2.bebiş kararsızlığı

Ben sadece annelere sunu sorup gidicem cok denk geliyorum cunku. Neden cocuklariniz icin 2 bucuk yasinda vs demiyosunuz da 30 aylik, 25 aylik diyosunuz? :KK64:
Normal hayatta soranlara 2buçuk diyorum canım ama şuan 9 ay hamilelik süresi,aralarındaki yaş farkı falan filan olacak diye ayını özellikle belirttim. Zaten ilk seneler ay önemli bence,hatta hamilelikte de hafta önemli

Canım hiç bilmiyorum ki, ben de 2 gün kala başladım ama oruçluyum diye öğlenleri içmedim,belki o yüzden oldu. Benim asıl sinirlendiğim 9 gün boyunca bitmemesi,kan kaybından bayılmadım ona şükür
Çok çok haklısın keske kullanmasaydın en azından 4 gun sonra rahat ederdin

Şuan benımde cok yoğun ve agrılı gecıyor ilaç yüzünden ama tatil çok güzel gecti

yok canım kolej değil,sadece kreş kısmı var. 3,4,5 yaş alıyorlar.
Hangı okulmuş o istanbulda mı

Fiyatı çok yüksek geldi

Ama anlattıgınız yerse benım gönderdiğim kolejdede aynı eğitim veriliyor hoş ben pek memnun kalmadım ama neyse

Bu sene zaten başka okul bakıyorum

Çok çok haklısın keske kullanmasaydın en azından 4 gun sonra rahat ederdin

Şuan benımde cok yoğun ve agrılı gecıyor ilaç yüzünden ama tatil çok güzel gecti
Sevindim canım,bizimki de süper geçti regl olduğumu bile unutmuşum taki gece olana kadar :KK70: Ağrılı olması normalmiş,öyle duymuştum

Sürekli yazıyorum ama ıkıncı çocuk konusunda da yazayım hiç düşünmeyin imkanlarınız varsa bakabılecek manevı gücü kendınızde buluyorsanız hemen yapın

Suan 5 bucuk ve 4 yasında iki oğlum var ıyıkı varlar diyorum hiç sıkılmıyorlar

Gerci ev savas alanı gıbı suanda:KK45:

Sevindim canım,bizimki de süper geçti regl olduğumu bile unutmuşum taki gece olana kadar :KK70: Ağrılı olması normalmiş,öyle duymuştum
Ohh ne guzel bende sevındım sizin adınıza

En guzeli yemek derdi yok bulasık derdı yok temızlık derdı yok

Ye iç yat

Alısamadım hala eve hıc içimden gelmıyor bişey yapmak

Eda taşpınar gıbı bronz olamasamda baya iyi güneşlendım:KK53:

Sürekli yazıyorum ama ıkıncı çocuk konusunda da yazayım hiç düşünmeyin imkanlarınız varsa bakabılecek manevı gücü kendınızde buluyorsanız hemen yapın

Suan 5 bucuk ve 4 yasında iki oğlum var ıyıkı varlar diyorum hiç sıkılmıyorlar

Gerci ev savas alanı gıbı suanda:KK45:
Sizin araları daha azmış benden daha cesaretlisn valla :) Kızkardeşimle aramda 2buçuk yaş var,iyiki kardeşim varmış o benim herşeyim derim her zaman. İnş. ben de ailenin 4.üyesi için cesaretimi toplayabileceğim. Allah hayırlısını nasip etsin.

Ye iç yat

şimdi sıra bende :KK70:
15 agustosa kadar denız kızı olmaz ısem gerı donecegım 3 haftası :KK70:

Ye iç yat

Ben işe başladım pazartesi ve hala cenazem geliyor yeminle. Tatildeki gibi tril tril elbiselerle geliyorum,kimse de uyarmıyor valla hayret :) Aklım hala orda kaldı:KK43:

Suan da 3. İstiyorum aslında ama bazende vazgecıyorum küçük ilkokul 3 fılan olsun belkı o zaman artık

Zor zamanlarımda çok oldu amam guzel yanları daha fazla

Hakkınızda hayırlısı olsun insallah

şimdi sıra bende :KK70:
15 agustosa kadar denız kızı olmaz ısem gerı donecegım 3 haftası :KK70:
Denız paraşütü bile yaptım süper bişey dene mutlaka

Denız gıbısı var mıtertemızde bıde fena sıcak

Ama benımkıler pek sevmıyor tuzu çok ya gözlerini çok yaktı

Nereye gıdıyorsunuz antalya mı

Umarım çok guzel gecer

Canin istiyorsa yap gitsin derim.. Benim oglum 4 bucuk yasinda. Daha once yapalim dedik birlikte buyurler.. Biri bezden kurtulunca digeri yeni dogacak, yine mama bez olaylari baslayacak, en iyisi ikisini bir anda buyuturuz dedik. Oglum 2 yasindayken hamile kaldim ama düsük oldu.. Ondan sonrada cesaretimiz gitti biraz daha büyüsün dedik hala bekliyoruz, o cesaret tekrar gelmedi yani :)

Ben işe başladım pazartesi ve hala cenazem geliyor yeminle. Tatildeki gibi tril tril elbiselerle geliyorum,kimse de uyarmıyor valla hayret :) Aklım hala orda kaldı:KK43:
Benım oturdugum sıtede havuz oldugu için aklım sadece işlere takılıyor:KK43:

Şimdi yine iniyorum sizin yerınızede yüzeyim:21:

Bence kiziniz 4 yaşı doldursun benim oglum simdi 7aylık kizim 44 aylık çok zorlandık kızım nasıl istedi bekledi kardeşini ama kıskandı zor oluyor

Benım oturdugum sıtede havuz oldugu için aklım sadece işlere takılıyor:KK43:

Şimdi yine iniyorum sizin yerınızede yüzeyim:21:
Çalışan kadına ve tatil modundan çıkamamış kadına söylenecek laf mı şimdi bu :KK53:

Denız paraşütü bile yaptım süper bişey dene mutlaka

Denız gıbısı var mıtertemızde bıde fena sıcak

Ama benımkıler pek sevmıyor tuzu çok ya gözlerini çok yaktı

Nereye gıdıyorsunuz antalya mı

Umarım çok guzel gecer
bız antalya belege gıdıyoruz
acaba denızı nasıl ya bak onu sormadım ceyz nasıldı denız?
denız ayakkabısı almalımıyım kendıme?

paraşüte gelınce ben gecenlerde kucuk boy donme dolaba bındımde :KK70: aklım cıktı parasut benı bozar
ama bol bol guneslenecegım cok beyaz azıcık yanalım kısın usumeyelım

Bu arada çok iyi yüzücüğün dermişim :KK49:

Hiç yüzme bilmiyorum gezınıyorum sadece içinde

X