daha net bılek dıyeBen sadece annelere sunu sorup gidicem cok denk geliyorum cunku. Neden cocuklariniz icin 2 bucuk yasinda vs demiyosunuz da 30 aylik, 25 aylik diyosunuz?
Normal hayatta soranlara 2buçuk diyorum canım ama şuan 9 ay hamilelik süresi,aralarındaki yaş farkı falan filan olacak diye ayını özellikle belirttim. Zaten ilk seneler ay önemli bence,hatta hamilelikte de hafta önemliBen sadece annelere sunu sorup gidicem cok denk geliyorum cunku. Neden cocuklariniz icin 2 bucuk yasinda vs demiyosunuz da 30 aylik, 25 aylik diyosunuz?
Çok çok haklısın keske kullanmasaydın en azından 4 gun sonra rahat ederdinCanım hiç bilmiyorum ki, ben de 2 gün kala başladım ama oruçluyum diye öğlenleri içmedim,belki o yüzden oldu. Benim asıl sinirlendiğim 9 gün boyunca bitmemesi,kan kaybından bayılmadım ona şükür
Hangı okulmuş o istanbulda mıyok canım kolej değil,sadece kreş kısmı var. 3,4,5 yaş alıyorlar.
Sevindim canım,bizimki de süper geçti regl olduğumu bile unutmuşum taki gece olana kadarÇok çok haklısın keske kullanmasaydın en azından 4 gun sonra rahat ederdin
Şuan benımde cok yoğun ve agrılı gecıyor ilaç yüzünden ama tatil çok güzel gecti
Ohh ne guzel bende sevındım sizin adınızaSevindim canım,bizimki de süper geçti regl olduğumu bile unutmuşum taki gece olana kadarAğrılı olması normalmiş,öyle duymuştum
Sizin araları daha azmış benden daha cesaretlisn valla :) Kızkardeşimle aramda 2buçuk yaş var,iyiki kardeşim varmış o benim herşeyim derim her zaman. İnş. ben de ailenin 4.üyesi için cesaretimi toplayabileceğim. Allah hayırlısını nasip etsin.Sürekli yazıyorum ama ıkıncı çocuk konusunda da yazayım hiç düşünmeyin imkanlarınız varsa bakabılecek manevı gücü kendınızde buluyorsanız hemen yapın
Suan 5 bucuk ve 4 yasında iki oğlum var ıyıkı varlar diyorum hiç sıkılmıyorlar
Gerci ev savas alanı gıbı suanda
şimdi sıra bendeOhh ne guzel bende sevındım sizin adınıza
En guzeli yemek derdi yok bulasık derdı yok temızlık derdı yok
Ye iç yat
Alısamadım hala eve hıc içimden gelmıyor bişey yapmak
Eda taşpınar gıbı bronz olamasamda baya iyi güneşlendım
Ben işe başladım pazartesi ve hala cenazem geliyor yeminle. Tatildeki gibi tril tril elbiselerle geliyorum,kimse de uyarmıyor valla hayret :) Aklım hala orda kaldıOhh ne guzel bende sevındım sizin adınıza
En guzeli yemek derdi yok bulasık derdı yok temızlık derdı yok
Ye iç yat
Alısamadım hala eve hıc içimden gelmıyor bişey yapmak
Eda taşpınar gıbı bronz olamasamda baya iyi güneşlendım
Off sen daha fazla kalıyorsun,ben de istiyorum ondanşimdi sıra bende
15 agustosa kadar denız kızı olmaz ısem gerı donecegım 3 haftası
Denız paraşütü bile yaptım süper bişey dene mutlakaşimdi sıra bende
15 agustosa kadar denız kızı olmaz ısem gerı donecegım 3 haftası
Benım oturdugum sıtede havuz oldugu için aklım sadece işlere takılıyorBen işe başladım pazartesi ve hala cenazem geliyor yeminle. Tatildeki gibi tril tril elbiselerle geliyorum,kimse de uyarmıyor valla hayret :) Aklım hala orda kaldı
Çalışan kadına ve tatil modundan çıkamamış kadına söylenecek laf mı şimdi buBenım oturdugum sıtede havuz oldugu için aklım sadece işlere takılıyor
Şimdi yine iniyorum sizin yerınızede yüzeyim
bız antalya belege gıdıyoruzDenız paraşütü bile yaptım süper bişey dene mutlaka
Denız gıbısı var mıtertemızde bıde fena sıcak
Ama benımkıler pek sevmıyor tuzu çok ya gözlerini çok yaktı
Nereye gıdıyorsunuz antalya mı
Umarım çok guzel gecer
9 gun belek 5 gun erıklı amaOff sen daha fazla kalıyorsun,ben de istiyorum ondan1 hafta hemen geçti