2 aylık evliyim ama mutlu değilim

Kapattır kartını
Yarın üzerimdeki borçları kapatıcam. Eşim demisti ki kartı tamamen öde kapatalım sıfırdan başlarız demişti o zaman bunu kabul etseymişim böyle davranmazmış bugün kendi itiraf etti. Onun dediğini yapmadığım için böyle davranıyormuş

bence eşi boşanmak için değil kızın çalışması için yapıyor. çalışsın hiç rahata filan alışmasın benden beklemesin, madem evlendi, çekecek diye yapıyor... zaten kız çalışıyor olmasa evlenmezdi. ki zaten evlenmek için de adam birşey yapmamış ki. k.babası + bu kız yapmış herşeyi. beyefendi sadece damatlık giyip imza atmış.
hatta çalışsın + kocasının böyle salak salak şeylerine de katlansın neden çünkü bu maaşla ev filan alınabileceğini düşündüğüne göre, neden olmasın?
ha ama boşansa koca kişisi çok da üzülecek gibi durmuyor tabi, o ayrı.
Evet tam olarak öyle yaptı ben aile durumlarıdır diye karışmadım. Bencede ben çalışmayan biri olsam benle evlenmezdi bunu anladım

Yarın üzerimdeki borçları kapatıcam. Eşim demisti ki kartı tamamen öde kapatalım sıfırdan başlarız demişti o zaman bunu kabul etseymişim böyle davranmazmış bugün kendi itiraf etti. Onun dediğini yapmadığım için böyle davranıyormuş
Siz akıllanmazsınız, borçları kapatıp besleyin herifi. Her dediğine evet deyin, çünkü kocasız yaşanmaz!

Bunun farkındayım istesem istediğimi yiyip içer harcarım zaten ben bir gelecek kurmak isterken o sanki istemiyor. Eşimin hayat standardını yükselteyim demiyor. Anne babamdan harçlık almam onun gururuna dokunmuyor. Aksine annemden aldığımı bile istediği oldu geçen gün ben uyurken almış yol parası kalmamış diye. Bende ona söylese zaten vereceğimi ve kendi evimde birşeyi ortaya koymakta güvensizlik yaşamak istemediğimi söyledim mesela. Çok kapalı kutu ben evlenince biraz daha tanırız sanıyordum birbirimizi ama daha çok kapandı sustu küstü bugün onunla eve dönmedim diye beni engellemiş mesela
Engelleyen adamdan da bir halt olmaz bu arada onu da dip not geçeyim. Bu adamın eril enerjisi sıfır resmen. Triphan gitsin anasının evinde yemeğini yesin işine gidip harçlığını çıkarsın. Aile olmak falan ona büyük gelmiş.

Görücez. Ama tüm altınlarıda bozdurma

Engelleyen adamdan da bir halt olmaz bu arada onu da dip not geçeyim. Bu adamın eril enerjisi sıfır resmen. Triphan gitsin anasının evinde yemeğini yesin işine gidip harçlığını çıkarsın. Aile olmak falan ona büyük

Görücez. Ama tüm altınlarıda bozdurma
Boşanmada bu bankadakilerin yarısını ona mı veriyor mahkeme? Hepsi bana takılan takılar onlar

Nasıl yani harcadıklarımı da mı bana geri ödeyecek
Çok detaylı bilmiyorum ama annemin arkadaşının oğlu boşandı. Gelin yoğurt fişlerini dahi saklayıp mahkemede delil olarak sunmuş öyle boşandı. Nafakayla. Çocuksuz. Bence yaptığınız harcamaları kaydedin.

Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...

2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.

İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.

Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.

Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?

Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.
Yol yakınken kaç kurtul 2 ayda bunları yapan seni daha çok borca sokar

Herkese merhaba bugün o kadar üzgünüm ki annemin evinde kalmaya geldim. Durumu kısaca anlatacağım. Bana fikir verin dönüm noktasında hissediyorum...

2 aydır evliyim, çalışıyordum ama evlilik hazırlıkları için çıkmıştım şuan iş arıyorum. Eşim çalışıyor maaşı asgariden fazla.

İlk ay biraz benim kredi kartımı kullandık alışverişler ve balayı için işe girince birlikte ödeyecektik ama iş bulamıyorum. Maaşı yetmesine rağmen kredi kartımı ve faturaları ödemiyor ailesine para veriyor. Mutfağa karttan alışveriş yapıyordum ama ödemediği için o da kapandı.

Bana harçlık da bırakmıyor bende kenardaki biraz paramdan harcıyordum ama bitti. İstemeyi sevmem ama mecbur kaldığımda yok diyor. Ona göre bileziklerimi bozup evin borçlarını ödememi ona da yüksek mebla vermemi söylüyor. Neye lazım olduğunu söylemiyor. Bugün suyum ve tuzum yok diye yemek yapamadım. Bozsam bozarım altın ama bunu onun yanına bırakmak istemediğim için ve gelecekte ev alma hayalim olduğu için bu sıkıntıyı 2 ay çektim. Yemek yapamadım diye annesinde yiyip geliyor beni hiç umursamıyor evde olan birsey bulur ayarlar diyor. Ben çok üzülüyorum. O sadece elimizdekileri yiyelim yarını yarın düşünürüz kafasında.

Ben biriktiren tasarruflu o pervasızca harcayan biriymiş evlenince anladım. Evliliğin ilk aylarında erkekler kadınlarını el üstünde tutmaz mı?

Annem kartın borcunu bileziklerle kapat kartını kullanma sana nakit versin öyle devam edin dedi. Ben çalışınca mutfak bir şekilde dönse bile bu adamın zihniyeti, küsmeleri tripleri bir ömür çekilir mi. Ben sadece arkasını toplamış olmayacak mıyım o eve para getirerek? Ben çok stresli ve üzgünüm aklım karmakarışık ne olur yardım edin.
Canım okurken bile kanım dondu aslında ama yinede evlilik bu daha çok yenisiniz.. Bende annene katılıyorum bide öyle dene bencede…Ben 2 evlilik bitirdim. Açıkçası bir problemim oldu mu aklıma tek gelen boşanmak olurdu hemde hiç geriye dönmezdim. Ama sonra erkek kardeşim bir kız getirmişti evimize ve o kız o kadar çok şey alttan alıyordu ki erkek kardeşimden biz hayretle izliyorduk onu . İnsan kocasından bu kadarına katlanmaz diyordum. Ama sonra zamanla baktım ki artık ipleri eline almıştı. Artık kardeşim onun bi dediğini iki etmiyordu. Ben ondan hemen vazgeçmemeli öğrendim. Sabretmeyi öğrendim. Çok akıllı bir kızdı . Benim sana tavsiyem kesinlikle çocuk yapma problemlerini çözmeden . Bence iyice emin ol. Böyle bencilce davranmasının altında vijdansız merhametsiz bir adam mı var. Çünkü dinen bile Allahü taala erkek kadına bakmak zorunda derken , o hiç umursamadan annesinde yetip gelmesi ve sana kartla ilgili hiç sorumluluk duymaması çok gaddarca. Yani bence annenin dediğini yap ama sonrasında iş bulana kadar sende onunla annesine git yemeğini orda ye.. madem o bu stratejiyi yapıp seni zorlayıp sattırmak için elinden geleni yapıyorsa sende sadece kartını kapatıp onunla annesine git. Ve birdaha kartını kullanma. Bak bakalım yine ne yapacak

X