• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Ve dün sahurdan beri midem yanıo zaten iki gündür belim ağrıo
Bebiş maşallah hep hareketli hiç Yatırmıo

benim hamilelik Allaha çok şükür iyi gidiyor geçen cuma günü 2 gündür hissetmeyince doktora gittim doktor dedi ki bebiş karninda uyur dedi. sonra uyaninca tekmelemeye başliyor Ayy 41 kere maşaallah çok güzel duygu.. Allah o duyguyu herkese tattirsin. bebişimin kıpır hareketleri duymak varyaa dünyanin en mutlu annesi oluyorum. :KK68: aly benimde agirlaşti belim felan agrilmaya başladi.:KK45:
AYY MAŞALLAH MAŞALLAH CANIM BENIMKIDE HEP UYUYO GECEYI GÜNDÜZÜ KARIŞTIRMIS GÜNDÜZ UYUOR GECE OYNUYOR BAZEN OKŞUYORUM KARNIMI ŞÖYLE 20 DK INANMAZSIN UYANIYOR TEKMELİYOR :KK48:

MERABA canım günaydın evet bende ağırlaşıyorum dönerken kalkarken yürürken hep ağır kalkıyorum kasıklarım karnım sancıyo :s
BENDE ÖYLE CANIM BİRDE KRAMP GİRİYOR BACAGIMA SANKI DAMARLARIM ÇEKİLİYOR SAĞOLSUN EŞİM MASAJ YAPIYOR GEÇİYOR

BENDE ÖYLE CANIM BİRDE KRAMP GİRİYOR BACAGIMA SANKI DAMARLARIM ÇEKİLİYOR SAĞOLSUN EŞİM MASAJ YAPIYOR GEÇİYOR
bende de Kramplar gece oluo yatarken bianda .. daha neler olucak bakalım :) bazen cok kasınıyorum bacaklarım falan hiç öyle kızarmazdım nasıl kızarıyorum değişik yan i:)

kızlarrr benimki hala tekmelemiyor. Uykucu bişey mi acaba. başka bisey olmasında. Yarın sabah aşı olmaya gidicem. belki orda görürüm bebisimi
canım bende tam olarak 1 2 haftadır hıssedıyorum hareketlenır 1 hafta ıcınde bebeğin :) az kalmış sabret :)

Bence s

Bence sen başka bi doktora git cnm yanlis anlama ama o dr güven vermiyor bana
aynen canım başka doktora gideceğim zaten ayrıntılı usg kaçıncı ayda yapılıyor?çarşamba devlete gideceğim hilal hanım hala izindeymiş gelsin onada gideceğim

canım korkma hiç benimde 1:201 riskli çıktı amniyosentez yaptırdım 3 hafta öldüm öldüm dirildim sonucu alana kadar Allaha bin kere şükür bişey çıkmadı sapasağlam bi oğlum var beni dinlersen yaptır en azından için rahat eder ama gebeliği sonlandırmak tamamen senin elinde kimse karışamaz buna bende doktoruma yaptırıyorum ama sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmeyecem dedim çok şükür bişey çıkmadı eminim sendede bişey yoktur hiç üzülme tarama testlerine çok güvenme
sağol canım cevabın için yaptırıp iyice strese girmek istemiyorum benim kuzenımde ilk bebeğinde yaptırdı bebeğini kaybediyordu onuda göze alamam duadan başka yapacak birşey yok dua edin bana da canım rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

kızlarrr benimki hala tekmelemiyor. Uykucu bişey mi acaba. başka bisey olmasında. Yarın sabah aşı olmaya gidicem. belki orda görürüm bebisimi
hissedersin yakında canım endışelenme benımkıde yenı hareketlenıyor bı ıkı haftaya kalmaz hissedersın

sağol canım cevabın için yaptırıp iyice strese girmek istemiyorum benim kuzenımde ilk bebeğinde yaptırdı bebeğini kaybediyordu onuda göze alamam duadan başka yapacak birşey yok dua edin bana da canım rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Sende haklısın bende ilk başta istememistim eşim çok ısrar etti zaten ilk 1 haftayı atlatinca rahatlamistik sorun varsa arayacaklardi çok şükür hiç bişey çıkmadı ben yaptırdıktan sonrada bi sorun yaşamadım sadece kendimi çok kaşığı için biraz Karnım acimisti sende hiç dert etme eminim sapasağlam meleğin

Sende haklısın bende ilk başta istememistim eşim çok ısrar etti zaten ilk 1 haftayı atlatinca rahatlamistik sorun varsa arayacaklardi çok şükür hiç bişey çıkmadı ben yaptırdıktan sonrada bi sorun yaşamadım sadece kendimi çok kaşığı için biraz Karnım acimisti sende hiç dert etme eminim sapasağlam meleğin
ay inşallah canım rabbim hiçbir anneyi de beni de evladımızla sınamasın inşallah

ay inşallah canım rabbim hiçbir anneyi de beni de evladımızla sınamasın inşallah
Amin canım hiç üzülme zaten down sendromlu bebeklerde ultrasyondada anlaşılıyo o kadar çok araştırdımki ben bu konuyu aslından her hamilede var bu risk mesela benim değerime göre 200 hamlede 1 tanede görülüyordu doktorlar 1.250 nin üzerine çıkınca amniyoswntez istemiyo ama hepsinde risk var bizim sadece riskimiz biraz daha yüksek kafana takma inanki

Amin canım hiç üzülme zaten down sendromlu bebeklerde ultrasyondada anlaşılıyo o kadar çok araştırdımki ben bu konuyu aslından her hamilede var bu risk mesela benim değerime göre 200 hamlede 1 tanede görülüyordu doktorlar 1.250 nin üzerine çıkınca amniyoswntez istemiyo ama hepsinde risk var bizim sadece riskimiz biraz daha yüksek kafana takma inanki
aynen canım sağol desteğin için mevla neyler neylerse güzel eyler minik minik hissediyorum sanki arada moral oluyor bana anneciğim buradayım diyor çok şükür rabbime birde sağlıkla kucağımıza alırsak daha ne isteriz dimi:)

aynen canım sağol desteğin için mevla neyler neylerse güzel eyler minik minik hissediyorum sanki arada moral oluyor bana anneciğim buradayım diyor çok şükür rabbime birde sağlıkla kucağımıza alırsak daha ne isteriz dimi:)
Aynen ole canım dünyada bundan daha güzel bi duygu yok sanırım bazen açıkça tekmeliyo oğlum Allahim bin kere şükür diyorum ve ben hep oğlum sağlam hasta olsa hissederdim dedim bence anneler hissediyorum iyi veya kötü oldugunu

bende bebişimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum canım hep hayırlısını istedim rabbimden inşallah paşalarımız sağlıkla gelir

Slm anisler.. cars.20 doluo sukur..21 giricez.. beni asi icib arayan soran olmadi onu merak ediyorum..
siz yaptrdiniz mi ne zamn yaptrdiniz..??
Bu arada sukur benin melegimde harektli..
temz basinda seker yuklemesine gidicez..

Slm anisler.. cars.20 doluo sukur..21 giricez.. beni asi icib arayan soran olmadi onu merak ediyorum..
siz yaptrdiniz mi ne zamn yaptrdiniz..??
Bu arada sukur benin melegimde harektli..
temz basinda seker yuklemesine gidicez..
canım beni sağlık ocağından aradılar 20 haftalık olunca aşı için gel dediler doktorun ne diyor bu konuda?

canım beni sağlık ocağından aradılar 20 haftalık olunca aşı için gel dediler doktorun ne diyor bu konuda?
Dr u arama geregi duymadim simdilik canim..en son 29 mysta gitmistim bunuda konusmadim..temuzun ilk haftasi gel dedi ..4 temuzda gitmeyi dusunuyorum..

Back