• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy canım
Benden bugünde spor yok :(
Cok fena hastayim tüm eklem yerlerim basim agriyor, bogazimdan su bile gecmiyor o kadar sis. :KK61:

Kahvaltimi güzel yapabildim Allahtan
Salatalik, Yumurta, 3 Zeytin, beyaz peynir ve nescafe

Öglen yalniz Yogurtlu Tavuk Suyu corba icebildim 1 kepce

Aksamdan beri ne su ne cay tüketebiliyorum :KK42:

Bir an önce iyilesmek istiyorum :'(
Ayyyy canım nazar mı oldun acaba. Çok geçmiş olsun. Kesin yesa maşallah demedi nazar etti. :-)

Iyi geceler arkadaslar
Kahvaltim
1 yumurta
1 dl ekmek
1 bardak balli sut

Ara balli ihlamur

Ogle tarhana corbasi 1 kase

Ara sikma meyve suyu

Aksam
1 dl ekmek
1 parca et
mercimek çorbası

Spor bu hafta yok malesef:KK12:
3 lt su

@yesa1 yoksun ortalıkta.
Dün yaptın mı sporunu,yazmamışsın
Hadi kalk miskinlik yapma

arkadaşlar 1. sayfada tabloyu duzenledim. cuma günü bildirimde bulunmayanların profillerine baktım. sitede mesajları bulunan ama buraya yazmayanları çıkardım. bazı arkadaşlarımız uzun zamandır siteye uğramamış onları silmedim.. bir hafta daha bekleyeceğim. hastalık olur bişey olur girilemeyebilir. lutfen kilolarımızı kontrol edelim yanlışlık varsa duzelteyim. topiği düzenli takip edip destek olanlara çokkkkkk teşekküe ediyorum. inşallah bundan sonra ben de daha sık yazmaya çalışacağım... :halay:

4 NİSAN SPOR LİSTESİ
!!!!!

1.korhilalp:leslie 5 mil 1sa 10 dk
2.kakaovanilya: 60 dk yürüyüş
3.marlin18 :10 bin adim yürüyüs +leslie 2 mil
4.Bluelight14: 20000 adım
5.deadandlovely: leslie 4 mil
6.tevafuk55: 1 saat(step ve yer hareketleri)
7. Hsya09: 1 saat plates
8.Cranial:150 squat

Günaydın kızlar dün bir arkadas zayıflamassin dedi.sabah kot pantolon kemer olmasa düşecek gibi oldu her zaman giydiğim hirka bol geldi ama tarti aynı hatta bu sabah fazla bile çıktım .sevinsem mi üzülsem mi bilemedim .en sonunda tarti yi atcam camdan

Back
X