2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Altınları kartları öde evet anneniz iyi demiş. Sizin üstünüzde herhangi bir borç kalmasın kalanını da alın baba evine gidin. Kalan altınlarla da iyi bir avukat tutun.

Altınları bozdurmayın. Alın eşinizi karşınıza açık açık konuşun. Ev bakmaya, aile olmaya niyeti yoksa ayrılın.

Ya kumar oynuyor , ya senin bilmediğin borçları var ya da senin altınları vermemen ve babanın laf etmesinin intikamını alıyor. Hepside berbat. Her şeyden önce altınları bozdurman için, eve erzak almayıp ailesinde yemek yiyor. Bir arkadaşın bunu söylese sana ne akıl verirdin ona? Altınları ona verirsen, bu sefer neden hala iş bulamadın ben para vermem diyecek.
Eşin iyi niyetli olsa, param yok, gel beraber bir yolunu bulalım der. Seni düşünmeden ailesinde yemek yiyip gelmez. Evde yiyecek olmadığını bilmiyor mu? Kartın kapanmış bilmiyor mu? Ekonomik şiddet yanında psikolojik şiddette uyguluyor sana.

Mesele şuan çalışıp çalışmadığınız değil ki adamın size zerre değer vermemesi. Normal insanla normali yapılır böyle anormale yol gösterilir

Git boz altınlarını kartını öde diyor. Sana yeme mi dedik alma mı dedik istediğini harca boz boz öde yada çalış öde diyor kendini böyle savunuyor
e bunun için evlenmiş çünkü

sizin maaşınız yönetici olarak 25 binden fazladır umarım

sizin eşiniz maaşınız için evlenmiş bence
böyle yapıyor ki bir an evvel bir iş bulup çalışın.

Çok özür dileyerek bir şey söyleyeceğim ; ekmeginiz yok yemeye atla gidiyorsunuz s.cmaya ..

Evlilik hazırlığı için iş mi bırakılır, evinize tuz alacak paranız yok maşallah balayı düğün gırla. Suyunuzu kesmişler ev alacam diyorsunuz ! Asgariden bir tık fazla alan ve onu da ailesine yediren kocayla EV ALMAK! kör kuyularda zincire mi vurmuştu aileniz sizi de bu adamla evlendiniz ?

Hiç para hesabı yapmam birikim de yaparım harcarım da. Sevdiklerimi de darda bırakmam asla. Şuan öyle sıkıntıda bıraktı ki beni ihtiyacım olduğu halde bozup evime kendime kullanmamam onun ekmeğine yağ sürmemem gerektiğini söylüyor iç sesim ama olan bana oluyor ben evde sıkıntı yaşıyorum

Faturalarımız toplam bin lira geldi bu ay. Düğün masrafımız yok tek yapacağı şey kira verip fatura vermek. Benim kredi kartımın borcu 6.300dü. Ödemedi işte sorun da bu
Sorun bu dediğiniz şey adamın maaşının üçte biri. Düğün masrafı nasıl yok nikahtan bile evlenseniz ev için eşya alınmıştır. Nikah kıyafeti alınmıştır gelinlik almasanız bile.
Balayına gitmişsiniz otostop çekerek gitseniz bile iki lokma yemek almış harcamışsınızdır.bankta uyusanız bile bi iki elbise alıp balayında giymişsinizdir. Ay adım atıyorum bin lira dümdüz gün içinde.

Sizin hesap kitap işleriniz ciddi sıkıntılı.

O harcamaları babası yaptı. Sırf oğlu düzgün bir kızla evlensin diye herşeyi babası yaptı. Geçmişten bir anlaşmaları varmış sen eve bak ben seni evlendiririm diye. (Anne babası ayrı annesiyle yaşıyordu) biz sadece balayına gittik onu da taksit yaptık taksitleri komik bir rakam 3 bin ayda. Yani o 6 binin içinde 3 bin

Git boz altınlarını kartını öde diyor. Sana yeme mi dedik alma mı dedik istediğini harca boz boz öde yada çalış öde diyor kendini böyle savunuyor

Öyle şeyler yazardım ki banlanmak istemiyorum. Bunları diyen biri ile konuşacak bir şey kalmamıştır. Ne yapmanız gerektiğini bütün üyeler yazdı.

Bu adam asla degismez duzelmez sakin geri donme. Herseyi gectim kizini aç birakan bir adama hala cozum onerileri sunan annenede cok kizdim. Benim kizim nasil o evde ac kaliyor hangi devirdeyiz bir evde tuz su olmuyor derdim. Asgariden fazla aliyor annesinde yiyip geliyor iki aydan fazla mutfak umrunda degil ama senin karti harcarken pervasizca harcıyor. Sen demekki omur boyu calisacaksin hastalanma yok hamilelik yok bunlara izin vermez sana soyleyeyimm. Nerde bunun erili enerjisi etek giysin gezsin madem kadin eline bakan erkek

Annesine bakmak ne demek? Ne kadar bir miktar ödüyor

Bu arada altınlarınızı almış bal gibi. Senin hakkın olan altınlarla karşılamış.

O taki kuyrugunda kendi milletini ayirdiklarinda sen olayi bitirmeliydin.nerden tutsan elinde kaliyor hicmi sogumadin sen bu senden para bekleyen seni ac birakan heriften. Kufur yazacagim sen alinirsin diye degil mune beni atacak

Öyle şeyler yazardım ki banlanmak istemiyorum. Bunları diyen biri ile konuşacak bir şey kalmamıştır. Ne yapmanız gerektiğini bütün üyeler yazdı.
Annem ve babam durumu öğrendiklerinde çok üzüldüler. Babam bundan koca olmaz biz böyle miydik demiş anneme. Ben sadece çok üzgünüm. Hani insan niyeti iyi olur kalbi temiz olur da herşeye iyi bakar ya. Biz ailecek art niyet aramamışız herkesi kendimiz gibi sanmışız. Eşim her hafta bana küsüyor küskün bir erkek mi olur. Sanırım iki ilgi görünce bağlanmak olmuş benimkisi

bakın gerçekten iyi niyetle yazıyorum

gördüğüm kadarıyla 30 yaştan fazlasınız ve yönetici olarak çalışıyordum diyorsunuz
evde tuz yok diyorsunuz
tuz! siz mutfak alışverişi, eve en öncelikle alınacak şeyler filan gibi konuları ne yaptınız uzaktan eğitimle mi geçtiniz?

birikim de yaparım dediğiniz nasıl bir birikim ki daha 2 aydır işsizsiniz (işsizlik maaşı alıyor olmanız lazım, ya da kıdem tazminatı ne oldu?) 6bin lira kredi borcu ödeyecek para yok kenarda...nerede bu birikim? birikim dediğiniz nedir? dolmuş parası mı?

sizin para -hesap-kitap işiyle ilgili ciddi sorunlarınız var.

ha adamın söylemleri hareketleri paradan bağımsız leş, o ayrı da. ama siz her türlü biraz matematik çalışın bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…