2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Ah tatlım ya işte insan aynı evin içine girmeyince taniyamiyor seni çok iyi anlıyorum asla yuvani yıkmani istemem ama böyle bir adamla inan bana ömür geçmez bir kere annesinde yemek yiyip gelmek ne demek ya madem anana para verecektim madem ananda yiyecek içeceksin ne o aynı yatağa girmek pis nefislerini korertmek için bir kadının neden canını yakiyorsunuz ya elalem ne der o ne der ay iki ay evli kaldı vs vs sakın ama sakın kim ne derse desin 2 aylık evliyken böyle olan adamı ben iki yıl sonra nasil biri olacağını tahmin bile edemiyorum kendine yazık etme kızım olan senin piskolojine olacak

İnşallah bişey istemezsin de akşam evine dönersin diye duygulanmiştır...
Çok kalpsizsiniz gerçekten acıyorum. Hayatınızda öyle beklemediğiniz bir anda öyle saçma bir durumun ortasında kalmazsınız inşallah. Çünkü insan her gece ben ne yaşıyorum bunlar gerçek mi ben buraya nasıl düştüm diye hayatı sorguluyor ama inanın kaderinizde olacapı varsa sanki eliniz bağlanmış gözünüz kör olmuş gibi kimseyi dinlemiyormuşsunuz. Umarım böyle bir durum yaşamazsınız bende yaşamam diyordum ama hayatın bin tane hali varmış

İnşallah bişey istemezsin de akşam evine dönersin diye duygulanmiştır...
Piraye hanım yeni kardesim evleniyor oğlan tarafından daha çok harcama yaptik. Yatak odası odaların içerisinde en pahalı olanı . Ivır zıvır denilen kısım da salon ve oturma takımından pahalı tutuyor . Evde kalan oğlan bugüne kadar zaten maaşını onlara vermiş konu sahibi biriktirip eşya almış . Birde üstüne takılardan almışlar . Yani zahmet olmazsa kalan takisini da bu kadar yuzsuzce ac bırakarak kadını istemesinler . Evlenme sebebiyle işten çıkınca tazminatını alabiliyorsun . Belli ki zaten konu sahibi iş arayacakmis . Birçok kadın isindden yeterince memnun değilse bunu yapıyor.

Konu sahibinin haksız olduğu yer böyle bir adamla evlenmesi . Düğün takıları koca yesin diye harcanacak şeyler değil . Bunlar ailece onu da sömürerek muratlarina erip bu kızı kapıya koyacaklar.

İyi de papatya hesap bu kadar ortadayken düğün dernek yapmak, balayına gitmek, iş bulmadan işten çıkmak konu sahibinin özgür kararları değil mi? Üstelik bu kadar gosterisle evlenirken, ailesi kızlarına çeyiz dahil hiçbir desteği layık gormemis, bu durumda erkek tarafının kendi takilarina el koyması da bana hiç tuhaf gelmedi ... Konu sahibi bedduaya başladı bile ama belli ki kendi ailesi de benimle aynı fikirde, onu napicaz?

Kesinlikle iş birakmamaliydi . Ama belli ki ortak alınmış bir karar. Yani bizde ortak kararlar aldık eşimle idare ediyor insan ölmüyor. Iyi günde kötü günde diyorsun . Yanlışta olsa kadın evde oturmuyor ki iş ariyormus . Insan eşine kiyabilir mi adam ailesine gidip zikkimlanip eve geliyormuş .

Yeni evliyken borç harç derken elimizde nakit kalmıyordu eşim düğünde takılan paraları aldı araba almak için üstüne de kredi çektik vs derken bir süre zorluk çektik. O dönemde teklif etmeme rağmen eşim bir gram bile almadı, paraları alırım araba için ama altınlar senindir dokunmam dedi ki şu an hastayım hastane masrafımız oluyor şu an bile teklif etmedi bozdurmayı. Tabi şu an durumumuz iyi ama diyebilirdi yani altınları bozalım diye tek bir sefer ima dahi etmedi. Sizinki siz evde açken karnını doyurup geliyor, insanız parasız kalabiliriz ama hayat arkadaşımızı yok saymak başka bir olay.

E zıkkimlansın zaten evde yemek yok , ellerinde para da yok , konu sahibinin bankadaki parayı harcamaya da niyeti yok.. Hatta bence daha iyisi adam hergun gitsin anasında yesin, en azından bı boğaz eksilsin. Düze çıkana kadar konu sahibi de bikac yil ya oraya ya kendi babasının evine gitsin yesin,gece evde bulussunlar... Bu kadar hesapsız kitapsiz yapılan evlilik anca bu kadar olur. Konu sahibi ne bekliyor ki, biz erzak mi yollayalim yani , napalim?

Son düzenleme:
Valla bu yoruma denecek birşey yok çok haklısın Piraye

Bacım kusura bakma sen işten çıkarak hatayı etmişsin ama olan olmuş illa ki iş bulursun kendine ama o adamdan sana eş olmaz , neden ? Çünkü senin paran benim param mevzusu var yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmezken para mevzusu nedir ya ? Ben sana diyim yol yakınken bırak gitsin. Altınları da annende bırak saklasın sakın evde tutma özel şeylerini gerekirse bankaya at kalsın. Bir kuruş harcama o altınlardan çalışınca üstüne eklersin sana birikim olur. Yeri geliyor ben eşime para bırakıyorum yeri geliyor o bana bırakıyor hiç bunları dile getirmeye bile gerek yok insan yalandan bile olsa ihtiyacın varmı bişeyin eksik mi diye sorar.

Hep böyle olucak ve maddi sıkıntılar evlilikte en büyük sıkıntılardan biri eğer zaten eşin başta böyle yapıyorsa sinyalleri veriyor sana zaten. Altınları kafaya takmış küçük hesaplar yapıyor kendince bu erkek milleti hep aynı ..

annem hala yuva kurmak kolay mı artık
Hangi yuva? Yarın hasta olup çalışamazsanız, adam sizi kapının önüne koyar. İnsan yabancıyı bile aç bırakmaz, bir de utanmadan karnını dışarıda doyuruyor. Eşi açken nasıl boğazından geçer bir insanın? Siz ailenizden de değer görmüyorsunuz, üzgünüm. Bu yüzden sığınacak birini arıyorsunuz. Madem altınlarınız var kendinize ev tutup, birkaç eşya alın. Hemen iş aramaya başlayın, kimseye ihtiyacınız yok. Yarın çocuk olursa boşanmak çok daha zor olur. WhatsApp yazışmalarını ve düğün videosunu saklayın. Hem altınları alın hem de nafaka. Eve dönerseniz çok pişman olursunuz, yazık etmeyin gençliğinize. Bir gün gerçekten sevilince eski eşinizin sizi sevmediğini anlayacaksınız ve ayrıldığınız için şükredeceksiniz.

Bu adam hep boyledir neden evlendin ki? Çalışmak zorunda değilsin evlendiyse karısına bakacak söke söke. Kendine güvenmeyen evlenmesin. Kadın çalışmak isterse çalışır evini de gecindirir ama erkek evi geçindirmek zorunda nokta

Tüm forumun sabrına hayran kalmamak elde değil, 18 sayfadır birşeyler anlatmaya çalışıyor herkes konu sahibine. De işte kime, ne anlatmaya çalışıyoruz. Bir kaç mesaj önce birine acıyorum size tarzı birşey yazmış,, asıl acınası hâldeki kendisiyken

Yaşınız küçük de değil, eşinizin aldığı maaş belliyken düğün hazırlığı yapacağım diye işten çıkmak nasıl bir mantıktır? Asıl düğün süreci ve sonrasına kalacak borçlar için iş önemli. Çok iyi maaş alsa eşiniz neyse.
Tabi ki onun yaklaşımı, etine buduna bakmadan ailesine yardım etmesi kabul edilir değil ama ben sizi de mantıklı bulmadım. Daha çok altın bozdurursunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…