2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Turkiyede eger kadin nikah kiyip bir yil icinde isten cikarsa tazminatini aliyor. Bizim leyloş kizlarimiz da bunu para kapisi olarak goruyor. Ama sonunda issiz kaliyor.

Öncelikle yüce mevlam siz ve sizin gibilere akıl fikir mantık ihsan eylesin. Babasi düzgün bir kızla evlen demiş o da sizi bulmuş aslında bu basbayağı görücü usulü hiç burda aşıktik sevdik falan demeyin planlı olmuş hersey . Düğün hazırlığı için işten çıkmışsınız sanırım kraliyet düğünü yaptınız çünkü uzun provalar gelinlik için başka ülkeye falan gitmeler konsolosluk nikah işlemleri falan oldu yoksa mahalledeki düğün salonunda kremalı pasta ve fanta ikram edeceğiniz düğün için böyle bişey yapmazsınız. Çok yazık olmuş. Iki ergen tip bir araya gelmiş tripler inatlasmalar havada uçuşuyor arada makara var kavga var sevişme var fakat evde tuz yok çok ilginç bir vaka . Eşiniz önceden de ortadaydı ama siz görmek istemediniz suan klasik erkek kafası nasıl olsa evlendim basarım kırbacı diye düşünüyor sen bosanmazsın aşko hatta 3 vakte kadar bebek görüyorum.

Evet bir suru kisi niye isten ciktin fln yazmis. Toplu parayi ceplemek icin
niye çıktın derken parayı aldığını herkes biliyor
ancak 25 bin lirayla geçinemeyeceği ortada, niye çıktın derken kastımız bu. bu adamın geçinmeye gönlü yok o ayrı ama. olsa da para yetmecekti.
o tazminat bari kenarda dursaydı işte şimdi lazımdı.

o da yok o parayı harcamış bile. bardak çanak almış. neden çünkü 1 kere evleniyor.

yani evde kıdem tazmiyatıyla alınmış tabak çanak var, kayınbabanın aldığı koltuk takımı ayna konsol var. mantar var. kredi kartıyla alındı zaar, o kartta balayı taksidi de var.

tuz yok.

Bunun farkındayım istesem istediğimi yiyip içer harcarım zaten ben bir gelecek kurmak isterken o sanki istemiyor. Eşimin hayat standardını yükselteyim demiyor. Anne babamdan harçlık almam onun gururuna dokunmuyor. Aksine annemden aldığımı bile istediği oldu geçen gün ben uyurken almış yol parası kalmamış diye. Bende ona söylese zaten vereceğimi ve kendi evimde birşeyi ortaya koymakta güvensizlik yaşamak istemediğimi söyledim mesela. Çok kapalı kutu ben evlenince biraz daha tanırız sanıyordum birbirimizi ama daha çok kapandı sustu küstü bugün onunla eve dönmedim diye beni engellemiş mesela

Sakın çocuk yapma kartları altınla öde kapattır. O yapsın borç. O anasının evınde yıyor sen neyıyosun. Allahım ne olur uzak tut bunları bızlerden

Evde yemek yok diye ailesinin evine gidip yiyor siz o esnada açlıktan bayılır mısınız bunalıma mı girersiniz umurunda değil. Empati yeteneği sıfır biri ayrıca anladığım kadarıyla ailesinin üstüne çökmeyi seven de biri, hazır ailemin evinde yemek pişmiş orada gidip yiyeyim eve erzak sonra alırım diye düşünüyor galiba. Böyle merhametsiz düşüncesiz birinden ne köy olur ne kasaba siz yol yakınken bu evlilikten dönmenin yollarına bakın...

Eşiniz boşanmak istiyor sizide evde aç bırakarak buna zorluyor gibi.

Evet birde ben şeker hastasıyım hani zaten şekerli şeyler yiyemiyorum ekmek makarna vs hayatımda yok benim iyi beslenmem lazım süt peynir yoğurt et bunlar beni tok tutuyor zaten asla kısmadım kendimden ne yemem gerekirse yedim en kötü kendim öderim canımdan öte değil dedim ama kendime pişirdikçe o bundan yüz buldu bir şekilde bu ayarlıyor döndürüyor düşüncesine kapıldı

Eşiniz boşanmak istiyor sizide evde aç bırakarak buna zorluyor gibi.
bence eşi boşanmak için değil kızın çalışması için yapıyor. çalışsın hiç rahata filan alışmasın benden beklemesin, madem evlendi, çekecek diye yapıyor... zaten kız çalışıyor olmasa evlenmezdi. ki zaten evlenmek için de adam birşey yapmamış ki. k.babası + bu kız yapmış herşeyi. beyefendi sadece damatlık giyip imza atmış.
hatta çalışsın + kocasının böyle salak salak şeylerine de katlansın neden çünkü bu maaşla ev filan alınabileceğini düşündüğüne göre, neden olmasın?
ha ama boşansa koca kişisi çok da üzülecek gibi durmuyor tabi, o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…