2.bebiş kararsızlığı

Yalnız olmak çok zordur eminim.Esinden ayri misin canim peki.Calisiyormusun kizlarina kim bakiyor? Ben hala esime bisey demedim o ne diyecek hiç bilmem.
Yoo canım eşimden ayrı değilim ama sabah a karşı geliyor eve işten. Kızlara tek başıma bakıyorum annem başka şehirde kayınvalide başka şehirde. Kızlar hep benimle gece biri hasta olsa acile dört kişi gidiyoruz :) en son küçük ateşten yattı büyük te yanımızda pusette uyudu öyle artık konu komşuya da bırakılmıyor ki ortalık kötü hep beraber geziyoruz işte :) ben artık çocuk devrini kapattım yok anam bakamam tek başıma valla daral geldi :) allah sağlıkla sıhhatle sizlere versin inşallah.

Hatunlar farklı bir konuyla karşınızdayım
27 yaşında ve çalışan bir anneyim. 30 aylık kızım var ve artık yavaş yavaş kardeş olsa mı diye düşünmeye başladım :) Bir yanım tam zamanı diyor, yıl sonuna doğru korunmayı bırak,bu seferki de kısmetse yaz bebeği olsun diyor; diğer yanım biraz daha çalış,nasipse 2-3 sene sonra olsun diyor.Hatta mantığım bu dünyaya çocuk getirmek mi aman kalsın diyor :KK43:
Benim gibi kafası karışık olanlar var mı? :confused:
Canim bende senle Şubat annesiydm. Bebeğin nasıl iyidir inşallah.evlat okadar güzel birsey ki,hem yalniz olmasin kardes lazim, birde tam zamanı bence:)

Canim bende senle Şubat annesiydm. Bebeğin nasıl iyidir inşallah.evlat okadar güzel birsey ki,hem yalniz olmasin kardes lazim, birde tam zamanı bence:)
Canim cok sukur iyi ismin tanidik geldi zaten,kac sene onceydi sen nasil hatirladin beni:KK3:kardes çok istiyorum kışa kismetse.Senin 2.var mi?

Canim cok sukur iyi ismin tanidik geldi zaten,kac sene onceydi sen nasil hatirladin beni:KK3:kardes çok istiyorum kışa kismetse.Senin 2.var mi?
Ee Şubat annesi topiginden çıkmıyorduk ki :) benim zaten 2.siydi ama ne yalan söyleyim hamileliği ozluyor insan.ilk yavrum 49 aylik oldu diğeri zaten 30 aylık çok şükür, iyiki arka arkaya olmuşlar ,kardeşini kimseye elletmiyor hem koruyor:) tabi küçüğü de Abisine kızdırtmiyor bile kimseye birde canım abim , canım kardeşim lafları varya görsen kardes aşkı işte dersin:nazar:.masallah alışverişte, evde ,misafirlikte herzaman sarılırlar yanlışlıkla Çarpışıyorlar bir bakıyorum nere açıdiysa öpüsuyorlar tabi bunlar +ları.bazen oyuncak kavgamiz oluyor illaki ama ortayi buluyoruz çok şükür .ve ikisi birden kardes istiyorlar etrafımizda bebek çoğaldı bu ara.ama ilerde istiyorum bi tanecik daha inşallah Rabbim herkesin evladını bağışlasin inşallah, büyütmesi zor ama inan annem diyor ikisi birden sarılıyor boynuma hersey bitiyor yaaa, Rabbim tüm isteyenlere ne kısa zamanda tattirsin bu duyguları. Akıllı olacağını bilsem şimdi gene yaparım ama küçük beni sütyen kesene kadar gece uyutmadi, aralıkta kesmistim sütten şimdi epey akıllandi maşallah, sen naptin tuvalet eğitimi falan atlattinizmi

Ee Şubat annesi topiginden çıkmıyorduk ki :) benim zaten 2.siydi ama ne yalan söyleyim hamileliği ozluyor insan.ilk yavrum 49 aylik oldu diğeri zaten 30 aylık çok şükür, iyiki arka arkaya olmuşlar ,kardeşini kimseye elletmiyor hem koruyor:) tabi küçüğü de Abisine kızdırtmiyor bile kimseye birde canım abim , canım kardeşim lafları varya görsen kardes aşkı işte dersin:nazar:.masallah alışverişte, evde ,misafirlikte herzaman sarılırlar yanlışlıkla Çarpışıyorlar bir bakıyorum nere açıdiysa öpüsuyorlar tabi bunlar +ları.bazen oyuncak kavgamiz oluyor illaki ama ortayi buluyoruz çok şükür .ve ikisi birden kardes istiyorlar etrafımizda bebek çoğaldı bu ara.ama ilerde istiyorum bi tanecik daha inşallah Rabbim herkesin evladını bağışlasin inşallah, büyütmesi zor ama inan annem diyor ikisi birden sarılıyor boynuma hersey bitiyor yaaa, Rabbim tüm isteyenlere ne kısa zamanda tattirsin bu duyguları. Akıllı olacağını bilsem şimdi gene yaparım ama küçük beni sütyen kesene kadar gece uyutmadi, aralıkta kesmistim sütten şimdi epey akıllandi maşallah, sen naptin tuvalet eğitimi falan atlattinizmi
Ayy ne guzel ya masallah.Aralari da yakinmis ilk zamanlar zor olmustur kesin ama suanki hallerini kiskandim valla.Wc atlattik çok sukur.Siz ne yaptiniz? Dis,2 yas sendromu,wc derken bakalim simdi sira da ne var:emir_bebek:

Ayy ne guzel ya masallah.Aralari da yakinmis ilk zamanlar zor olmustur kesin ama suanki hallerini kiskandim valla.Wc atlattik çok sukur.Siz ne yaptiniz? Dis,2 yas sendromu,wc derken bakalim simdi sira da ne var:emir_bebek:
Biz yıl başında hen wc atlattık hem sütten kestim sonra kendini bi büyümüş hissetti tosunum, önce abisi geçince bu yollardan bunu gecirmek kolay oluyo valla, bütün oyuncakları onlara toplatiyorum artık hem güzel oluyor hen bana yardım etmiş oluyorlar, kirlileri sepete bile atmayı öğretti abisi kardeşine. birde böyle alışveriş merkezlerinde bebek oyuncağı görüp bebeğimiz e alalım anne diyor büyüğü daha bir mutlu oluyorum sanırım kardeşlik sevgisini asilayabildik. ama önümüzde neler var bilmiyorum seneye büyüğü 63 aylık olacak İlkokula yolla diyor çoğu kişi bazıları küçük yollama diyor kafam karışık benimde.bu sene anaokulu seneye ilkokul yollayayım diyorum,bilemiyorum.birde canım seninki kilosu boyu nasıl ben yemek yedirirken zorlanmiyorum Abisiyle beraber yiyor fakat kilo aldıramiyorum, görenler iyi diyor ama bacakları ince yahu :) ama çok çok hareketli oyüzden galiba

Bizimki de zayif çok arasi yok yemekle:KK43: ins bizde kardes nasip olursa sizinki gibi yasariz. Bebekleri gorunce çok seviyor öpüyor hatta eminim kardesini de sever ama emzirirken filan gorecek,sonradan kiskancliga donermi diye korkum da var.Kizkardesimle aramda 2 buçuk yas var. Bebek ken benden baya cekmis:KK45: okula hangi ayda baslamak lazim normalde,hiç bilgim yok canim

X