2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Ben çok üzgünüm ağlıyorum onu seviyorum ama içime sinmeyen şeyler var gerçekten içimde bir his var sanki yanlıs yoldaymışım gibi. Sevişirken yada herşey yolundayken mutluyum evde birlikte yemek yapıyoruz dışarı çıkıyoruz dans ediyoruz (para konusu açılmadığında yada ödeme zamanları hariç ve ben bir şekilde faturaları öderken). Benim kartımın borcuna ayırdığı parayı annesinin köyden birine borcu varmış diye gitti verdi ödemedi bende önceliği olmadığımı hissetmeye başladım. Sonra bana tüm borçları kapatalım en baştan başlayalım dedi. İstediği parayı neden istediğini de söylemiyor hesabını 0 tl görmek canını sıkıyormuş öylesine dursunmuş diye istiyormuş ama ben bir sebebi olduğunu hissediyorum
Adı ne bunun benim eski eşimi tarif ediyorsun yemin ederim. En sonunda mal kaçırdı benden boşanma asamasindayken . Belki de odur🙈😅😅😅

Bu adam düğün takıları, senin paralar vs zimmetine geçirip seni bosayacak .bunlar yeni moda erkek o.uspulari . Vallahi billahi .eski eşimde böyleydi. Bunlar bunu meslek edinmiş resmen. Kadınlarla evlenip dolandırıp bosaniyorlar .kaybettikleri birsey olmuyor sereflerinden başka ki şerefte onların umurunda değil zaten .

X