15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

masal çok güzel kız olsaydı düşünürdüm kesin. kızmazsan eğer ramle rahle gibi geldi bana :)
öyle çağrışım yaptı.
Yok canim nie kizim :) esimde hamle gibi dio :) ama masal da cok mu var ne bu ara .. simdi Lina Alya ve Izgi aklimda.. ekim de aklimda ekimde evlndik hem hos anlamli olabilir

Benim bebisimde kiz esiir unutuon bizi :)

Lina Alya yabanci isim gibi geliyor bana. Anlami güzel olabilir ama bana gore tuhaf geliyor yeni çikan isimlere guvenebilsem... Ben kizima rumeysa koycaktim ama oğlum olucak isim de belli HASAN EMİR koycaz inş allahin emriyle

Takmıyorum ama birden kilo almak tuhaf yani 2 haftada 5 kilo fılan normal değil gbi geldi ben toplamda 10 kılo almayı planlıodum 5 ini şimdiden aldım

dayanmak zor ama işte bakalım bi iki gun denerm yada aralıklı tutarım bilmiyorum tamam yarın hber beklyorum

çok şükür

@AŞKİMEF,@AYŞEOSMAN,@AYSUS,@SSİLAN,@EYHAM,@ASLİCANAYDIN

CİNSİYET ÖĞRENEN VAR MI KIZLAR

gittin mi doktra cnm
evet canım minik yaramaz önce dönmedi ama sonra döndü erkekmiş teyzesi 3lü testide yaptırdım doktor yaptır 4lüyü istemiyorum zaten dedi haftaya çıkar sonucumuz inşallah sorun çıkmaz hayırlısıyla sen nasılsın canım minik prenses nasıl hissediyor musun?ben hala hissedemedim

aleyna benimki senin gibiydi dönmedi demekki dönmediğine göre oğlan çok terbiyeli çocukmuş göstermediğine göre

kan ilacına başlamak gerekir sanırım cunki 3 aydan sonra baslanıyomus bende baslayalı 10 gun oldu gecen hafta gittiğimde 12 cıkmıstı 14 le baslamısım ıyı ama dusmus yınede kan ilacı önemli arkadasım .

Takmıyorum ama birden kilo almak tuhaf yani 2 haftada 5 kilo fılan normal değil gbi geldi ben toplamda 10 kılo almayı planlıodum 5 ini şimdiden aldım
keşke 10 kilo ile tamamlasak ama bu gidişle zor olsun napalım :) bende yarın inşallah cinsiyetini öğrenirim doktora gidicem çok merak edıyorum sonra benıde eklerniz listeye ;:)

kızlar günaydın ben de 15 kasımda oğlumu kucağıma alıcam inş.Topiğinizi yeni farkettim.18 haftalık olduk biz.Hepinize sağlıklı günler :*

bugün tekkrar muaneye gittim başka bir dr a % 80 kız dedi :) kesin göremiyomusunuz doktor hanım dedim onu Allah bilir yavrum dedi :) ama ben kıza benzetiyorum ayrıntılıya ne zaman giriyosun dıye sordu onu kendi doktorumda yaptırırım 250 tl ücret dısardan gelenlere çok pahalı. kilo çok almışın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…