- 2 Haziran 2009
- 2.122
- 502
Biliyorum belkı subesi filan vardır dıye dedımistanbulda değilim ki ben :)
Misal doğa kolejı gıbı:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum belkı subesi filan vardır dıye dedımistanbulda değilim ki ben :)
ama şunu söyleyebilirim mesela kreşte fast track diye interaktif,akıllı tahta ile uygulanan bir eğtiim prog. var..araştırın siz de göreceksiniz harika birşey..ben bile hevesleniyorum:) istanbulda uygulayan okullar var.belki tersten gideceksiniz ama .:) önce sistem sonra okul gibi:)istanbulda değilim ki ben :)
yok öyle bir kreş değil.karı koca sahipleri.devasa bir yer de değil zaten..:)Biliyorum belkı subesi filan vardır dıye dedım
Misal doğa kolejı gıbı:))
Evet aynı sistem uygulanan okuldaydı benımkılerdeama şunu söyleyebilirim mesela kreşte fast track diye interaktif,akıllı tahta ile uygulanan bir eğtiim prog. var..araştırın siz de göreceksiniz harika birşey..ben bile hevesleniyorum:) istanbulda uygulayan okullar var.belki tersten gideceksiniz ama .:) önce sistem sonra okul gibi:)
cidden mi,bizde hiç ödev olmadı..haftalık ingilizce için birşeyler isteniyordu ama ödev yoktu..aylık konuları var sadece,ona uygun gidiyor faaliyetleri..Evet aynı sistem uygulanan okuldaydı benımkılerde
Zor bır ders ya ne ödevleri vardı arastırmacı olmustum :))
Okulun eğitimi çok iyi aslında özellikle matematık agırlıklı çalısıyorlardı
Ama yönetım ve öğretmenlerını hıc sevmedım
Umarım kafama göre bır okul bulabılırım çünkü orada okusunlar ıstıyorum ilkokuluda
Bıraz masraflı en düşük yer 20 bınden baslıyor ıkı çocuk olunca daha da çok
Devlet okulları istanbulda çok kalabalık
Eğitimde çok çok önemli
İlki kaç yaşında canm, sen de benim yaşlarımda mısın? Genelde olumlu yorumlar aldım,isteğim daha da netleşti gibibende aynı düşüncelerdenim 2. yaparsamda ya bir şey olursa diye de artı olarak olumsuz bir sürü düşünce ve gitgide artan bir tembellik var
ben zaten cok gec kaldım gıbı hıssedıyorum egeye baktıkca
yanı onun oyuncagı olsun ıstemezdım ercekten kardesı olsun ısterdım oynayacagı
ama sanırım ege kardesıne bakacak o kadar buyudu yanı :) kı bıde dogana kadar gecen sure var hem Allah hemen nasıp edecekmı?
esım zorluyor tatılde bırakacagız korunmayı dıyor, bırakmalımıyım kı gecıktırıcı kullanamya basladım dun buaraad 15 gun gecıktırıcek o arada gebe kalmam degılmı?
Ben sadece annelere sunu sorup gidicem cok denk geliyorum cunku. Neden cocuklariniz icin 2 bucuk yasinda vs demiyosunuz da 30 aylik, 25 aylik diyosunuz?
Kalem tutarken zorlanıyordu ama onu anaokulunda astıAynen hatta sınıfta en küçük olmasına ragmen en uzunda 1.28 fılandı en son benımkıde
Kimse inanmazdı ama kalem tutması fılan diğer arkadaslarına göre daha geri
Yazı yazmak boya yapmak hıc ona göre değil
Pantolonun düğmesini açamıyor misal sizinkiler yapabılıyor mu
Tuvalet temızlıgını kendı yapıyor ama ben arkasından yıne de temızlıyorum hasta olmasın dıye
Sonra hep oyun oynayalım istiyor okulda
Daha bır sürü sey sayabılırım ılkokula hazır olmadıgına dair
ege 45 cm dogdu ve erken dogdu ama hıc bır zaman kucuk bır cocugum olmadı dıyebılırım cunku boyu hep yasıtlarının uzerınde olducute ata da 1.19:) hep iri oldu yaşıtlarından,hiç küçük bir bebeğim olmadı benim de.:)
çocukların mantığı büyükler gibi işlemiyor tatlım,iri yarı diye diğer çocuklar küçümsemezler..sınıflarında minick kızlar da var atanın beline geliyorlar,uzun olan çocuklar da..farketmiyorlar bile:)
olabilir,sanırım konuştukevet evet konuştuk
İşte bu benim bir kaç senedir sık sık söylediğim birşey. Bu büyüsün uzunca bir zaman geçsin,hamileliği,emzirmeyi,süt kokan o minnoş hallerini özleyeyim öyle yaparım diyordum.Ama şimdi niye böyle özlem duydum onu anlayamıyorum.Mantığım da 3-4 yaş fark olması ideal diyor. Kış gelsin de bir hayırlısıyla,aynı düşüncelerim daha baskın olursa korunmayı bırakacağım.Oğlum daha 5 aylık olmasına rağmen eşim hemen kardeş yapalım birlikte büyüsünler diyor. Maşallahı var çok uslu evde bebek var mı yok mu belli değil. Ama bence yaş farkı olmalı, hatta 10 yaş ideal. Doya doya ilgilenirsiniz çocuğunuzla, baktınız artık eskisi kadar ilginize ihtiyacı yok kendi başına bir şeyleri yapabiliyor hadi kardeş yapalım dersiniz. Tabi bence :)
İşte bu benim bir kaç senedir sık sık söylediğim birşey. Bu büyüsün uzunca bir zaman geçsin,hamileliği,emzirmeyi,süt kokan o minnoş hallerini özleyeyim öyle yaparım diyordum.Ama şimdi niye böyle özlem duydum onu anlayamıyorum.Mantığım da 3-4 yaş fark olması ideal diyor. Kış gelsin de bir hayırlısıyla,aynı düşüncelerim daha baskın olursa korunmayı bırakacağım.