- 9 Nisan 2014
- 188
- 48
- 48
- 35
evet erkekler daha erken gösteriyor diyorlar herkes ama %80 az bi rakam değil o yüzden kızım olucak inşallah sağlıkla doğsunlar :))erkekler erken gösterıo ama pozsyona bağlı tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet erkekler daha erken gösteriyor diyorlar herkes ama %80 az bi rakam değil o yüzden kızım olucak inşallah sağlıkla doğsunlar :))erkekler erken gösterıo ama pozsyona bağlı tabii
miden bulansada içmeye çalış süt bebeğin kemik gelişimi için kalsiyum almamız lazım en iyi mide yanmasına süt geliyo bende .. agzım aacı acı sular geliyo mesla sütü içince geçiyor.. zorla kendini canım bebişin için :)Canim süt içiyodum şimdiye kadar ama 1 haftadır ondanda midem bulanıyor icemiyorum
6 7 kilo almış gözükuyorum bende anlamadım valla nasıl oldu bazen dışarda kaçamaklarım oluyo ama bu kadar olmamlıydı şimdi bide ayaklarım şişmeye falan başladı ellerim tuzu azalttım şekerlide çok yemem ama daha dikkat edicem şişiyorum anlıycan :S
miden bulansada içmeye çalış süt bebeğin kemik gelişimi için kalsiyum almamız lazım en iyi mide yanmasına süt geliyo bende .. agzım aacı acı sular geliyo mesla sütü içince geçiyor.. zorla kendini canım bebişin için :)
Ben geçen haftaya kadar düzenli içiyorum günde 2 tane bazen 3 tane ama şimdi icemiyorum tiksinmiyorum ama ictikten sonra midem bulanıyo ve eksiyo bende yoğurda verdim kendimi o yüzdensütten bende tiksindim resmen onun yerine hergün yoğurt bolca peynir ve kefir içmeye çalışıyorum.
yeni yeni süt tiksintim azalıyor. bir tane falan mini sütlerden içebiliyorum pipetle.
bulantı yapıyorsa çok zorlamayın kendinizi. yoğurtta aynı kapıya çıkar :)
Zaten bebeğim olmasa hayatta içmemde o kadar sütü şimdi kendimi yoğurda verdimmiden bulansada içmeye çalış süt bebeğin kemik gelişimi için kalsiyum almamız lazım en iyi mide yanmasına süt geliyo bende .. agzım aacı acı sular geliyo mesla sütü içince geçiyor.. zorla kendini canım bebişin için :)
tansiyonum geçen hafta 11 7 ydi tuz ekmeyı bıraktım bu hafta 10 7 çıktı 9a 6 yla başlamıştım ... yıyorum meyve sebze yani arada işyerindekiler kaçamak yapıyo bende katılıyorum tabi .. sonra canın ceker ye gördün şimdi bebek ister al bitane derken artık onlarıda yemiycem .. hayırlısı olsun hakkımızda valla ben 70le başladım sonum ne olur bilemiyiyorum :Stansiyonu nu takip ettirirsen güzel olur canım.
tuzu tamamen kes bence.
meyve sebzeye ağırlık ver
ben de henüz kabızken 1 kilo almış normalken hiç kilo almış görünüyorum çok şükür.
ama zaten 83 kiloyla hamile kaldığım için normal.
inşallah max 90la bitirmeyi planlıyorum.
sağlıklı besleniyorum sadece. tatlıdan uzak duruyorum.
çılgınlar gibi meyve yiyorum canım sürekli meyve istiyor.
Hadi hayırlısı hakkından benim oğlum hemencecik göstermişti kendini inşallah seninkide gösterir artıkve biz bugün öğleden sonra drumuza gidiyoruz annişler. %70 erkek ve ayy bu kız gibi ya diye yorumlayan 2 ayrı doktorumuzdan sonra bu gün kesinleşeceğini ümid ediyorum. Rabbim sağlık versin hepimize :))
ve hayırlı ramazanlar...
bizde % 80 kız dediler bakalım detaylıya 2 hafta sonra falan giderim sanırım netleşir ozaman :)ve biz bugün öğleden sonra drumuza gidiyoruz annişler. %70 erkek ve ayy bu kız gibi ya diye yorumlayan 2 ayrı doktorumuzdan sonra bu gün kesinleşeceğini ümid ediyorum. Rabbim sağlık versin hepimize :))
ve hayırlı ramazanlar...
BENIMDE İLK GEÇEN HAFTA HİSSETTİM CNM :)HER GÜN SABAH KAHVALTISINDAN YARIM SAAT SONRA OYNUYOR PITIRCIĞIMkızlarrr bebesini hissetmeye başlayan oldumu. benim ilk hamileliğim ve daha hiç bişey hissetmiyorum.Bi sorun yoktur değilmi
NE GÜZEL BEN HİÇ İÇMİYORUM MEYVE YİYORUM HEP SÜT İÇEMİYORUM SEVMIYORUM ARA ARA YOĞURT YIYORUM ENDİŞELENMEYE BAŞLADIM ŞİMDİ BEBEĞİM İÇİNBen geçen haftaya kadar düzenli içiyorum günde 2 tane bazen 3 tane ama şimdi icemiyorum tiksinmiyorum ama ictikten sonra midem bulanıyo ve eksiyo bende yoğurda verdim kendimi o yüzden
ben çok güzel içiyodum deli gibi meyve yiyorum zaten oğlum doğar doğmaz meyve istiyecek diyorum eşime artık süt içinde bütün gün midem berbat oluyo bende kendimi yogurda verdim napayım oda sütle aynı işi görür diyorum sende kendini zorla canım bebişlerimiz için yoğurtta yiyemiyosan ayran iç çok sıvı yapmadanNE GÜZEL BEN HİÇ İÇMİYORUM MEYVE YİYORUM HEP SÜT İÇEMİYORUM SEVMIYORUM ARA ARA YOĞURT YIYORUM ENDİŞELENMEYE BAŞLADIM ŞİMDİ BEBEĞİM İÇİN
Yaa oksurmek hapsirmak simdiden korku oldu :)canım bendede oyle oluyor hatta daha kotusu kasılıp kalıyorum bebekler buyuyor rahım genişliyor ben çevremdekılere soruyorum gülüyorlar bu ne kı daha diyorlar gülim mi aglım mı ben bılemıyoeum inan
2 hafta raht oluo resmn duzenli bir sekikde bnde ve tek hep bi nokta yirtilio gibi.. fitik mi var ne1-2 kez bnde de oldu ama takmadım cnm
haklısın ama canım aslında boğazıma pek bektığım söylenmez doktora hep gittiğimde doktor sen kendıne ıyı mı bakıyorsun ne yıyorsun boyle dıyor bebeğe bakıp verdiği ilacı düzenli kullandım onu da bıraktım şimdiben çok güzel içiyodum deli gibi meyve yiyorum zaten oğlum doğar doğmaz meyve istiyecek diyorum eşime artık süt içinde bütün gün midem berbat oluyo bende kendimi yogurda verdim napayım oda sütle aynı işi görür diyorum sende kendini zorla canım bebişlerimiz için yoğurtta yiyemiyosan ayran iç çok sıvı yapmadan
aynenYaa oksurmek hapsirmak simdiden korku oldu :)
detaylıya 2 hafta sonra nasıl gideceksin esilacım normalde 18-22 arası girmen lazım ona göre hesapla organları en güzel bu haftalarda inceleniyormuş benim doktorum öyle söyledibizde % 80 kız dediler bakalım detaylıya 2 hafta sonra falan giderim sanırım netleşir ozaman :)
Bana ilaç falan vermedi doktor haftaya gidecem bakalım nolacak gerçi bizimki 1 hafta önden gidiyomus bebeğin çok iyi bakıyor dedi doktorhaklısın ama canım aslında boğazıma pek bektığım söylenmez doktora hep gittiğimde doktor sen kendıne ıyı mı bakıyorsun ne yıyorsun boyle dıyor bebeğe bakıp verdiği ilacı düzenli kullandım onu da bıraktım şimdi