15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

aynen canım başka doktora gideceğim zaten ayrıntılı usg kaçıncı ayda yapılıyor?çarşamba devlete gideceğim hilal hanım hala izindeymiş gelsin onada gideceğim
Ben bu cuma önce aşıya gideceğim sonra ayrıntılı ya
21.-22. Hafta civarı
aynen canım başka doktora gideceğim zaten ayrıntılı usg kaçıncı ayda yapılıyor?çarşamba devlete gideceğim hilal hanım hala izindeymiş gelsin onada gideceğim

Bizim sağlık ocağı hiç ilgilenmiyo ne arıyorlar ne soruyorlar bi sefer kan vermeye cagirdilar odada gittim aylık limitleri dolmuş almadılar bende gitmedim daha
canım bazı saglık ocakları aşıya bebek büyüynce çağırıyorlar ben gıttım 21 haftada kalp atışını duyalım öyle yaparız dedıler duymazsak yıne yapmayız küçük oldukları için onların aletlerı ılede duyulamaya bılıyor .ben dedım geç degil mi aşı için dedim hayır zaten 2 doz şeklinde dediler .geç değil dediler şükür duyuldu kalp atışı yaptılar yoksa yine beni yollayacaktı yapmayacaktı.

ben zaten hamileliğimin başında ilk dozu yaptırmıştım elime dikiş atılması gerekiyodu doktoruma sordum oda çok gerek yok ama sen bilirsin dedi bende bi daha gitmedim zaten sağlık ocağına haftaya gidecem kontrole tekrar sorayım bi doktora bakalım ne diyecek

2. dozu da canım tam bır ay sonra yapıyorlar gün verıp bana bayramdan bi gün önceye verdiler günü .

Merhaba heyecanla bekleyen anne adayları...yavaş yavaş çatlaklar başlıyor mu. Kullandığınız ya da onereceginiz krem var mı?

Merhaba heyecanla bekleyen anne adayları...yavaş yavaş çatlaklar başlıyor mu. Kullandığınız ya da onereceginiz krem var mı?
mrb canım öncelikle 13. haftadan beri sebament kullanıyorum kakou yağı ve ara ara badem yağı sürüyorum banyo sonralarıda bebe yağı ama bu aralar kaşıntı var benım derim normalde çok sertti esnek değil o yüzden bu aralar koruyorum gözle görülür bi durum yok ama yinede korkuyorum sizlerde çatlak var mı. yanlız kaşındım sık degil günde bi kere iki kere onu belirtim

AŞKİMEF,SERRAMİNA,EFSAMM,AYŞEOSMAN,AYSUS,SSİLAN,VİGOROSO,EYHAM,ASLİCANAYDIN

CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI KIZLAR
Yeni gördüm mesajını giremiyorum bu aralar.. Doktor geçen ay kız dedi ama erkekmiş bizimkisi Babası de meğer erkek istiyormuş belli olana kadar ben kız istiyorum diyordu Herkes iyidir umarım.. Yarıladık artık yolu bundan sonrası kolay

AŞKİMEF,SERRAMİNA,EFSAMM,AYŞEOSMAN,AYSUS,SSİLAN,VİGOROSO,EYHAM,ASLİCANAYDIN

CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI KIZLAR
Yeni gördüm mesajını giremiyorum bu aralar.. Doktor geçen ay kız dedi ama erkekmiş bizimkisi Babası de meğer erkek istiyormuş belli olana kadar ben kız istiyorum diyordu Herkes iyidir umarım.. Yarıladık artık yolu bundan sonrası kolay

GÜNAYDIN Güzel Annişler :) sizde de sabahları daha cok çarpıntı oluyomu kalbim okadar hızlı atıyo ki rahatsız oluyorum bu durumdan :S

GÜNAYDIN Güzel Annişler :) sizde de sabahları daha cok çarpıntı oluyomu kalbim okadar hızlı atıyo ki rahatsız oluyorum bu durumdan :S
günaydın canım genelde sabahlarıı yataktan kalkarkn ama onun dışında normal e dönüyor yatış pozisyonundan olabilir ben sırt üstü ve sağa da yatıyorum ondan benımkı

günaydın canım genelde sabahlarıı yataktan kalkarkn ama onun dışında normal e dönüyor yatış pozisyonundan olabilir ben sırt üstü ve sağa da yatıyorum ondan benımkı
bende sol ya da sag yanıma ama genelde sol tarafımda uyurum yani sabah işyerine geliyotrum bi kaç saat sürüyo böyle anlamadım bi şekilde bide hamileliğimin başlarında oluyodu bu durum neden bilmiyorum canım ..

esila bende sol tarafinda uyuyorum bende işte oğlan oluyormuş ondan... dönmek bile agir geliyor dönemiyorum yaa. agirlaşti biraz artık. ama çok güzel dönemler bunlar hamilelik.. dogurunca hamilelik günlerimi ariycam herade

bende sol ya da sag yanıma ama genelde sol tarafımda uyurum yani sabah işyerine geliyotrum bi kaç saat sürüyo böyle anlamadım bi şekilde bide hamileliğimin başlarında oluyodu bu durum neden bilmiyorum canım ..
hemen yataktan kalmkma canım yavaş yavaş kalk çünkü bunuda öneriyorlar

mrb canım ben ilk günden beri gliserin kullanıyorum şimdilik bişey yok normaldede bacaklarımda çatlak çoktur ama şimdilik bişey yok her banyodan sonra sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…