2 aylık evliyim ama mutlu değilim

İnanamıyorum! En sevmediğim insan tipi. Parasızlıkla cezalandıran! Annesinde yemek yiyip gelmek çok acımasızca birşey ya.
Demek ki işe gir ve altınları ver diye yapıyor.

Aslında konu nerden tutsan alde kalıyor. İşe girince öderiz diye düşündük nasıl bir kafa yapısı? İşler kapıda mı bekliyor. Bir diğer konu asgari ücretle balayına gitmek düğün borçu ödemek ve ev geçindirmek! Bunun imkanı var mı? Yok tabiki.
Neyse ben olsam net boşanırdım ama net

Hayatta boşanmaz çünkü ne çalışip kendi ayakları üzerinde durmaya niyeti var ne de sığınacak bir baba evi var... Peki ne yapacak? Ahan da buraya yazıyorum, iki gün sonra gebe kaldım diye konu açacak, sonrası malum zaten, hamileyim iş bulamıyorum , çocuğum var çalışamıyorum, kocamın ailesi bize bakmıyor, bebeğime süt alamıyorum , doktora bile goturemiyorum , çocuk için bosanamiyorum bla bla bla... Hep aynı hikaye öfff

Ben bi insan evladı olarak takı sırasına girmişken kadın erkek farketmez evlenen çiftin babası gelip beni takı sırasından çıkarıp elden takscağım takıyı almak istese asla yapmam. Tek saçmalayan kişi kp değil. Gerçekten 18 sayfa be kimseye boşan demek kolay değil de kalkıp sana market eksiğini almamayı ceza sayan adamı da el diye tutma ve kardeşim. Cidden kendi içimizde dibi gördüğümüz zamanlar oldu, işler düştü borcu zor öder haldeydik yeni doğum yapmış halimle o psikolojiyle dolandırıldım bi de eşim ık mık kızdı ödemem nasıl ödersem öde dedi ama sonra onun borcunu bile kapattı. Değil su kendi kabahatimi de temizledi. O dipteyken bile eşim ben sana çalış mı diyorum sanki önemli olan çocuğumuz ben bi şekil hallederim diye kızmıştı dolandırılma sebebini duyunca. Ki ben çalışan doğum yapınca işi bırakan biriydim. Hala da hayalim işe dönmek oğlumun büyümesini bekliyorum. 1 aylık evliydik işimden memnun değildim iğrenç pstronlsrım vardı. Başka iş bulmadan yine çıkmadım. Çıkardım da darda değildik o zaman. İdare ederdik. Eve dönerken aklımdaki mutfak eksiği abur cuburlar dışında eve de pek katkım olduğu söylenemezdi. Çoğunda sadece telefon fsturalarımızı öderdim bi kaç yüz lira. O da benim isteğimle. Ne ben sizin hatanıza düştüm, ne eşim eşinizin hatasına düştü. Ama fark şu. Eşinizin hatası size karşı. Sizin hatanızda kendinize karşı. Değer verilmediğiniz, umursanmadığınız bi evlilik yuva olamaz. Bu süreçteki mesajlarınızı kanıt olarak sunsanız yılınız dolmadan çekişmeli dava da açsanız haklısınız. Kanun önnüde evine bakmayan erkek hatalıdır. Lütfen bunu kendinize yapmayın ya

En doğrusu eğer düzelme olmazsa 1 dk bile durmayın o evde hattalarını anlamaları lazım ailecek hatalılar.Mallesef oğlan büyüten anneler kendilerininde bir kadın olduğunu düşünerek hareket etmek yerine oğullarını eşlerden kıskandıkları için doldururlar.İnsan hiç oğluna hatalısın o artık eşin masrafı sorumluluğu sende .Böyle davranma yeni evlisin diyeceği yerde altınlarını saatsın sana versin diyor . Sen iyice gözlemle değişim yoksa git kardeşim. 2 aylık evlilikte bunları yapanlar ilerde seni nasıl üzerler düşünemiyorum bile.Hakkında hayırlısı olsun.

Bence şu an yeni evli olduğunuz için mantıktan çok duygusal bakıyorsunuz. Hele gözleri dolmuş falan yazmışsınız sakın kanmayın bunlara. Bakın tüm samimiyetimle söylüyorum seven bi insanın evde yiyecek lokma yokken annesinde tek başına yemesi mümkün değilll. Erzak almak için kredi kartı ödemek için altın bozulmaz aman ha. Hazıra dağ dayanmaz uçar gider hepsi. Daha yeni evliyken böyle yapan 2 3 sene sonra ne yapar bilmiyorum. Siz çalışsanız elinizdekini de alır. Allah yardımcınız olsun. Ama bu adamla olmaz

Bir de babası takı kuyruğundan kendi tarafındakileri çıkartıp elden aldı. Yani takılar sadece benim tarafımın taktıkları ve bunu reddedip hak iddia ediyorlar
Annen kızım boşanmış demesinler kafasında tipik bir Türk kadını. Onu hiç dinleme hedeflerin varmış annenin evinde otur iş bul çalış kendi karnını doyurup evdeki karısını düşünmeyen adamdan ne hayır gelir. Koca çok sal gitsin hiç üzülme, zaten yaptığı dinen de kusurlu gönlün ferah olsun. Evinin nafakasını ayırmayan adama koca denmez.

Asıl bombayı unuttunuz ama. Baştan beri konu sahibinin anlattığı profil ayrı eve çıkmaz, hele hele annesine de bakıyorsa. Açıkçası "geçinemiyoruz, annemin evine yerleşelim" minvalinde bir atak bekliyorum eşinden, hatta o yüzden evle, eşiyle ilgilenmiyor adam bir nevi mecbur bırakmak için diye düşündüm, ama evde 3 oğlu daha varmış kv'nin. Buna rağmen bu teklif gelir mi, vallahi bekliyorum bu adamdan

Altınla kredi kartınızı kapatın , kalanını da işe girene kadar kendiniz için kullanın.sadece kendinize kadar yiyecek vs .. İş bulduktan sonra boşanma kısmını düşünün derim. Uzaktan hoş geliyor ama 2 aylık evliliği bitirip baba evine işsiz şekilde dönmek sizin psikolojinizi alt üst eder.

Bir erkeğin, karısının sadece görüntüsü uğruna her türlü cefasını çekmesini anlarım.
Çünkü erkek olmak böyle bir şey, bazen sadece ç.künün dikine gider erkek, testesteron bu demek.
Ama kadınların, görüntüsü dışında kendisine hiçbir şey vadetmeyen erkeğin k.çını toplamasını anlamıyorum.
O erkek, siz kadınsınız.
Ne katıyor Allah aşkına bu adam size, hayatınıza?
Seks dışında bi katkısı var mı?
Tek neden o ise, tebrikler buz gibi erkeksiniz.
Ve bu erkeklik size pahalıya patlar.
İlk biti kanlandığında sırtını döneceği siz olursunuz

Hayatıma neşe getiriyordu nişanlıyken onunla gezip dolaşıyorduk müzesinden kamp yapmasına kadar çok dolu doluydu. Şuanda bakıyorum telefonumun faturasını ödemek yerine kendine 3 tane ek paket almış... bir insan nasıl böyle değişebilir

Emin misiniz ya bu derece sinyal vermediğine?
Yoksa çok mu aşıktınız da fark etmediniz?
Adam resmen köprüyü geçene kadar tarifesi uygulamış buradan bakınca?
İnanın tek bir düğün gecesi sonrasında bu kadar fark etmesi imkansız.
Neyse o kısmı sorgulamayacağım.
Şayet boşanmak istiyor ama kopmakta sorun yaşıyorsanız, şu attığım videoyu 14.Dakikadan itibaren izleyebilirsiniz, eminim işinize yarayacak şeyler bulacaksınız.

Teşekkür ederim izleyeceğim

Ailesi etkiliyor olabilir mi?
Yani bir erkek karisi evde acken annesinde yemek yiyip geliyorsa ben orada 1 gram sevgi oldugunu sanmiyorum

Gerçekten çok üzüldüm, kolay kolay söylemem ama boşanın. Bir yemeği çok gören bir insanla ömür "mutlu" geçermi? Kim ne der diye düşünme sakın. Hayat okadar kısaki. Mutlu olmaya bak

Bir ömür değil bir gün bile çekilmez.

Bu konuyu okuyunca size kalpten üzüldüm. Muhtemelen aileniz yeni evlendiniz diye ayrılmanızı istemeyecek ama üzgünüm eşin değişmez. İleride yaşatacağı şeyleri hayal dahi etmek istemiyorum çünkü merhamet duygusu yok. Asla altınlarını harcama. Muhakkak bir işe girmeye çalış ilk işin de buna bi son vermek olsun sen kıymetlisin kimsenin cezalandıracağı küçük bir çocuk değilsin.

Hanımlar, böyle en ufak sıkınta boşan diyerek evlilik kurumunun dibine dinamit döşüyorsunuz. Yakında evlenecek erkek bulamayacaksınız. Çok sevdiğiniz evlilik kurumu tarihe karışacak

Buna benzer her konuda hemen boşan diyorsunuz. Evlilik çocuk oyuncağı değildir. İskandinav ülkelerinde de kadınlar sizin gibi yapmịştı. Artık hiçbir erkek evlenmiyor
Sizce ortada evlilik var mi? Adam evde yemek yok karisi aç ama anasinda yiyip geliyor boyle bir sacmalik olabilir mi? Karisina bir kuruş harcamayan adam mi olur. Yarin bir gun çocuk olunca ne olacak? Git çalis cocugun ihtiyaclarini al diyecek bir baba normal midir? Evlilik kutsaldr amenna ama ortada bir evlilik yok... konu sahib7 acilen bosanmali bu adamla asla ömür gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…