Ee Şubat annesi topiginden çıkmıyorduk ki :) benim zaten 2.siydi ama ne yalan söyleyim hamileliği ozluyor insan.ilk yavrum 49 aylik oldu diğeri zaten 30 aylık çok şükür, iyiki arka arkaya olmuşlar ,kardeşini kimseye elletmiyor hem koruyor:) tabi küçüğü de Abisine kızdırtmiyor bile kimseye birde canım abim , canım kardeşim lafları varya görsen kardes aşkı işte dersin
.masallah alışverişte, evde ,misafirlikte herzaman sarılırlar yanlışlıkla Çarpışıyorlar bir bakıyorum nere açıdiysa öpüsuyorlar tabi bunlar +ları.bazen oyuncak kavgamiz oluyor illaki ama ortayi buluyoruz çok şükür .ve ikisi birden kardes istiyorlar etrafımizda bebek çoğaldı bu ara.ama ilerde istiyorum bi tanecik daha inşallah Rabbim herkesin evladını bağışlasin inşallah, büyütmesi zor ama inan annem diyor ikisi birden sarılıyor boynuma hersey bitiyor yaaa, Rabbim tüm isteyenlere ne kısa zamanda tattirsin bu duyguları. Akıllı olacağını bilsem şimdi gene yaparım ama küçük beni sütyen kesene kadar gece uyutmadi, aralıkta kesmistim sütten şimdi epey akıllandi maşallah, sen naptin tuvalet eğitimi falan atlattinizmi