2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Evinin geçimini sağlamayan, karısının altınlarında gözü olan, karısı işe girse de borçları ödese diye elini ovuşturan, evde tuzunu bile eksik eden adam adam mıdır? Çocuk mocuk sakın ha aman dikkat hamilelik düşünmeyin. Herkes yapmanız gerekeni söylemiş zaten.

Aslında hiç değişmedi, nişanlılık ve evlilik farklı şeyler. Evlilik, nişanlılıkta gördüğünüz olumsuzlukların katlanarak artmasıdır. Ayrıca siz yazmışsınız, sanal kumar oynuyor falan diye. Büyük olasılıkla oynamaya devam ediyor. Ne kadar nişanlı kaldınız ki , ne kadar gezmiş olabilirsiniz ki? Ayrıca o gezmelerde siz de ödeme yaptınız, herşeyi o karşılamadı. Akşam herkes evine ailesine gitti, şimdi ise beraber bir hayatın sorumluluğunu aldınız. Dedim ya değişmedi eşiniz, sadece siz kötüsünüz ve önünüzdeki gerçeği göremediniz, daha doğrusu görmek istemediniz.

25bin maaşla nasıl geçiniyor da kumara bütçe ayırıyor. Ne biçim adam ya borçlarda yüzer bu. Canım sen bence önce annenin evine taşın. Mahkemeden de ayrılık kararı al. Kendini duzeltirse düzeltir yoksa o ayrılık kararını kolayca boşanmaya çevirebilirsin. Ekmeğini taştan çıkarıp evlatlarına eşine harçlık verip rahat bir hayat yaşatmaya çalışana erkek denir. Karısının kötü gün parasına göz dikene ancak dolandırıcı denir. Zırnık koklama. Adam dediğin ölsem kalsam karım zor durumda kalmasın diye düşünür

Sorun adamın pervasız harcaması mı ? Bu adamla düğünden sonra mı tanıştın görücü üsulü falan mı ?

Bu adamdan koca falan olmaz ama anladigin kadariyla bosanma dusunceniz yok. Kolayliklar dilerim.

Şok
Şok içerisinde okudum sizin ne yediğinizi ne içtiğinizi önemsememesi çok garip annesinde yiyip geliyor annesi sormuyor mu o kız orda ne yiyor diye ya şaka gibi iş bulamıyorsanız yapacak bir şeyiniz yok yani mecbur ikiniz çalışsanız kendisi işsiz kalsa yine keseyi mi ayıracakmış ev arkadaşı mısınız siz ya ne desem bilemedim aileniz arkanızda duran birisi mi birikiminiz altınlarınız sizin için yeterliyse bozdurun ödeyin borcunuzu iş bulana kadar da sizi idare ederse ona toplu miktar vermek yerine o vicdansız erkeğim diye geçinen kusura bakmayın da yani çok sinirlendim neyse hakaret etmeyeceğim kapının önüne koyun aklı başına gelsin gitsin anasında yaşasın anası çalışsın pişirsin ona Allahım yarabbim ya

Üzüldüm. Para pul bir yana benliğinden ödün verme. Senin açlığını umursamayan birinden bahsediyoruz. Bu noktada taviz vermen yarın senin üzülmene sebep olacak belli ki

Hanımlar, böyle en ufak sıkınta boşan diyerek evlilik kurumunun dibine dinamit döşüyorsunuz. Yakında evlenecek erkek bulamayacaksınız. Çok sevdiğiniz evlilik kurumu tarihe karışacak

Buna benzer her konuda hemen boşan diyorsunuz. Evlilik çocuk oyuncağı değildir. İskandinav ülkelerinde de kadınlar sizin gibi yapmịştı. Artık hiçbir erkek evlenmiyor
Su konuda "evlenecek kadar salak değilim " demişsin => Bale günah mı? evlilik çocuk oyuncağı değildir mi evlilik salaklık mi bir karar ver

Evet kirada ve 3 koca oğluyla yaşıyor onlar çalışıp evi geçindiriyor ama bir sorunu olunca ilk bizimki koşuyor
Bir de sen başla çalışmaya 4 kisi bakarsınız artık kadina.. Ya da bosanirsin kendi yoluna bakarsın kendin için calisirsin ki bunu düşünmüyorum belki de döndün çoktan sana değer vermeyen kocanin yanina

Evlilik bile olsa iliskilerde fayda-zarar dengesini gozetmek lazim. Evimde su ve tuz yoksa, yemek yapamiyosam bu adamin bana bi faydasi yoktur. Bosanin gitsin. Ayyy bu tipleri cok mu ariyosunuz, nerden buluyosunuz anlamıyorum.

Kendisi hayvanmış da ben görünümünü merak ettim dışardan bakınca da çok belli mi hayvanligi

Annesinde yiyip geliyor ne demek ya? Bu evlilik böyle yürümez bence. Yalnız düğün hazırlığı için işten mi çıkılır yahu, bu kadar mı önemli bu iş? Vakit bulamadığın şey de kalsın olmayıversin ya, geleceğinden önemli mi. Hele hele böyle bir ekonomide. Bunu yaparak çok büyük hata yapmışsınız bence.

Kardeşim daha adamın niyetini çözmek için çok erken.Korun ve hamile kalma.

İşe gir
altınlarını kocandan uzakta tut.

İşte eskide kaldı öyle erkekler.

Pardonda o adam adam olamamış. Demek ki o seni sadece seks amaçlı kendi keyfine yanında tutuyor. Aç kalman bile umurunda değil. Ayrıca sakin altınlarını bozma ve ona verme. İlerde bozmak zorunda kalırsanız kuyumcudan herseyi tek tek yazdığı detaylı bir satış kartı vermesini işte. O aktinlardan elde ettiğin parayı kendi adına hesap açıp bir bankaya yatır ve ne için kullanilacaksa kendi hesabından detaylı bir açıklama yapılarak hesabından eft yaparak yap o ödemeyi. Herseyi resmi yollardan yazılı çizili ispatlı dekontlu yap yani . Bu adam pisliğin teki kafasının bi yerinde boşanmak var bunun uyanık davran . Kendini maddi manevi hep garantiye al ve bu sdam gerçekten adam olana kadar sakin ola çocuk yapma . Spiral taktir , hap ta kullan ihtimal kalmayacak şekilde korun mutlaka . Hatta korunuyor diye açıklama bile yapma . Oda taktik yapmasın .sinsi ol .onun gözünü açma. Uyandığını ona farkettirme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…