2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Oooo bundan adam olmaz boşan boşan bu nedir ya bozdurma bilezik falan. Bu kafa ile çocuk olsa bakmaz bile ona

Başta bunları yaşatan ilerde neler yaşatır kim bilir. Cesur ol.
Elektrik faturası ödenmemiş ayın 15inde ve borç kağıdı gelmiş onu buldum cebinde ama söylemedim ilgilenir diye. Geçen akşam dedim ki ya bu elektrik faturası geldi mi bu ay ben görmedim dedim. Cebinde olduğu halde bilmiyorum dedi. 1 hafta bekledim o kağıt monttan pantolona cüzdana yer değisip duruyo bende gösterdim bir haftadır cebinde olan şeyi nasıl bilmezsin diye. Bana gözümün içine baka baka ben onu sabah aldım apartmandan dedi. Hayır gözümle görmesem inanıcam bu kadar rahat gözümün içine baka baka nasıl ya...

Canım senin adına çok üzüldüm. Böyle h.... Oğlu h... La hayat geçmez. Daha 2. Ayınızda böyleyse ilerleyen zamanda kim bilir nasıl olur. Ben böyle birini ömrüm boyunca çekmezdim açıkçası.

Kendin diyorsun. Sence çabalamaya beklemeye değer mi?

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü bir dünya bir araya gelse ona yapamazmış

Peri üzgünüm ama sen ayrılacak gibi durmuyorsun. Faturaları ödemeyip elektrik su kesildiğinde mecburen annenlere yine dönersin. Ama sonra bir şekilde yine eve dönersin sen.
Hayır rosa gerçekten... hak etmiyor beni. Bu devirde düzgün ahlaklı ger anlamda temiz bir kadını bulmuş. Allah ona nimet olarak vermiş beni belki düzelir diye. O şansını kaybetti ama ben çok güzel dersler alıp sınavımı geçtim

Kumar falan oynuyor olabilir mi

Seni merak ediyordum inanır mısın ? İlginç ve üzücü bir konu seninki. Daha ne bekliyorsun? Adam bile diyemeyiz evlendiğin çocuk senin sırtına binmiş yaşıyor. Üzgünüm ama bu kararsızlığın hayra alamet değil

Bilezikleri bozdurman çözüm olmaz adam resmen sorumluluk almak istemiyor faturayı bile ödememiş.Sen bir iş bulursan muhtemelen evi sen çekip çevireceksin ben düzelecegini düşünmüyorum kendi karnını doyurup evdeki karısını düşünmeyen adamdan hayır gelir mi?

İnsan sokakta inanmasa bile dilenci görünce para vermeden geçemiyor . Senınki nasıl evdeki kadını susuz bırakır . Dönme sakın dönüp bağlanırsan ayrılık seni çok yıpratır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…