• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

bende hep rüyalarıma giriyor bebeğimm küçük şeylerde bile hemen aklıma geliyo gözlerim doluo aglıyorum falan acayip bi durumdayım ya o anı bende düşünemiyorum :KK43:
rüyanda kız mı erkek mi görüyorsun?? bende oğluşumu görmüşüm hatta cinsiyeti öğrenmeden de hissettim. oğlum olucak galiba dedim. :KK68::KK68:

nasıl yapıcaksiniz bakıcı mı tutacaksiniz? benim ailem burda eşimin de burda. kaynanamla alt üstteyiz biz. çocuğu kaynanam bakicak bekar görümcem var ikiside bakarlar çocuga. işin çok zor bakıcı seçme konusunda çok dikkatli olmalisin. ben izinlerimi nasıl kullancam kara kara düşünüyorum çok fazla bakmak istiyorum hatta 3-4 ay yetmez ki bana. çocuk emmek istiycek. evimiz uzak dolmuşla yarım saat sürüyor neredeyse.
kızlar bende şimdiden bu durumu çok düşünmeye başladım bende son 4 haftada ayrılacagım işten izine ama inşallah o vakite kadar dayana bılırım şimdiden ara ara kıramplarım oluyor su anda sağ tarafım acayıp agrıyor son üç ay izinliyim zaten 2 ayda yarım gün çalısacagım kızmet olursa yarım gü çalışma hakkımı kulanacagım kaynanam bakacak benım kıne de rabbım nasip ederse

bende son 4 hafta ayrılırım doğum iznine .. benım evim yakın 10 dk mesafede gidip geliyorum ama izinlerim le doğum iznniyle ilk 4 5 ayı tamamlarım sanırım sonrki süreçtede raporla gitmemeyi düşünüyorum benim bebekime bakıcak kimse yok malesef :KK43:annemler baska sehirde kalabalık bir aile annem bana bırak dıyor ama bırakamam kesinlikle..
rabbım bız çalışan annelere şimdide o zaman da güç kuvvet versın inşallah

valla bende çok düşünüyorum nasıl olucak ne yapıcam öle istediğimiz gibi planlamak kolay degil ki.:KK43: benimde kramplar çikti yeni yeni sabahları oluyor yaa..:KK64:

nasıl yapıcaksiniz bakıcı mı tutacaksiniz? benim ailem burda eşimin de burda. kaynanamla alt üstteyiz biz. çocuğu kaynanam bakicak bekar görümcem var ikiside bakarlar çocuga. işin çok zor bakıcı seçme konusunda çok dikkatli olmalisin. ben izinlerimi nasıl kullancam kara kara düşünüyorum çok fazla bakmak istiyorum hatta 3-4 ay yetmez ki bana. çocuk emmek istiycek. evimiz uzak dolmuşla yarım saat sürüyor neredeyse.
evet bakıcı ama tanıdık birisi var burda eğer o zaman bilşey çıkmasa ona güveniyorum bakalım .. sizin iyiymiş biz aynı şehirde olsak anneme bırakırdım bende bakardı ama şartlar böyle napalım :( valla ben kullanabildiğim kadar izin rapor hepsini kullanıcam hiçbişey çocumdan önemli değil ya napayım ...

rüyanda kız mı erkek mi görüyorsun?? bende oğluşumu görmüşüm hatta cinsiyeti öğrenmeden de hissettim. oğlum olucak galiba dedim. :KK68::KK68:
İlk rüyamda gördüğümde aslında kızmış ama ben erkek doğuruyorum anneme dıyorum kı erkek oldu o pembe kıyafetlerı neden giydrdiniz dıye kızıyodum :) ama ilk zaman hep erkek hissetim taki doktor kız olablir ama kesin değil deyince kız görmeye başladım :) ne bileyim garipp işte haftaya burda bi doktora gidicem bide burda deniycem şansımı 2 hafta geçti üstünden belki şekli değişmiştir :KK22:

evet aynen çocuk daha önemli.. Çalışan bayan olmak çok zor.
kesinlikle bazen ev hanımlarına okadar imreniyorum ki çocuklarıyla eşiyle eviyle herşeyiyle ilgileniyolr bizim gibi yorgun miskin modda oolmuyolar..:S evde kalınca anlıcam bu çalışmak mı ev hanımı olmak mı hangisi iyi gelicek bakalım ..

valla ev hanimi olmak cok güzel bence. bi hafta izine çikmişim ne çabuk geçtiği heç anlamadim. keşke daha fazla olsaydi diyordum içimden... evde olmak öle bi güzeldi zaman çabuk geçsin hiç istemedim. işimi de hiç özlememişim mecburen döndüm işe izin bitince:( hele çocuk olunca hiç işe gidesin olmuycak ah ah evde durabilseydim diyceksin...

valla ev hanimi olmak cok güzel bence. bi hafta izine çikmişim ne çabuk geçtiği heç anlamadim. keşke daha fazla olsaydi diyordum içimden... evde olmak öle bi güzeldi zaman çabuk geçsin hiç istemedim. işimi de hiç özlememişim mecburen döndüm işe izin bitince:KK43: hele çocuk olunca hiç işe gidesin olmuycak ah ah evde durabilseydim diyceksin...

ev hanımlığı çalışırken çok güzel görünüyor da işin içine girince öyle olmyorr :) ben bir süre denedim banka da çalışıyordum ve malesef çalışma saatleri çok fazlaydı insanlarla uğraşmak çok zordu bıraktım işi. ilk 6 ay süperdi ama sonra sıkılmaya başladım özel sektör istemediğim içinde 30 yaşında tekrar ders çalışmaya başladım kpss den iyide bir puan aldım.o ara hamile kaldım .hamilelik evde çok rahat geçiyor o bir gerçek :) ikizler doğdu 9 aylık olana kadar onlarla birlikte evdeydim ev hanımı olarak ama çok yorucuydu.evet onlardan ayrılması kolay olmuyor ama çalışınca daha sabırlı oluyorsun,çocuğa daha fazla vakit ayırıyorsun.ama çocuğa bakacak anne-kayınvalide olmadan çalışmak zor bakıcı sıkıntılı bir iş.ben sırf ikizlere annem baksın diye 3. atamaya kadar bekledim ve nihayet ankaraya atanabildim

valla ev hanimi olmak cok güzel bence. bi hafta izine çikmişim ne çabuk geçtiği heç anlamadim. keşke daha fazla olsaydi diyordum içimden... evde olmak öle bi güzeldi zaman çabuk geçsin hiç istemedim. işimi de hiç özlememişim mecburen döndüm işe izin bitince:KK43: hele çocuk olunca hiç işe gidesin olmuycak ah ah evde durabilseydim diyceksin...
izinler az geliyo banada öyle yetmiyo eşim 2 ay evde yazın ben işe geliyorum o yatakdan kalmak öyyle zor geliyoki anlatamam bu sene daha zor olcak yaz sıcağı hamilelik seneye yazı evde geçirmek en büyük dileğim bebeğimle eşimle Allah hayırlısını versin ya napalım çalışmasak olmuyo ...

ev hanımlığı çalışırken çok güzel görünüyor da işin içine girince öyle olmyorr :) ben bir süre denedim banka da çalışıyordum ve malesef çalışma saatleri çok fazlaydı insanlarla uğraşmak çok zordu bıraktım işi. ilk 6 ay süperdi ama sonra sıkılmaya başladım özel sektör istemediğim içinde 30 yaşında tekrar ders çalışmaya başladım kpss den iyide bir puan aldım.o ara hamile kaldım .hamilelik evde çok rahat geçiyor o bir gerçek :) ikizler doğdu 9 aylık olana kadar onlarla birlikte evdeydim ev hanımı olarak ama çok yorucuydu.evet onlardan ayrılması kolay olmuyor ama çalışınca daha sabırlı oluyorsun,çocuğa daha fazla vakit ayırıyorsun.ama çocuğa bakacak anne-kayınvalide olmadan çalışmak zor bakıcı sıkıntılı bir iş.ben sırf ikizlere annem baksın diye 3. atamaya kadar bekledim ve nihayet ankaraya atanabildim

hayırlı olsun:) iyi oluyor aslinda bende ev hanimliği henüz tadamadim bakalım nolucak 1-2 hafta izinler hariç o şekli güzeldi işde. zamanla sıkılıyor insan. bakalım benimki nasıl olcak.. görümcem evde okul bittiğinden beri.. hiç de sıkılmıyor işede başvurmuyor. yegenime bakcam diyor. iyi bari diyorum bende :KK70:

sizin adınıza sevindimm benim şuan anneminn gelme bakma durumu yok malesef kaynanmı yok sayıyıorum zor olucak ama napalım bi şekilde idare edicez .. eminim sizin için daha zordur ikizlerle :)

Herkeze slm hamileler....tetenoz asisinin verdigi kol uyusuklugu gecti sukur ama saglik ocaginda test yapildi kanim cok dusuk saliya kendi doktorumdan randevum var bakalim ne diyecek henuz kan ilacina baslamadim daha cunki ve sicaklardanda artik zorlaniyorum bas donmelerim artti.ev hanimligi konusulmys ben bi ay once isten ciktim isim pek rahat degildi su an canimin istedigince dinlendigim icin rahatim birazcik sikiliyorum evde evet gurbette oldugumux icin bebege bakacak insan yok muhtemelen okula gidene kadar ben bakicam

slm kızlar dörtlü taramayı yaptırmıstım. (hatırlarsınız belki) sonçular temiz çıktı Rabbime şükürler olsun.bebisimizin hiç biseyi yok. kalbinde parlaklık var ama oda zamanla geçer heralde internetten arastırdım heryerde öyle diyor

Selam kizlar.benim de tahmini kasimin ilk haftasi gibi dogumum ins.tetanoz asisi ben yaptirmadim hala.nezaman yapilio o aşı

bende tam böyle düşünüyordum ne güzel anltmıssın insan birde çalışmaya alışınca evde uzun süre yapamıyor doğru bır ıkı hafta tadında bulunmaz tatil ama ilerisi sıkıcıdır diye düşünüyorum yanılmazsam:KK48:

Back