Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Tutamıyorum canım ya çok üzülüyorum ilk defa orucumu bozdum ama bebeğim için napalım artikaramizda oruç tutan varmi?? ben tutamiyorum yaa.
hapşiriyom sürekli hele ki sabahları burnum akıyor. o halde bebegim tekme atiyor hapşirinca
ahh bende senini gibiyim orucumu bozdum diye çok üzülüyorum. işyerinde yemek bile verilmiyor eşim sanayiden yemek getiriyor sağoılsun.Bende Tutamıyorum canım ya çok üzülüyorum ilk defa orucumu bozdum ama bebeğim için napalım artik
Allah korusun ya2 hafta raht oluo resmn duzenli bir sekikde bnde ve tek hep bi nokta yirtilio gibi.. fitik mi var ne
Bn tutuyor umaramizda oruç tutan varmi?? ben tutamiyorum yaa.
hapşiriyom sürekli hele ki sabahları burnum akıyor. o halde bebegim tekme atiyor hapşirinca
canım 18 haftalıkken gitiğimde doktorum ayrıntılı bakalım falan demedi cinsiyetinide görememişti bakabilirdi bişey demedi .. ben de bu hafta giderniyim bilmiyorum ama haftaya mutlaka giderim ozaman 22 haftalık oluyo nasipse .. 3 li tarama testimiz iyi çıktı şükür sonuçları başka ne kaldı bilmiyorum :Sdetaylıya 2 hafta sonra nasıl gideceksin esilacım normalde 18-22 arası girmen lazım ona göre hesapla organları en güzel bu haftalarda inceleniyormuş benim doktorum öyle söyledi
ya kıyamam açıktı bebişinnnnBn tutuyor um
Ama sabahtan beri vuruyor içerden
Gece bayağı yedim ama bilmiyorum
Acikmistir canım ya o dayanamaz bizim gibi ben çok üzülüyorum ama onada eziyet etmek istemiyorum zaman çok uzun sıcakBn tutuyor um
Galiba açıktı ama depodan yesin bugünya kıyamam açıktı bebişinnnn
Normalde işte olduğumda da aç kalırdım vurmazdı hiç bugün bi değişik bakalım akşam doyunca naapcakAcikmistir canım ya o dayanamaz bizim gibi ben çok üzülüyorum ama onada eziyet etmek istemiyorum zaman çok uzun sıcak
Ay Kıyamam ya annesi çok Acikmistir ondandir tekmeleri ben biraz açıkinca hemen tekmeliyo bulantilar geçmedimi hala bi kaç gündür benimde yemek yiyince midem bulanıyor hemenNormalde işte olduğumda da aç kalırdım vurmazdı hiç bugün bi değişik bakalım akşam doyunca naapcak
Gerçi oruçken iftarda yediğimi çıkarıom hala midem bulanıyor
Bn tutuyor um
bi haftadır bayağı sık hissediyorum cnm ilk 17+0 da hissettm azıcıktı ama artık çok az daha bekle sana da bişey kalmamıs
hoşggeldinnnn :))Beni de ekleyin benim tahmini doğum 11.kasım oğlum olucak
ne güzel bizim için önemli olan onların büyüdüğünü geliştiğini görmek kadar mutlu eden hiç bi şey yokBana ilaç falan vermedi doktor haftaya gidecem bakalım nolacak gerçi bizimki 1 hafta önden gidiyomus bebeğin çok iyi bakıyor dedi doktor