkokula ama herkez bana kızıyor bu cocugu neden gondermıyorsun zaten boyu uzun yasıtlarından buyukb ırde bır sene onu gerı bırakacasın tatmın olmayacak dıyorlar
ılkokula gonderemem artık kararım net ama kafam karısmıyor desem yalan olur
kreş fiyatı değil yazdığım,ilkokul kolej fiyatı..Hangı okulmuş o istanbulda mı
Fiyatı çok yüksek geldi
Ama anlattıgınız yerse benım gönderdiğim kolejdede aynı eğitim veriliyor hoş ben pek memnun kalmadım ama neyse
Bu sene zaten başka okul bakıyorum
Ciddimisin ya hiç bilmiyorum burdaki fiyatlari. Özel okulu unutayim ben en iyisiyok canı istanbulda değilim,küçük bir şehirdeyim hatta:):) 9 taksit yapınca böyle oluyor peşin versen daha iyi tabii:):)
kreşi depil 2.300 tl olan.kreşi toplam 6.500 tl..artı aylık 100 tl servis.ve ekstralar.istnabulda 45.000 tl istediler kuzenimin kızına ilkokul için:)
Ne güzel devletimiz var ki 4 ay iznimiz,babamıza 3 gün iznimiz var,ücretsiz izni bile ya zar zor alıyoruz ya işten ayrılmak zorunda kalıyoruz. Keşke şartlar iyileştirilse,her yönden bir şeyler yapılabilse.Gelecekte neler olacak kimbilirTurkiye'de calisan insanlar icin zor cocuk yapmak. Ben yurtdisinda oldugum icin oyle bi sorunum yok 15 ay dogum izni var evde kalabiliyorum hemde maasli.. Babaya da 2 ay maasli izin var.. Ayrica cocuk parasi falan derken masraflara devlet ortak oluyor denebilir.. Turkiye'de cocuk yapmak cok zor.. Senin gibi mantikli olmayanlar bir suru cocuk getiriyor sonra bakamiyor ne yazik ki. Keske turkiye'de sartlar cocuklu insanlar icin daha iyi olsa
bencede daha ıyı ama kuzum egenın boyu 1.25yok cute başlamıyor..2010 ekim doğumlu zaten.ekimde 5 bitiyor:)
seneye ilkokul.boy pos değil ki önemli olan..sınıflarında herke atadan büyük ay olarak.düşünene ocak doğumlu olanlarla arasında 10 ay var,yıl gibi yanii..neden ezilsin ki büyüklerle beraber?
yaşı zaten egenin de seneye doluyor,2010 doğumlularla okusun..ayrıca sınıfın en küçüğü olacağına en büyüüğü olsun daha iyi değil mi?
kreş fiyatı değil yazdığım,ilkokul kolej fiyatı..
kreşi yıllık 6.500 tl..
cute ata da 1.19:) hep iri oldu yaşıtlarından,hiç küçük bir bebeğim olmadı benim de.:)bencede daha ıyı ama kuzum egenın boyu 1.25
cıdden cok uzun kımse ınanamıyor bu ne boyle dıyor ıste cocukla dalga gecerler dıyorlar gondermedın buyuk kalacak .ezılmez ama kucumserler dıyorlar. bunu daha once konusmustuk sankı yaw dejavu yasadım suanda
Aynen hatta sınıfta en küçük olmasına ragmen en uzunda 1.28 fılandı en son benımkıdebencede daha ıyı ama kuzum egenın boyu 1.25
cıdden cok uzun kımse ınanamıyor bu ne boyle dıyor ıste cocukla dalga gecerler dıyorlar gondermedın buyuk kalacak .ezılmez ama kucumserler dıyorlar. bunu daha once konusmustuk sankı yaw dejavu yasadım suanda
Bugunlerımız aramayız umarım ülke olarakNe güzel devletimiz var ki 4 ay iznimiz,babamıza 3 gün iznimiz var,ücretsiz izni bile ya zar zor alıyoruz ya işten ayrılmak zorunda kalıyoruz. Keşke şartlar iyileştirilse,her yönden bir şeyler yapılabilse.Gelecekte neler olacak kimbilir
Bana özelden okulun ismini gönderebılırmısınızcute ata da 1.19:) hep iri oldu yaşıtlarından,hiç küçük bir bebeğim olmadı benim de.:)
çocukların mantığı büyükler gibi işlemiyor tatlım,iri yarı diye diğer çocuklar küçümsemezler..sınıflarında minick kızlar da var atanın beline geliyorlar,uzun olan çocuklar da..farketmiyorlar bile:)
olabilir,sanırım konuştukevet evet konuştuk
istanbulda değilim ki ben :)Bana özelden okulun ismini gönderebılırmısınız
Suan okul arayısındayım