• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

aramizda oruç tutan varmi?? ben tutamiyorum yaa.
hapşiriyom sürekli hele ki sabahları burnum akıyor. :KK61: o halde bebegim tekme atiyor hapşirinca :KK45:

detaylıya 2 hafta sonra nasıl gideceksin esilacım normalde 18-22 arası girmen lazım ona göre hesapla organları en güzel bu haftalarda inceleniyormuş benim doktorum öyle söyledi
canım 18 haftalıkken gitiğimde doktorum ayrıntılı bakalım falan demedi cinsiyetinide görememişti bakabilirdi bişey demedi .. ben de bu hafta giderniyim bilmiyorum ama haftaya mutlaka giderim ozaman 22 haftalık oluyo nasipse .. 3 li tarama testimiz iyi çıktı şükür sonuçları başka ne kaldı bilmiyorum :S

Acikmistir canım ya o dayanamaz bizim gibi ben çok üzülüyorum ama onada eziyet etmek istemiyorum zaman çok uzun sıcak
Normalde işte olduğumda da aç kalırdım vurmazdı hiç bugün bi değişik bakalım akşam doyunca naapcak
Gerçi oruçken iftarda yediğimi çıkarıom hala midem bulanıyor

Normalde işte olduğumda da aç kalırdım vurmazdı hiç bugün bi değişik bakalım akşam doyunca naapcak
Gerçi oruçken iftarda yediğimi çıkarıom hala midem bulanıyor
Ay Kıyamam ya annesi çok Acikmistir ondandir tekmeleri ben biraz açıkinca hemen tekmeliyo bulantilar geçmedimi hala bi kaç gündür benimde yemek yiyince midem bulanıyor hemen

benim geçmedi mide bulantılar... bi yiynce kusmaya başliyorum. hele öğle arasi daha çok oluyor. agir geliyor galiba bebişime. :KK43: ben tutamiycam biliyorum bebegime kıymak istemiyorum. :KK43:

Bn tutuyor um
Ama sabahtan beri vuruyor içerden
Gece bayağı yedim ama bilmiyorum

canım allah kabul etsin.senin kendi düşüncen tabi ama dr ile konuştun mu? yani gebelikte uzun süre susuz kalmak erken doğum riskini tetikliyor.birde üşütmüşsün onunda çabuk geçmesi için bol sıvı tüketimine ihtiyacın var

bi haftadır bayağı sık hissediyorum cnm ilk 17+0 da hissettm azıcıktı ama artık çok :KK70: az daha bekle sana da bişey kalmamıs

inşallah canım duyarım ama canım çok sıkkın bugün 3lü test sonucum 1:116 riskli çıktı doktor amniyosentez yaptırmalısın dedi ama ben yaptırmayacağım çünkü sonuç olumsuz olursa gebeliği sonlandırıyorlar bu bebeği 5 yıl bekledim ben asla canına kastedemem dua edin canım bana da bebişim sağlıklı olsun:KK43:

Gunaydın kızlarrr hangi vitamini kullanıyorsunuz dr bna elevit yazdı ama onda domuz jelatini varmış öyle diyorlar aldım ama kullanmadım dr randevumada var Daha bide size sormak istedim

Bana ilaç falan vermedi doktor haftaya gidecem bakalım nolacak gerçi bizimki 1 hafta önden gidiyomus bebeğin çok iyi bakıyor dedi doktor
ne güzel bizim için önemli olan onların büyüdüğünü geliştiğini görmek kadar mutlu eden hiç bi şey yok:KK9:

Back