Vinalac Immunitum diye doktorum verdiği vitamin devlet karşılamıyo özel olarak alıyorum ama bu sıra bıraktım almam lazm kan ilacın kullanıyorum .Gunaydın kızlarrr hangi vitamini kullanıyorsunuz dr bna elevit yazdı ama onda domuz jelatini varmış öyle diyorlar aldım ama kullanmadım dr randevumada var Daha bide size sormak istedim
bende tutamıyorum cnm ne zaman yemek yesem ardından oynuyor korktum o yüzden bide çalışıyorum pazar evdeyim deneyecem amaaramizda oruç tutan varmi?? ben tutamiyorum yaa.
hapşiriyom sürekli hele ki sabahları burnum akıyor.o halde bebegim tekme atiyor hapşirinca
eminim bişey yoktur bebeğin sağlıklıdır aklına kötü şeyler getirme bebeğinde etkilenir ..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah ..inşallah canım duyarım ama canım çok sıkkın bugün 3lü test sonucum 1:116 riskli çıktı doktor amniyosentez yaptırmalısın dedi ama ben yaptırmayacağım çünkü sonuç olumsuz olursa gebeliği sonlandırıyorlar bu bebeği 5 yıl bekledim ben asla canına kastedemem dua edin canım bana da bebişim sağlıklı olsun
aleynacım öncelikle üzülme hiç böyle çoğu arkdaşımın başına geldi bunlar kesinlik ifade etmeyen sonuçlar bunu doktorlarda gayet iyi biliyor .sen içini ferah tut ki sen tevekkül etmişsin bebeğin sağlıklı doğacaktır emin olinşallah canım duyarım ama canım çok sıkkın bugün 3lü test sonucum 1:116 riskli çıktı doktor amniyosentez yaptırmalısın dedi ama ben yaptırmayacağım çünkü sonuç olumsuz olursa gebeliği sonlandırıyorlar bu bebeği 5 yıl bekledim ben asla canına kastedemem dua edin canım bana da bebişim sağlıklı olsun
Dr a haftaya cuma gideceğim o zmn sorarımcanım allah kabul etsin.senin kendi düşüncen tabi ama dr ile konuştun mu? yani gebelikte uzun süre susuz kalmak erken doğum riskini tetikliyor.birde üşütmüşsün onunda çabuk geçmesi için bol sıvı tüketimine ihtiyacın var
Bence sen başka bi doktora git cnm yanlis anlama ama o dr güven vermiyor banainşallah canım duyarım ama canım çok sıkkın bugün 3lü test sonucum 1:116 riskli çıktı doktor amniyosentez yaptırmalısın dedi ama ben yaptırmayacağım çünkü sonuç olumsuz olursa gebeliği sonlandırıyorlar bu bebeği 5 yıl bekledim ben asla canına kastedemem dua edin canım bana da bebişim sağlıklı olsun
Diğer bilgilerinizi de yazarsanız hayırlı olsunBeni de ekleyin benim tahmini doğum 11.kasım oğlum olucak
Şu an sadece omega kullanıyorum öncesinde decavit kullanıyordumGunaydın kızlarrr hangi vitamini kullanıyorsunuz dr bna elevit yazdı ama onda domuz jelatini varmış öyle diyorlar aldım ama kullanmadım dr randevumada var Daha bide size sormak istedim
canım korkma hiç benimde 1:201 riskli çıktı amniyosentez yaptırdım 3 hafta öldüm öldüm dirildim sonucu alana kadar Allaha bin kere şükür bişey çıkmadı sapasağlam bi oğlum var beni dinlersen yaptır en azından için rahat eder ama gebeliği sonlandırmak tamamen senin elinde kimse karışamaz buna bende doktoruma yaptırıyorum ama sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmeyecem dedim çok şükür bişey çıkmadı eminim sendede bişey yoktur hiç üzülme tarama testlerine çok güvenmeinşallah canım duyarım ama canım çok sıkkın bugün 3lü test sonucum 1:116 riskli çıktı doktor amniyosentez yaptırmalısın dedi ama ben yaptırmayacağım çünkü sonuç olumsuz olursa gebeliği sonlandırıyorlar bu bebeği 5 yıl bekledim ben asla canına kastedemem dua edin canım bana da bebişim sağlıklı olsun
Bende imom omega kullanıyordum dr degıstırdı elevit yazdı kullanmıyım bari yaBen
Şu an sadece omega kullanıyorum öncesinde decavit kullanıyordum
Elevitle ilgili ben de öle şeyler duydum ama doğru mu bilmiyorum
Biz hafta hafta gebeliği sayiyoruz ve 4 hafta 1 ay diyoruz. Oysa 4 hafta 28 gün yapıyor ve aylar 30 31 gün. Bunu 9 ay böyle hesapladigimizi düşünürsek 1 aylık kadar yanilma ortaya çıkıyor bizim hesapta. Sanırım biraz burdan kaynaklanıyor sorun. Mesela benim son adet tarihim 5 Şubat. Ay olarak hesaplarsam 5 temmuzda 5. Ay dolacak. Ama ben 20. Hafta dayım ve hafta hesabina göre 5. Ay dolma üzere. Ama ay hesabina göre daha 20 günüm falan var :)arkadaşlar bişey sorcaktim. 40-41 haftasinda doğum gerçekleşir diyorlar ya niye 40-41 haftasinda. çovuk 10 ayında mı doğuyor bunu pek anlayamadim normalde 35-36. haftasinda doğurabilir. eskiden gün hafta bile sayılmıyordu 36. haftasina kadar sayarlardi. bizim köyde birisi 41. haftasinda doğurmuş ama bebek karninda ölmüş oda var Allah korusun.
benıde doktorum 18+6 iken yaptı organ taramasını bende 18-22 arası biliyorumdetaylıya 2 hafta sonra nasıl gideceksin esilacım normalde 18-22 arası girmen lazım ona göre hesapla organları en güzel bu haftalarda inceleniyormuş benim doktorum öyle söyledi
Bi de daha bebek ortada yokken 3 haftalık hamilesiniz diodu hesaplamalarBiz hafta hafta gebeliği sayiyoruz ve 4 hafta 1 ay diyoruz. Oysa 4 hafta 28 gün yapıyor ve aylar 30 31 gün. Bunu 9 ay böyle hesapladigimizi düşünürsek 1 aylık kadar yanilma ortaya çıkıyor bizim hesapta. Sanırım biraz burdan kaynaklanıyor sorun. Mesela benim son adet tarihim 5 Şubat. Ay olarak hesaplarsam 5 temmuzda 5. Ay dolacak. Ama ben 20. Hafta dayım ve hafta hesabina göre 5. Ay dolma üzere. Ama ay hesabina göre daha 20 günüm falan var :)
geçmiş olsun. bende senin gibiyim ve bogazimda agriyo.geceleri agridan uyuyamiyorum.geciremedim bi türlü ne yapsamki ya[/QUOTE]TE="esiiir, post: 41430102, member: 485152"]Off bi de üşüttüm ki bi yandan nezle zaten öksürük fena yarın tutmam belki ya
MERABA canım günaydın evet bende ağırlaşıyorum dönerken kalkarken yürürken hep ağır kalkıyorum kasıklarım karnım sancıyo :sgünaydın arkadaaşlar hamilelikleriniz gün geçtikçe nasıl gidiyor ben baya ağırlaşıyorum hareketlerim ağır çekimde gibi sizler nasılsınz
Ben yaşlı gibiyim yardımsız kalkamıyorum yere oturuncagünaydın arkadaaşlar hamilelikleriniz gün geçtikçe nasıl gidiyor ben baya ağırlaşıyorum hareketlerim ağır çekimde gibi sizler nasılsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?