• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Düşünüyorum da geçen yıl 14 kilo verdim beni ne motive etmişti diye.Buldum sonunda kocamla tartismistim uzun bir süre de inat ettim barismadim öyle verdim kilocuklarimi. Şimdi de aynı yontemimi kullansam acaba .yoksa protein diyeti yerine karbonhidrat diyeti yapiyom ben.

Benim menüm

Sabah 1,tatlı kaşığı kadar tereyağı ve 1 tatlı kaşığı kadar kaymağı kavurdum. 1 çay bardağı haşlanmış yeşil mercimeği kattım çevirdim. 3 tane çırpılmış yumurta ekledim dehşet güzel bişey oldu şiddetle tavsiye ederim. Bunu 7 de yedim. 5.30 a kadar su ve çay içtim.

5,30 da 3 yumurtalı çılbır yedim. Protein detoksu yaptık bu gün. Akşama kadar da suyuma çubuk tarçın attım 2 lt o sudan içtim.
Çok iyi bir menü gerçekten ;) afiyet olsun.eksilerin bol olsun kaptan

tevafuk55 tevafuk55 zümrem regl olmssun.hadi geçmiş ola canım ;) olup bitmesi iyi.bnimde yaklaştı sanırım.canım tatlı çekiyor şu an ama yemiycem.bir avuç ayçekirdeği yedim.kahvemi de içtim.yarın inş güzel olur :dua::KK36:

Hatunlar kim iddialı yarın için? Herkesete bir motivasyon düşüklüğü görülüyooo.fit fıstık hatunlar olmak için zamanımız çook az kaldı yaz geldii bile :( sporu da kimse yapmadı sanırım.titreyip kendimize gelmeliyiz canlar

MENÜM
7.45
2 haş. yum
3 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 yaprak marul
16.00
1 domates
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
18.00
3 tane kabak dolması
4 kaşık kereviz salatası yoğurtlu
azıcık salata
suyu 3 lt tamamlamaya çalışacağım
Hem öğle hem kahvaltıda ekmek fazla olmuş sanki canım.onun haricinde gayet iyi.afiyet olsun ;)

Hatunlar kim iddialı yarın için? Herkesete bir motivasyon düşüklüğü görülüyooo.fit fıstık hatunlar olmak için zamanımız çook az kaldı yaz geldii bile :( sporu da kimse yapmadı sanırım.titreyip kendimize gelmeliyiz canlar
Yarın için değil de bir dahaki hafta için yarışalım mı. Sen kaç kiloydun ben 69.8 im geçen hafta.

Selam kizlar. Bugun biraz fazla yedim.
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 kk beyaz peynir
1 paket altinbasak
Domates, salatalik
1 bardak sut

Ara
Yesil cay, sekersiz nescafe

Ogle
1 kase yogurt, 1 salatalik, 1 carliston biber

Ara
1 paket altinbasak 1 salatalik

Aksam
2 buyuk tabak haslanmis yesil mercimek
2 cherry domates

2 lt. su. Mercimegi ve altinbasagi cok abarttim, yuruyuse cikmak istiyorum ama mercimek nasil mideme oturduysa bir bucuk saat oldu hala midem sis, simdi yurusem kramp gircek :( bir saat sonra cikicam insallah yuruyuse. Hic kilo veremedim bu hafta, insallah arti cikmam :(

Canım altınbaşak 1 paket fazla olmuş dediğin gibi mercimek de 1 tabakta kalabilirdi.onun dışında fazla kalori almamış gibi duruyorsun. sebze ve protein ağırlıklı bir liste bu sıkıntı yaratmaz
Selam kizlar. Bugun biraz fazla yedim.
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 kk beyaz peynir
1 paket altinbasak
Domates, salatalik
1 bardak sut

Ara
Yesil cay, sekersiz nescafe

Ogle
1 kase yogurt, 1 salatalik, 1 carliston biber

Ara
1 paket altinbasak 1 salatalik

Aksam
2 buyuk tabak haslanmis yesil mercimek
2 cherry domates

2 lt. su. Mercimegi ve altinbasagi cok abarttim, yuruyuse cikmak istiyorum ama mercimek nasil mideme oturduysa bir bucuk saat oldu hala midem sis, simdi yurusem kramp gircek :KK43: bir saat sonra cikicam insallah yuruyuse. Hic kilo veremedim bu hafta, insallah arti cikmam :KK43:

tevafuk55 tevafuk55 zümrem regl olmssun.hadi geçmiş ola canım :KK66: olup bitmesi iyi.bnimde yaklaştı sanırım.canım tatlı çekiyor şu an ama yemiycem.bir avuç ayçekirdeği yedim.kahvemi de içtim.yarın inş güzel olur :dua::KK36:
İnşallah canım benim bu hafta kacamagin yok maşallah;)
Hatunlar kim iddialı yarın için? Herkesete bir motivasyon düşüklüğü görülüyooo.fit fıstık hatunlar olmak için zamanımız çook az kaldı yaz geldii bile :KK43: sporu da kimse yapmadı sanırım.titreyip kendimize gelmeliyiz canlar
Ben iddialıydim ama regl.oldum şimdi çok sisim yaaa :KK42:

6 NİSAN 2017 SPOR LİSTESİ

:KK31::KK31::KK31::KK31:
1.korhilalp: leslie 5 mil 1 sa 10 dk
2.deadandlovely: 7 km yürüyüş
3.hifa_bera: 2 mil leslie+ 200 bacak eegzersizleri+ 30 squat

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Ya ben kendime azimli spor arkadasi bulamicam galiba. Dun kuzenle leslie yapiyoduk ara verdik. Dur sana bisey getiricem dedi. Bi geldi elinde cikolata.:oha: ya benim bi tarafimdan ter akiyo ne cikolatasi dedim yemedim tabi.

Bugun de esimle ciktik yuruyuse. Ya hadi dondurma alalim dedi. Ulen anlastiniz mi kilo vermemi sabote etmeye. Dondurma teklifine dayanamadim ama yedim:olamaz:

İnşallah canım benim bu hafta kacamagin yok maşallah:KK66:

Ben iddialıydim ama regl.oldum şimdi çok sisim yaaa :KK42:
Kaçamaksız 1 ay hedefliyorum canımcım.hamurişi tatlı yok.günde 10.000 üzeri adım atıyorum.geçen haftaki +900gr a çok içerlemiştim onu vermek için sıktım tüm hafta.
Zümrem şiş olsanda tüm hafta çaba verdin.yarın eksi kesindir Allah ın izniyle ;)

Back
X