2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Evet tam olarak öyle yaptı ben aile durumlarıdır diye karışmadım. Bencede ben çalışmayan biri olsam benle evlenmezdi bunu anladım

Siz akıllanmazsınız, borçları kapatıp besleyin herifi. Her dediğine evet deyin, çünkü kocasız yaşanmaz!

Engelleyen adamdan da bir halt olmaz bu arada onu da dip not geçeyim. Bu adamın eril enerjisi sıfır resmen. Triphan gitsin anasının evinde yemeğini yesin işine gidip harçlığını çıkarsın. Aile olmak falan ona büyük gelmiş.

Görücez. Ama tüm altınlarıda bozdurma

Görücez. Ama tüm altınlarıda bozdurma
Boşanmada bu bankadakilerin yarısını ona mı veriyor mahkeme? Hepsi bana takılan takılar onlar

Nasıl yani harcadıklarımı da mı bana geri ödeyecek
Çok detaylı bilmiyorum ama annemin arkadaşının oğlu boşandı. Gelin yoğurt fişlerini dahi saklayıp mahkemede delil olarak sunmuş öyle boşandı. Nafakayla. Çocuksuz. Bence yaptığınız harcamaları kaydedin.

Yol yakınken kaç kurtul 2 ayda bunları yapan seni daha çok borca sokar

Canım okurken bile kanım dondu aslında ama yinede evlilik bu daha çok yenisiniz.. Bende annene katılıyorum bide öyle dene bencede…Ben 2 evlilik bitirdim. Açıkçası bir problemim oldu mu aklıma tek gelen boşanmak olurdu hemde hiç geriye dönmezdim. Ama sonra erkek kardeşim bir kız getirmişti evimize ve o kız o kadar çok şey alttan alıyordu ki erkek kardeşimden biz hayretle izliyorduk onu . İnsan kocasından bu kadarına katlanmaz diyordum. Ama sonra zamanla baktım ki artık ipleri eline almıştı. Artık kardeşim onun bi dediğini iki etmiyordu. Ben ondan hemen vazgeçmemeli öğrendim. Sabretmeyi öğrendim. Çok akıllı bir kızdı . Benim sana tavsiyem kesinlikle çocuk yapma problemlerini çözmeden . Bence iyice emin ol. Böyle bencilce davranmasının altında vijdansız merhametsiz bir adam mı var. Çünkü dinen bile Allahü taala erkek kadına bakmak zorunda derken , o hiç umursamadan annesinde yetip gelmesi ve sana kartla ilgili hiç sorumluluk duymaması çok gaddarca. Yani bence annenin dediğini yap ama sonrasında iş bulana kadar sende onunla annesine git yemeğini orda ye.. madem o bu stratejiyi yapıp seni zorlayıp sattırmak için elinden geleni yapıyorsa sende sadece kartını kapatıp onunla annesine git. Ve birdaha kartını kullanma. Bak bakalım yine ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…