Yok canim nie kizim :) esimde hamle gibi dio :) ama masal da cok mu var ne bu ara .. simdi Lina Alya ve Izgi aklimda.. ekim de aklimda ekimde evlndik hem hos anlamli olabilirmasal çok güzel kız olsaydı düşünürdüm kesin. kızmazsan eğer ramle rahle gibi geldi bana :)
öyle çağrışım yaptı.
Benim bebisimde kiz esiir unutuon bizi :)MERHABA LİSTE İÇİN BİLGİLERİNİZİ ÖZEL MESAJ ATINIZ..
Yaşadıklarımızın yakın olduğunu düşünerek paylaşalım istedim bebeklerimiz doğduktan sonra bile hep birbirimize destek olalım kese,kalp atışı,belirtiler,cinsiyet,isim vb her konuda yardımcı olalım birbirimize
[td][/td][th]ANNE ADI
[/th]
[th]YAŞ[/th]
[th]SAT[/th]
[th]BEK.DOĞUM[/th]
[th] BEBİŞ NO[/th]
[th]CİNSİYET[/th]
[th]İSİMLER[/th]
[th]ŞEHİR[/th] [tr]
[td]NEHİRDEMİRNEHİR[/td]
[td]28[/td]
[td]-[/td]
[td]4 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]ANTALYA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AŞKİMEF[/td]
[td]28[/td]
[td]29 ARALIK[/td]
[td]5 EKİM[/td]
[td]3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]KONYA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAYAN34[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[td]7 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]-[/td]
[td]İSTANBUL[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MERHAMET34[/td]
[td]26[/td]
[td]-[/td]
[td]12 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]ALMANYA[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]NESLİ3535[/td]
[td][/td][td]20[/td]
[td][/td][td]4 OCAK[/td]
[td][/td][td]10 EKİM[/td]
[td][/td][td]1[/td]
[td][/td][td]ERKEK[/td]
[td][/td][td]KAYRA ...[/td]
[td][/td][td]İZMİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ZADERYA[/td]
[td]27[/td]
[td]-[/td]
[td]20 EKİM[/td]
[td]-[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]SİVAS[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BATUNA_86[/td]
[td]29[/td]
[td]-[/td]
[td]20 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]-[/td]
[td]ESKİŞEHİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HALİDE25[/td]
[td]-[/td]
[td]14 OCAK[/td]
[td]21 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]RUKİYE[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YELDAG[/td]
[td]31[/td]
[td]-[/td]
[td]22 EKİM[/td]
[td]2[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]-[/td]
[td]ANTALYA[/td]
[/tr]
[tr][/tr][tr][/tr][tr]
[td]NHNİNCR[/td]
[td]29[/td]
[td]-[/td]
[td]25 EKİM[/td]
[td]1 [/td]
[td]KIZ[/td]
[td]-[/td]
[td]İZMİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HANDELEVENT[/td]
[td]27[/td]
[td]17 OCAK[/td]
[td]25 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]İZMİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SERRAMİNA[/td]
[td]30[/td]
[td]22 OCAK[/td]
[td]29 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]MERSİN[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ALY92[/td]
[td]23[/td]
[td]23 OCAK[/td]
[td]30 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]AHMET [/td]
[td][/td][td]GAZİANTEP[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EFSAMM[/td]
[td]-[/td]
[td]- OCAK[/td]
[td]4 KASIM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SEVVVOO[/td]
[td]27[/td]
[td]29 OCAK[/td]
[td]5 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]BİTLİS[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYŞEOSMAN[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[td]5 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ESİİİR[/td]
[td]26[/td]
[td]26 OCAK[/td]
[td]7 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]ZEYNEB ...[/td]
[td]KAHRAMANMARAŞ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HİLAL NAR[/td]
[td]30[/td]
[td]30 OCAK[/td]
[td]7 KASIM [/td]
[td]1[/td]
[td]ERKEK[/td]
[td]-[/td]
[td]ANKARA[/td]
[/td][/tr][td]
[tr]
[td]AYSUS[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[td]8 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]ANKARA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SSİLAN[/td]
[td]40[/td]
[td]1 ŞUBAT[/td]
[td]8 KASIM[/td]
[td]2[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]İSTANBUL[/td]
[/tr]
[tr]
[td]VİGOROSO[/td]
[td]28[/td]
[td]4 ŞUBAT[/td]
[td]11 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]KOCAELİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EYHAM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]13 KASIM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]MALATYA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ASLİCANAYDİN[/td]
[td]-[/td]
[td]5 ŞUBAT[/td]
[td]13 KASIM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]İSTANBUL[/td]
[/tr][/td][td][/td] [td]
[/td]
ESİRRRR benim kız oğlan oldu canım değiştirebilirmisin mümkünseBenim bebisimde kiz esiir unutuon bizi :)
UNUTUR MUYUM CNM NE ZMNDIR AKLIMDA AMA MÜSAİT OLAMADIM VE ŞİMDİ ONLARI DÜZELTMEK İÇİN GİRDİM Kİ MESAJLARINIZI GÖRDÜMBenim bebisimde kiz esiir unutuon bizi :)
TAMAMDIR TATLIMESİRRRR benim kız oğlan oldu canım değiştirebilirmisin mümkünse
Takmıyorum ama birden kilo almak tuhaf yani 2 haftada 5 kilo fılan normal değil gbi geldi ben toplamda 10 kılo almayı planlıodumselam esir bende kilo konusunda bianda çıktı kilom anlamış değilim noluyo.. ama takmamak lazım sanırım yoksa insan pisikolojiyi bozuyor cidden.. emzirme döneminde veririz kilocuklarımızı napalım :) ayrıca ben oruç tutma taraftarı değilim bebeğinin sana sabah öğle aksam aralarda yediklerine ihtiyacı var nasıl büyücek yoksa minnak kalır bence..
dayanmak zor ama işte bakalım bi iki gun denerm yada aralıklı tutarım bilmiyorum tamam yarın hber beklyorumcanım kılonu kafana dert etme sadece hamur işinden kaç doğumdan sonra herkes hızla verıyor bende 52.20 ile başladım simdi 55.5 oldum bende tutmak istıyorum oruç eşim dayanamazsın dıyor doktor bol su iç diyor pazartesı sağlık ocagına gıdecegım sana da haber ederım sorarım ama sende ayrı sor cunku hepımızın bünyesı cok farklı ama dayanamayız gibime geliyor ben sımdeden obur oldum çünkü
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnrabbım bız çalışan annelere şimdide o zaman da güç kuvvet versın inşallah
çok şükürslm kızlar dörtlü taramayı yaptırmıstım. (hatırlarsınız belki) sonçular temiz çıktı Rabbime şükürler olsun.bebisimizin hiç biseyi yok. kalbinde parlaklık var ama oda zamanla geçer heralde internetten arastırdım heryerde öyle diyor
bnm 24 mmfl 30.76 çıkmış benim
gittin mi doktra cnmsağlıkla sıhhatle kucağına al canım inşallah minik meleğini benimkide erkek gibi demişti doktor bakalım birdahaki gitmeye sanırım kesin belli olur
evet canım minik yaramaz önce dönmedi ama sonra döndü erkekmiş teyzesi 3lü testide yaptırdım doktor yaptır 4lüyü istemiyorum zaten dedi haftaya çıkar sonucumuz inşallah sorun çıkmaz hayırlısıyla sen nasılsın canım minik prenses nasıl hissediyor musun?ben hala hissedemedimgittin mi doktra cnm
kan ilacına başlamak gerekir sanırım cunki 3 aydan sonra baslanıyomus bende baslayalı 10 gun oldu gecen hafta gittiğimde 12 cıkmıstı 14 le baslamısım ıyı ama dusmus yınede kan ilacı önemli arkadasım .Herkeze slm hamileler....tetenoz asisinin verdigi kol uyusuklugu gecti sukur ama saglik ocaginda test yapildi kanim cok dusuk saliya kendi doktorumdan randevum var bakalim ne diyecek henuz kan ilacina baslamadim daha cunki ve sicaklardanda artik zorlaniyorum bas donmelerim artti.ev hanimligi konusulmys ben bi ay once isten ciktim isim pek rahat degildi su an canimin istedigince dinlendigim icin rahatim birazcik sikiliyorum evde evet gurbette oldugumux icin bebege bakacak insan yok muhtemelen okula gidene kadar ben bakicam
keşke 10 kilo ile tamamlasak ama bu gidişle zor olsun napalım :) bende yarın inşallah cinsiyetini öğrenirim doktora gidicem çok merak edıyorum sonra benıde eklerniz listeye ;:)Takmıyorum ama birden kilo almak tuhaf yani 2 haftada 5 kilo fılan normal değil gbi geldi ben toplamda 10 kılo almayı planlıodum5 ini şimdiden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?