- 3 Şubat 2018
- 25.396
- 109.366
- Konu Sahibi esmermavigoz
kibar yorumunuz icin teşekkur ederim, annemle babam iyidir mükemmel bir cocukluk yaşattılar eğitimim icinde herşeyi yaptılar fakat ilk evliliğimden sonra beni suçladılar biz sana evlenme demiştik diyerek, ve nerdeyse 2-3 aynı evin içinde yabancı gibi olmuştuk, sonradan terapi aldık annemle, herşey düzeldi fakat yinede onlarda olan bağ çok farklı birbirlerini el üstünde tutuyorlar adeta, öyle bir aile bağı kimsede görmemiştim nadir olabilir.
yinede ne kadar iyi olurlarsa olsunlar ailelerle görüşmenin bir sınırı yok mudur ?
Bu sizin hayata nasil baktiginiza bagli biraz. Biz kayinpederimi ve kayinvalidemi bizim sehire getirdik.ilk yakin oturdular, simdi de bizim evdeler (ayri katlari var). Onlari yanimiza almadan önce olabilecekleri ve ortaya cikabilecek sorunlari esimle konusup öyle karar verdik. Ayni binada olsaniz elbette daha cok yüz yüze geliyorsunuz (düzenlerimiz ama genel olarak ayri tabi).
Siz de mesela esinizin sorumluluk sahibi oldugunu ve ailesine bagli oldugunu begenip sevmissiniz. Yasarken ama simdi size fazla geliyor. Simdi asıl soru: Sizi tam olarak rahatsiz eden ne? Esinizin ailesiyle cok görüsmeniz sizi sizce kötü bir evlat mi yapiyor? Ailenize haksizlik etmis gibi mi hissediyorsunuz? Bu durumun sorumlusu kim? Yani tam olarak ne hissettiginizi cözemedim