15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

esilacım kaç kilo aldın toplamda ben 68 kiloyla hamile kaldım şimdi 74 oldum

banada 20.haftama kadar %80 kız dediler ondan sonra ayrıntılıda erkek olduğu ortaya çıktı

esilacım kaç kilo aldın toplamda ben 68 kiloyla hamile kaldım şimdi 74 oldum
CANIM BEN 70le başladım bugün tartıda 76 77 yi gördük yani ben anlamadım sağlık ocağında 75 gelmiştim geçen hafta ama bu dijitaldi sanırım doğru ama napmam gerekıyo bılmıyorum ama daha çok dikkat etmem lazım :S

kaç kilo aldın ki

kaç kilo aldın ki
pardon zaten yazmışsın kaçırmışım onu gözden.son aylarda çok daha hızlı kilo alıcaz o yüzden işi baştan sıkı tutmak lazım. zaten son zamanlarımız yaz sıcaklarına gelecek çok bunalırız kilo da iyice sıkar bizi.ben yaklaşık 3 kilo aldım .,nşallah çok almadan devam ederiz

ÇOK HAKLISIN ya senin kilo iyiymiş fazla değil neden böyle oldunu anlamadım hayırlısı inşallah bundan sonra daha iyi olur

Ben de 2 kilo aldım toplamda şimdiye kadar.Yeni yeni belli olmaya başladı karnım.Boyle de gider inş.Fazla kilo yük gibi geliyor bebek sağlıklı olduktan sonra.

Arkadaslar lutfen cevap..
19 haftalik hamileyim..
3-4 gundur gobek deligim hizzasinda tek tarafli daha cok egilip dogruldugum dondugumde batma gibi gerilme cekilme tarzi birsey oluo cevremde kimsede olmamis..
dr aradim az once bi anlami yok dio ..

canım benim detaylıdaki doktor erkek bebeklerinin bazılarının testisleri 7.aydan sonra iner aşağıya görünür dedi oda ayrı bir konu
günaydın canım .. ya artık detaylıda belli olur inşallah tam anlamıyla.. bebeğime bişey alırken çok kararsız kalıyorum :s sağlıklı olsun da bebeklerimiz canlarımız :*

merhaba esila ayrıntılıdan kasıt renklı ultrasyon mu canım yoksa bende ayrıntılıya girdım bu kadar pahalı degil kaç kilo aldınkı fazla diyor canım .ama şu doğru ne kadarda kız erkek deseler o doğunca belli oluyor kul icadı nede olsa yanılma payı fazla:)

BU ARAD AARKADAŞLAR AŞI YEINIZ KAÇ GÜN AĞRIDI DÜN YAPTIRDIM İLK DOZU DAHA DOĞRUSU DAHA YAPMIYORLARDI BEN YAPTIRDIM KALP ATIŞINI DİNLEYİ YAPTI EBE DÜNDEN BERİ AĞRIYOR BUĞUN AZAALDI SİZDE KAÇ GÜN SÜRDÜ

arkadaşlar bişey sorcaktim. 40-41 haftasinda doğum gerçekleşir diyorlar ya niye 40-41 haftasinda. çovuk 10 ayında mı doğuyor bunu pek anlayamadim normalde 35-36. haftasinda doğurabilir. eskiden gün hafta bile sayılmıyordu 36. haftasina kadar sayarlardi. bizim köyde birisi 41. haftasinda doğurmuş ama bebek karninda ölmüş oda var Allah korusun.

canım 36 hafta dan sonra dokuz aya giriyor doğumlar genelde 37-40 hafta arası gerceklesir bu normal dır bazılarında gec yumurtlamadan dolayı 41-42 bulabılıyormus .o zaman her hafta çagırıyorlar doktora takıbe alıyor doğum gecıkınce sunı sancı ile yada amelıyatla doğumu gerceklestırıyorlar

Arkadaslar lutfen cevap..
19 haftalik hamileyim..
3-4 gundur gobek deligim hizzasinda tek tarafli daha cok egilip dogruldugum dondugumde batma gibi gerilme cekilme tarzi birsey oluo cevremde kimsede olmamis..
dr aradim az once bi anlami yok dio ..
canım bendede oyle oluyor hatta daha kotusu kasılıp kalıyorum bebekler buyuyor rahım genişliyor ben çevremdekılere soruyorum gülüyorlar bu ne kı daha diyorlar gülim mi aglım mı ben bılemıyoeum inan

canım 2 gün agrıyo kaldıramadım ben kolumu oynatamadım ama 3. gün hafifledi sızısı azaldı öyle sonra geçti :) benimde kalp atışarını dınletmişti hemşire bebeğimin :)

bende oldum tetanoz asısı. ilk 3 de geçiyor bişey olmuyor hemşire bile dedi kolum agrıabilir bişey olur diye oysa ben hissetmedim sadece dokunduydu ertesi gün kusmaya başladim yine. aşı da mı balıktan mi oldu dedim çünkü 8 haziran pzt günü olmuşum aşı. o günde balık da yemişim

ya bende 41. haftasinda olunca hani derler ya dokuz dogurur vs. 10 ayına dogurunca on bas on bas diyesim geliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…