Ben mantığımı dinliyorum. Sanrım uzun bir süre mantığım konuşacak. Kafanız karışıksa düşünmeyin. Ne zaman net oldunuz o zaman karar verin. Yani olması ve olmaması arasındaki denge ne zaman netleşir bilmem ama hayırlısı olsun yinede.Hatunlar farklı bir konuyla karşınızdayım
27 yaşında ve çalışan bir anneyim. 30 aylık kızım var ve artık yavaş yavaş kardeş olsa mı diye düşünmeye başladım :) Bir yanım tam zamanı diyor, yıl sonuna doğru korunmayı bırak,bu seferki de kısmetse yaz bebeği olsun diyor; diğer yanım biraz daha çalış,nasipse 2-3 sene sonra olsun diyor.Hatta mantığım bu dünyaya çocuk getirmek mi aman kalsın diyor
Benim gibi kafası karışık olanlar var mı?
Geçmiş olsun.Ben de 2-3 gün öncesine kadar antibiyotik içiyordum,1 hafta kullandım vücudumu zehirledim diye düşünüyorum senin gibi.Olursa da kışa kadar zaman verdim kendime,hala korunmaya devam yani :) Zaten folik asit filan da hamilelikten önce başlamak iyi, doğumu geçtim hamilelik düşünürken bile bir ton ön hazırlık var; diş sorunu varsa,kansızlık varsa tedavi edilmeli vb. Hakkımızda hayırlısı olsun inş.ahh tasm zamanı bende 26 yaşındayım ve 26 aylık kızım var düşünüyorum ve istiyorumda aslında ama sağlık problemlerim var kanımda iltihap var boğazlarım sürekli hastalanıyor bir türlü doğumdan sonra düzelip iyi olamadım ve korkular yüzünden gittim totmografiye girdim ki aldığım radyaayon çok fazla bu sefer de aldığım radyasyon dan korkuyorum ya bebeğime kötü etkileri olursa sanki vücudumu zehirledim gibi geliyor canım çok sıkkın bilmiyorum ne yapıcam
Erteleyerek en iyisini yapıyorsun canım bence de. Maddi olarak inş. sorun yaşamayız tek maaşla. Büyüğü kreşe göndermeyeceğim ama gönderirsem geçinemeyiz.Ben de 2.cocugu cok istiyorum ama bir yandan da hamile kalacagim diye aklim cikiyor. Boyle bir celiski icindeyim. Ilk hamileligim plansizdi ve doguma kadar anneligi anlayamamistim hamileligimi cok zor kabullenmistim bu sefer hamileligi de guzel gecirmek istiyorum. Ben 25 yasindayim, kizim 15.5 aylik, doktora yapiyorum hamilelik ve dogum sureci doktorami 2 sene uzatti, 2. Cocuk olursa hic bitmez. O yuzden simdilik bu istegime ket vurmak zorunda kaliyorum.
Sizi de maddi olarak etkilemeyecekse kizinizin yasi cok ideal. :)
Çok doğru,işte benim mantığım da aradaki yaş farkını doğru buluyor ama şu %90 olan isteğim %100 olmadan böyle bir işe kalkışamam. Eşimin de istekli değil de çok istekli olduğunu bilmem lazımBen mantığımı dinliyorum. Sanrım uzun bir süre mantığım konuşacak. Kafanız karışıksa düşünmeyin. Ne zaman net oldunuz o zaman karar verin. Yani olması ve olmaması arasındaki denge ne zaman netleşir bilmem ama hayırlısı olsun yinede.
Yani yaş farkının az olması iyi güzelde ben tam net olmadıktan sonra sırf yaşları yakın olsun diye bebek düşünmem. Yani bu yaş farkı beni ikna edemiyor. Benim iki ablam bir kardeşim var. Kalabalık ailede büyüdüm kardeşlerim canlarım Benim. Ama dediğim gibi beni ikna edemiyor o dengeyi netleştirmiyor Yinede. Çok güzel bir hamilelik geçirdim şükür ve beni yormayan tatlı bi kızım var yinede düşünemiyorum ben ikinci çocuğuÇok doğru,işte benim mantığım da aradaki yaş farkını doğru buluyor ama şu %90 olan isteğim %100 olmadan böyle bir işe kalkışamam. Eşimin de istekli değil de çok istekli olduğunu bilmem lazım
Benim düşünmemin sebebi yaş farkı değil ki canım,manevi olarak hissettiklerimi mantığım da onaylıyor ondan öyle dedim.İlk kızımdaki hisleri tekrar yaşamak istediğimi farkettim,2 tane olmaları çok şirin gelmeye başladı. Bana geçen ay sorsalar "kızım bir okula başlasın sonra" düşüncesindeyken birdenbire bir şey oldu valla. Yani ben bu hisleri 10 yıl hissetmesem yine de kardeş düşünmemYani yaş farkının az olması iyi güzelde ben tam net olmadıktan sonra sırf yaşları yakın olsun diye bebek düşünmem. Yani bu yaş farkı beni ikna edemiyor. Benim iki ablam bir kardeşim var. Kalabalık ailede büyüdüm kardeşlerim canlarım Benim. Ama dediğim gibi beni ikna edemiyor o dengeyi netleştirmiyor Yinede. Çok güzel bir hamilelik geçirdim şükür ve beni yormayan tatlı bi kızım var yinede düşünemiyorum ben ikinci çocuğu
Hayırlısı olsun hakkınızda. En doğru kararı vermeniz ümidiyleBenim düşünmemin sebebi yaş farkı değil ki canım,manevi olarak hissettiklerimi mantığım da onaylıyor ondan öyle dedim.İlk kızımdaki hisleri tekrar yaşamak istediğimi farkettim,2 tane olmaları çok şirin gelmeye başladı. Bana geçen ay sorsalar "kızım bir okula başlasın sonra" düşüncesindeyken birdenbire bir şey oldu valla. Yani ben bu hisleri 10 yıl hissetmesem yine de kardeş düşünmem
aynen canım kansızlık hat safada belki ondan çekiyorum bunları ama ben sezeryan sonrası oldum bu hastalığı çöktüm 2 senede öyle olunca moralde kalmıyor daha ne ki yaşım diyorsun radyayonun bebekler üzerinde sakat doğurma ihtimali var ama tabi hamileyken dna yapısını bozuyor çünkü gerçi bilmeden çekinenlerde oluyor ama nasıl riske atayım bir tane bebeğim var gözünün içine bakıyorum birşey olacak diye sağlıklı beden ancak sağlıklı bebek dünyaya getirir gibi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı önce kendimize bakalımda ben doğal takbviyeler yapıyorum bol bol toksin atıcı dna düzeltici şeyler deniyorum elimden geldiğini yapıyorum inş sağlıklı sıhhatli bebek dünyaya getirebilirim. hepimiz getirebilirzGeçmiş olsun.Ben de 2-3 gün öncesine kadar antibiyotik içiyordum,1 hafta kullandım vücudumu zehirledim diye düşünüyorum senin gibi.Olursa da kışa kadar zaman verdim kendime,hala korunmaya devam yani :) Zaten folik asit filan da hamilelikten önce başlamak iyi, doğumu geçtim hamilelik düşünürken bile bir ton ön hazırlık var; diş sorunu varsa,kansızlık varsa tedavi edilmeli vb. Hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Benim de kız kardeşimle aramda 2 buçuk yaş var. O benim canımbu arada ceyz bence biz ikinci evlat değilde kardeş yapmalıyız ki birbirlerine destek olsunlar paylaşsınlar yaşları yakın olsun ki yeri gelince arkadaş olsunlar birbirlerine yardımcı olsunlar çok istiyorum abimle aramda 2.5 yaş var arkadaşım gibi sanki diğer kardeşlerimle 6 ve 9 fazla bana göre uçurum gibi ancak kardeş onlar evlendim gittim yeni yeni büyüydüler daha