Canım bu arada o ilaç bana hiç yaramadı,hatırlarsan konuşmuştuk,reglimi geciktirmedi hatta 6 gün süreceğine 9 gün çok yoğun sürdü.Tatilde tampon kullandım rahat ettim vallaben zaten cok gec kaldım gıbı hıssedıyorum egeye baktıkca
yanı onun oyuncagı olsun ıstemezdım ercekten kardesı olsun ısterdım oynayacagı
ama sanırım ege kardesıne bakacak o kadar buyudu yanı :) kı bıde dogana kadar gecen sure var hem Allah hemen nasıp edecekmı?
esım zorluyor tatılde bırakacagız korunmayı dıyor, bırakmalımıyım kı gecıktırıcı kullanamya basladım dun buaraad 15 gun gecıktırıcek o arada gebe kalmam degılmı?
gecıktırıcı ıle kalmamam mı gerek kı acaba ?Canım sakın kalma ya,ilaçları falan tamamen bırak,kendine 2-3 ay zaman tanı hepsi gitsin vücudundan
ay ınanmıyorum cıddımısın ya ben dun bekledım ya carsamba ya cuma olacagım ben cuma aksamıda yola cıkıyorum. doktora fılan gıttıCanım bu arada o ilaç bana hiç yaramadı,hatırlarsan konuşmuştuk,reglimi geciktirmedi hatta 6 gün süreceğine 9 gün çok yoğun sürdü.Tatilde tampon kullandım rahat ettim valla
evde duracağına 2-3 saat okula gitsin dedim,bakıcısı vardı zaten..biraz sosyalleşsin falan..ama soğuma ihtimali çok yüksekmiş ve gerek yokmuş...ev site içinde olsa falan neyse ama arkadaşı yok diye düşündüm..ama bakıcıs o kadar iyiydi ki ,gerek yokmuş mesela:)öğretmeni 15 cm topuklu giyip 15 çocukla başa çıkmaya çalışırken,oğlum biraz içine kapandı mesela..:):)Okul konusunda keşke roman yazsan,her açıdan bilinçlenmem lazım şimdiden :)
ata da bizimle oynuyor,iş sonrası bende hal kalmıyor.gelir gelmez boğuşma koşma,kovalama derken bitiyorum valla:)zaman gıt gıde ıstegımı azalttı
o bebegımı kaybetmeseydım suanda 1.5 yasında olacaktı. Egede hep bızımle oynuyor cok sıkılıyor eve gırmek ıstemıyor sokaktan ve arkadaslarımın kardesı var benım yok ben cok sıkılıyorum dıyor. sureklı bebek yaptınız mı dıyor :) bırde o anda ne hıssederım bılmıyorum ama bu defa nıyetlıyım mınımum kılo ıle bıtırmeye bu seruvenıbırde o var yanı kıloyu aldın ver sımdı yap sporu bırde sut artsın dıye yemedıgın kalmayacak caylar ılaclar Allahhh.
Yapıcam saka bı yana ama sureklı ertelemek ıstıyorum mesela esım dıyorum ya zorluyor korunmyacagız artık yeter dıyor dıger bebekten sonra benı rahat bırakmıstı 2 sene doldu . bende tık yok
Evet kısmet bahar yada sonbaharda ideal benim kizimda aralıkta doğmuştu kış bebeği daha dirençli oluyor bana gore çünkü şimdi oğlum çok etkileniyor sicaklardan pestel gibi çocuk29 Ocakta doğum yapmıştım, o da zor ya sürekli hastalanıyordu soğuktan... Bakalım orasını Allah bilir.Ama annesi babası gibi temmuzda doğsun isterdim.Yada nisan mayıs haziran sevdiğim aylar;kısmet artık
Benimki primoluttu canım,öne alınma nasıl oluyor hiç bilmiyorumki keşke ilacı içmeseydim de normal olsaydım,tatilin yarısında rahat ederdim en azından. Geciktiricler de ilaç sonuçta, ilaç alırken gebe kalmasan daha iyi bana sorarsan. Gerçi haberi olmadan bir kaç aylık hamile olup ilaç içenler de var,maşallah sağlıklı doğumlar yapıyorlar ama şuan bizim kontrolümüzde sonuçtaay ınanmıyorum cıddımısın ya ben dun bekledım ya carsamba ya cuma olacagım ben cuma aksamıda yola cıkıyorum. doktora fılan gıttı
acaba ılacın adı neydı canım
orgametril benimkinin adı canım keske dedı daha once gelseydın 6 gunde adet olmanı saglardık dedı. daha one alacaktı ay ınsallah reglı olmam ya
tamponu gectım ben oraya oruc tutmaya gıtmıyorum :)
Semt olarak nerdesin canım, fiyata bakarak İstanbulda olduğu kanısına vardım.2300 iyi paraymış ama okulda iyi,bizim gücümüz yetmezevde duracağına 2-3 saat okula gitsin dedim,bakıcısı vardı zaten..biraz sosyalleşsin falan..ama soğuma ihtimali çok yüksekmiş ve gerek yokmuş...ev site içinde olsa falan neyse ama arkadaşı yok diye düşündüm..ama bakıcıs o kadar iyiydi ki ,gerek yokmuş mesela:)öğretmeni 15 cm topuklu giyip 15 çocukla başa çıkmaya çalışırken,oğlum biraz içine kapandı mesela..:):)
şimdiki kreşimiz çok güzel.bu sene de aynı yere gidecek.
öğretmeni çok çok iyi.satranç,ingilizce ,güzel sanatlar dersleri var ekstradan.oğlum bayılıyor.bir de akıllı tahtadan eğitim programı uygulanıyor.interaktşf bir prog.astronomiden,ekonomiye kadar çokça şey öğreniyorlar,çocuk açısıyla tabi.gzeiler faaliyetler çok güzel.mesela güzel sanatlarda atıklardan,şiş kapakları,şişler naylon poşetlerden harikalar yarattılar.ebru sanatı yaptılar..
şimdi bunları görünce insan ,nasıl fedakarlık yapmasın insan değil mi:):)
ilkokul için mesela,düşündüğüm okul aylık 2.300 tl ,servis yemek kitap defter şu bu derken epey tutuyor..şimdiden düşünüyorum 2 sene sonrasını,arab kredim bitecek okul taksitleri başlayacak diye mesela..öyle aman aman paralar kazanmıyoruz neticede düşünmek zorundayım:)
ata da bizimle oynuyor,iş sonrası bende hal kalmıyor.gelir gelmez boğuşma koşma,kovalama derken bitiyorum valla:)
ama fark şu ata kardeş istemiyor,hiç de istemedi..:)gerek yok diyor.
allah sağlıkla verdirsin cute kiloyu,dilerken öyle dile..ben doğumdan sonra 2 ay içinde aldığım 21 kiloyu verip üstüne 3 kilo daha verdim,kolikten uykusuzluktan dolayı..52 kiloya düştüm.hatta sıkıntıdan zona çıakrdım..
Semt olarak nerdesin canım, fiyata bakarak İstanbulda olduğu kanısına vardım.2300 iyi paraymış ama okulda iyi,bizim gücümüz yetmez
Benimki primoluttu canım,öne alınma nasıl oluyor hiç bilmiyorumki keşke ilacı içmeseydim de normal olsaydım,tatilin yarısında rahat ederdim en azından. Geciktiricler de ilaç sonuçta, ilaç alırken gebe kalmasan daha iyi bana sorarsan. Gerçi haberi olmadan bir kaç aylık hamile olup ilaç içenler de var,maşallah sağlıklı doğumlar yapıyorlar ama şuan bizim kontrolümüzde sonuçta
Kış bebekleri dirençli mi bilemiyorumki, ilk aylar çok hastalanmıştı.Son 2 aydır da salgına yakalandı,bir hastalanıyor bir iyileşiyor.Ama güçlüdür,acıya dayanıklıdır maşallah.İlk hamilelik gibi rahat olmazsa yazın sıcağı bana yaramaz belki ama bebek açısından bilemiyorum canım.Evet kısmet bahar yada sonbaharda ideal benim kizimda aralıkta doğmuştu kış bebeği daha dirençli oluyor bana gore çünkü şimdi oğlum çok etkileniyor sicaklardan pestel gibi çocuk
Keşke ben de eczacı yerine doktora danışsaydım,belki o ilacı verirdisanıırm bu ılavı ıcıp erkenden bırakıyorsun ve erkenden olup bıtıyorsun
keske oyle yapsaydım umarım karnım gobegım sısmezadet olmamaaktan
okula gelinceblue_ismyheart ozel okul anladıgım kadarıyla kolej fılanmıydı gonderdıgın bu sene baslayacakmı ılkokula
yok canım kolej değil,sadece kreş kısmı var. 3,4,5 yaş alıyorlar.sanıırm bu ılavı ıcıp erkenden bırakıyorsun ve erkenden olup bıtıyorsun
keske oyle yapsaydım umarım karnım gobegım sısmezadet olmamaaktan
okula gelinceblue_ismyheart ozel okul anladıgım kadarıyla kolej fılanmıydı gonderdıgın bu sene baslayacakmı ılkokula
bı dahakı sefere ınsallahKeşke ben de eczacı yerine doktora danışsaydım,belki o ilacı verirdiNeyse artık :)
Ay bir daha mümkünse tatil planı yaparken adet tarihine de dikkat eder şu Ceyz akıllısıbı dahakı sefere ınsallah
Aynı sorunu yasıyorum ben de göndermeme kararı aldımilkokula baslamayacak degılmı?
bende gondermedım ılkokula ama herkez bana kızıyor bu cocugu neden gondermıyorsun zaten boyu uzun yasıtlarından buyukb ırde bır sene onu gerı bırakacasın tatmın olmayacak dıyorlar
ılkokula gonderemem artık kararım net ama kafam karısmıyor desem yalan olur
Bende gecıktırıcı kullandım tatıl boyunca dönerken bıraktım ıkı gun sonra adet oldum çok rahat gectıAy bir daha mümkünse tatil planı yaparken adet tarihine de dikkat eder şu Ceyz akıllısı
ınsallah canımAynı sorunu yasıyorum ben de göndermeme kararı aldım
Umarım pişman olmayız
Canım hiç bilmiyorum ki, ben de 2 gün kala başladım ama oruçluyum diye öğlenleri içmedim,belki o yüzden oldu. Benim asıl sinirlendiğim 9 gün boyunca bitmemesi,kan kaybından bayılmadım ona şükürBende gecıktırıcı kullandım tatıl boyunca dönerken bıraktım ıkı gun sonra adet oldum çok rahat gectı
Sabah öğle aksam aksatmadım hiç
Sizin neden oldu ki ilacı ben eczaneye sorup aldım recetedeki gibi kullandım
oglendemı ıctınız adı neydıBende gecıktırıcı kullandım tatıl boyunca dönerken bıraktım ıkı gun sonra adet oldum çok rahat gectı
Sabah öğle aksam aksatmadım hiç
Sizin neden oldu ki ilacı ben eczaneye sorup aldım recetedeki gibi kullandım