- 9 Ocak 2012
- 14.819
- 28.372
-
- Konu Sahibi peripella5
Hayatta boşanmaz çünkü ne çalışip kendi ayakları üzerinde durmaya niyeti var ne de sığınacak bir baba evi var... Peki ne yapacak? Ahan da buraya yazıyorum, iki gün sonra gebe kaldım diye konu açacak, sonrası malum zaten, hamileyim iş bulamıyorum , çocuğum var çalışamıyorum, kocamın ailesi bize bakmıyor, bebeğime süt alamıyorum , doktora bile goturemiyorum , çocuk için bosanamiyorum bla bla bla... Hep aynı hikayeİnanamıyorum! En sevmediğim insan tipi. Parasızlıkla cezalandıran! Annesinde yemek yiyip gelmek çok acımasızca birşey ya.
Demek ki işe gir ve altınları ver diye yapıyor.
Aslında konu nerden tutsan alde kalıyor. İşe girince öderiz diye düşündük nasıl bir kafa yapısı? İşler kapıda mı bekliyor. Bir diğer konu asgari ücretle balayına gitmek düğün borçu ödemek ve ev geçindirmek! Bunun imkanı var mı? Yok tabiki.
Neyse ben olsam net boşanırdım ama net
En doğrusu eğer düzelme olmazsa 1 dk bile durmayın o evde hattalarını anlamaları lazım ailecek hatalılar.Mallesef oğlan büyüten anneler kendilerininde bir kadın olduğunu düşünerek hareket etmek yerine oğullarını eşlerden kıskandıkları için doldururlar.İnsan hiç oğluna hatalısın o artık eşin masrafı sorumluluğu sende .Böyle davranma yeni evlisin diyeceği yerde altınlarını saatsın sana versin diyor . Sen iyice gözlemle değişim yoksa git kardeşim. 2 aylık evlilikte bunları yapanlar ilerde seni nasıl üzerler düşünemiyorum bile.Hakkında hayırlısı olsun.Kartımı şimdi ödeyip kapatacağım ilk aşamada bunu düşündük. Sonrasında eve geri dönüp ödediğimi söylemeden kartım kapandı deyip ondan nakitle almasını söyleyeceğim dediğiniz gibi biraz onu yoklama kararı aldım 1 hafta falan
Bence şu an yeni evli olduğunuz için mantıktan çok duygusal bakıyorsunuz. Hele gözleri dolmuş falan yazmışsınız sakın kanmayın bunlara. Bakın tüm samimiyetimle söylüyorum seven bi insanın evde yiyecek lokma yokken annesinde tek başına yemesi mümkün değilll. Erzak almak için kredi kartı ödemek için altın bozulmaz aman ha. Hazıra dağ dayanmaz uçar gider hepsi. Daha yeni evliyken böyle yapan 2 3 sene sonra ne yapar bilmiyorum. Siz çalışsanız elinizdekini de alır. Allah yardımcınız olsun. Ama bu adamla olmazHerkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...
2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.
İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.
Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.
Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?
Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.
Annen kızım boşanmış demesinler kafasında tipik bir Türk kadını. Onu hiç dinleme hedeflerin varmış annenin evinde otur iş bul çalış kendi karnını doyurup evdeki karısını düşünmeyen adamdan ne hayır gelir. Koca çok sal gitsin hiç üzülme, zaten yaptığı dinen de kusurlu gönlün ferah olsun. Evinin nafakasını ayırmayan adama koca denmez.Bir de babası takı kuyruğundan kendi tarafındakileri çıkartıp elden aldı. Yani takılar sadece benim tarafımın taktıkları ve bunu reddedip hak iddia ediyorlar
Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor.
vay be ne kadar acımasız bir eş, tabi bu kişiye eş denirseYemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor.
Asıl bombayı unuttunuz ama. Baştan beri konu sahibinin anlattığı profil ayrı eve çıkmaz, hele hele annesine de bakıyorsa. Açıkçası "geçinemiyoruz, annemin evine yerleşelim" minvalinde bir atak bekliyorum eşinden, hatta o yüzden evle, eşiyle ilgilenmiyor adam bir nevi mecbur bırakmak için diye düşündüm, ama evde 3 oğlu daha varmış kv'nin. Buna rağmen bu teklif gelir mi, vallahi bekliyorum bu adamdanHayatta boşanmaz çünkü ne çalışip kendi ayakları üzerinde durmaya niyeti var ne de sığınacak bir baba evi var... Peki ne yapacak? Ahan da buraya yazıyorum, iki gün sonra gebe kaldım diye konu açacak, sonrası malum zaten, hamileyim iş bulamıyorum , çocuğum var çalışamıyorum, kocamın ailesi bize bakmıyor, bebeğime süt alamıyorum , doktora bile goturemiyorum , çocuk için bosanamiyorum bla bla bla... Hep aynı hikayeöfff
Hayatıma neşe getiriyordu nişanlıyken onunla gezip dolaşıyorduk müzesinden kamp yapmasına kadar çok dolu doluydu. Şuanda bakıyorum telefonumun faturasını ödemek yerine kendine 3 tane ek paket almış... bir insan nasıl böyle değişebilirBir erkeğin, karısının sadece görüntüsü uğruna her türlü cefasını çekmesini anlarım.
Çünkü erkek olmak böyle bir şey, bazen sadece ç.künün dikine gider erkek, testesteron bu demek.
Ama kadınların, görüntüsü dışında kendisine hiçbir şey vadetmeyen erkeğin k.çını toplamasını anlamıyorum.
O erkek, siz kadınsınız.
Ne katıyor Allah aşkına bu adam size, hayatınıza?
Seks dışında bi katkısı var mı?
Tek neden o ise, tebrikler buz gibi erkeksiniz.
Ve bu erkeklik size pahalıya patlar.
İlk biti kanlandığında sırtını döneceği siz olursunuz
Hayatıma neşe getiriyordu nişanlıyken onunla gezip dolaşıyorduk müzesinden kamp yapmasına kadar çok dolu doluydu. Şuanda bakıyorum telefonumun faturasını ödemek yerine kendine 3 tane ek paket almış... bir insan nasıl böyle değişebilir
Teşekkür ederim izleyeceğimEmin misiniz ya bu derece sinyal vermediğine?
Yoksa çok mu aşıktınız da fark etmediniz?
Adam resmen köprüyü geçene kadar tarifesi uygulamış buradan bakınca?
İnanın tek bir düğün gecesi sonrasında bu kadar fark etmesi imkansız.
Neyse o kısmı sorgulamayacağım.
Şayet boşanmak istiyor ama kopmakta sorun yaşıyorsanız, şu attığım videoyu 14.Dakikadan itibaren izleyebilirsiniz, eminim işinize yarayacak şeyler bulacaksınız.
Ailesi etkiliyor olabilir mi?Hayatıma neşe getiriyordu nişanlıyken onunla gezip dolaşıyorduk müzesinden kamp yapmasına kadar çok dolu doluydu. Şuanda bakıyorum telefonumun faturasını ödemek yerine kendine 3 tane ek paket almış... bir insan nasıl böyle değişebilir
Gerçekten çok üzüldüm, kolay kolay söylemem ama boşanın. Bir yemeği çok gören bir insanla ömür "mutlu" geçermi? Kim ne der diye düşünme sakın. Hayat okadar kısaki. Mutlu olmaya bakHerkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...
2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.
İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.
Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.
Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?
Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.
Bir ömür değil bir gün bile çekilmez.Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...
Hanımlar, böyle en ufak sıkınta boşan diyerek evlilik kurumunun dibine dinamit döşüyorsunuz. Yakında evlenecek erkek bulamayacaksınız. Çok sevdiğiniz evlilik kurumu tarihe karışacak
Sizce ortada evlilik var mi? Adam evde yemek yok karisi aç ama anasinda yiyip geliyor boyle bir sacmalik olabilir mi? Karisina bir kuruş harcamayan adam mi olur. Yarin bir gun çocuk olunca ne olacak? Git çalis cocugun ihtiyaclarini al diyecek bir baba normal midir? Evlilik kutsaldr amenna ama ortada bir evlilik yok... konu sahib7 acilen bosanmali bu adamla asla ömür gecmezBuna benzer her konuda hemen boşan diyorsunuz. Evlilik çocuk oyuncağı değildir. İskandinav ülkelerinde de kadınlar sizin gibi yapmịştı. Artık hiçbir erkek evlenmiyor