Cnm sen hangi hastaneye gidiyordunSimdi size birsey soracam hamile oldugumu ogrendigimde 5 haftalikken kan tahlillerim yapildi ilk doktordan sonra baska doktora gittik simdi ona devam ediyoruz ama kafami birsey kurcaliyor bu doktor simdiye kadar bana hic bir tahlil yapmadi her ay gottigimde ultrasonla bakiyor iyi diyor yolluyor iki aydir decavit die bir vitamine devam ediyorum yani insan demezmi bu kadinin birseyi eksikmi yada fazlami bir kontrol edelim kac aydir bakilmamis ona gore ilac yazim die kafam cok kurcalaniyor esime diyorum oda diyor ki doktor ozel muaynanesinde her sefer tahlil yapsa paragoz diyeceksiniz die ama ben guvensizim doktoruma su anda
Slm cnm biz iyiyiz cok sukur bugun 20+3 olduk hersey yolunda gözüküyor boyle devam eder inşallah sen nasilsin nasil gisiyor hamilelik
Telaslanma cnm bende yeni yeni hissetmeye basladim onumuzdeki gunlerde ben burdayim demeye baslar minigin :)Ay süper ya aman iyi gitsin inşallah. Ben de 18+3 deyim şu anda, benim de yolunda gidiyor da ben hareketleri hissedemiyorum hala
Hastaneye gitmiyorum canim doktorun ozel muaynanesine gidiyorum ama birsey oldugunda doktor cinarliya gonderiyormus benimde kafami kurcaliyor surekli acaba degistirsemmi diyorumCnm sen hangi hastaneye gidiyordun
Bugunde aklimdan gectin inanki acaba napiyir die bizler iyiyiz sen nasilsin ne bilim etrafimda duyuyorum kontrole gittiklerinde tahlil yapiliyormus biz annem zamanindaki gibi ayda bir gidip bebegi gorup geliyozHerkese selam
uzun zamandır yazamadım, her şey yolunda mı iyi misiniz kızlar?
Hmm bende baslarda hayat hastanesine gidiyordum gebelik dosyam vardi ilaclarimi vs takip ediliyordu snra metrople devam etmeye basladim koskoca hastanede tek doktor hem cok yogun aksama kadar sira gelmiyor soru sorarsan cvp veriyor gebelik dosyasinada hic bakmiyor takip etmiyor benimde ilk gebeligim hic bisey bilmiyorum kararsizim digerine devam etsemmi diyeHastaneye gitmiyorum canim doktorun ozel muaynanesine gidiyorum ama birsey oldugunda doktor cinarliya gonderiyormus benimde kafami kurcaliyor surekli acaba degistirsemmi diyorum
Nerdeki hayat hastanesi ole olmazki ama ben benim doktiru diyordum seninki daha kotuymus kararsixlik cok kotu bende devam edip etmemek konusunda kararsizim sonucta bebegiminde sorumlulugu bendeHmm bende baslarda hayat hastanesine gidiyordum gebelik dosyam vardi ilaclarimi vs takip ediliyordu snra metrople devam etmeye basladim koskoca hastanede tek doktor hem cok yogun aksama kadar sira gelmiyor soru sorarsan cvp veriyor gebelik dosyasinada hic bakmiyor takip etmiyor benimde ilk gebeligim hic bisey bilmiyorum kararsizim digerine devam etsemmi diye
Hayat hastanesi konakta canim ama kucuk klinik gibi biraz daha napicam bende bilmiyorum acikcasiNerdeki hayat hastanesi ole olmazki ama ben benim doktiru diyordum seninki daha kotuymus kararsixlik cok kotu bende devam edip etmemek konusunda kararsizim sonucta bebegiminde sorumlulugu bende
Simdi size birsey soracam hamile oldugumu ogrendigimde 5 haftalikken kan tahlillerim yapildi ilk doktordan sonra baska doktora gittik simdi ona devam ediyoruz ama kafami birsey kurcaliyor bu doktor simdiye kadar bana hic bir tahlil yapmadi her ay gottigimde ultrasonla bakiyor iyi diyor yolluyor iki aydir decavit die bir vitamine devam ediyorum yani insan demezmi bu kadinin birseyi eksikmi yada fazlami bir kontrol edelim kac aydir bakilmamis ona gore ilac yazim die kafam cok kurcalaniyor esime diyorum oda diyor ki doktor ozel muaynanesinde her sefer tahlil yapsa paragoz diyeceksiniz die ama ben guvensizim doktoruma su anda
aşırı olmadıkça normaldirBilmiyorum ki canim doktora soruyorum hep normal diyor
Aynen benm de ölebenimde bir kez ilk hamile kaldığımda yapılmıştı sorun yok demişti..12. hafta kontrolünde kan ilacına başladık ki bu ilaca zaten eksik olsun olmasın başlanıyor ve emzirme dönemi sonuna kadar devam ediliyor .k
Bnce de gerek yok ben düşünmüyorummeraba kızlarrr bende yeni katıldım aranıza, daha önce ikili tarama testini yaptım bi sıkıntı yoktu simdi üçlü tarama testini yaptırmanıza gerek yok diyo çoğu. Siz ne yaptınız kafam karıstı
Hoşgeldin bu arada hayırlı olsun bebişinmeraba kızlarrr bende yeni katıldım aranıza, daha önce ikili tarama testini yaptım bi sıkıntı yoktu simdi üçlü tarama testini yaptırmanıza gerek yok diyo çoğu. Siz ne yaptınız kafam karıstı
EVET bende senin gibi düşünüyordum bigün doktoruma sordum siz neye göre bana ilaç yazıyoesunuz dedim hiçbir tahlilim yapılmadı dedim hadi canım dedi inanmadı gerçekten yapmadıkmı sana tahlil dedi baktı bilgisayarına aaa unutmuşum yapmamışım dedi ondan sonra yaptı benim tahlillerimi sen söyle doktoruna gittiğinde bence benim gibi olursun sonra 12.haftadan itibaren yapılması gerekiyormuş ayrıca tahililerin benim bütün hamile arkadaşlarıma doıktorları heray gittiğinde tahlil yapıyor ona göre ilaç yazıyorSimdi size birsey soracam hamile oldugumu ogrendigimde 5 haftalikken kan tahlillerim yapildi ilk doktordan sonra baska doktora gittik simdi ona devam ediyoruz ama kafami birsey kurcaliyor bu doktor simdiye kadar bana hic bir tahlil yapmadi her ay gottigimde ultrasonla bakiyor iyi diyor yolluyor iki aydir decavit die bir vitamine devam ediyorum yani insan demezmi bu kadinin birseyi eksikmi yada fazlami bir kontrol edelim kac aydir bakilmamis ona gore ilac yazim die kafam cok kurcalaniyor esime diyorum oda diyor ki doktor ozel muaynanesinde her sefer tahlil yapsa paragoz diyeceksiniz die ama ben guvensizim doktoruma su anda
banada ıkılıyı yaptı cnm doktor 3 lü yapmadı gerek görmedı sadece organ taramasını istedi merak etme aralarında bı fark yok zaten testlerınmeraba kızlarrr bende yeni katıldım aranıza, daha önce ikili tarama testini yaptım bi sıkıntı yoktu simdi üçlü tarama testini yaptırmanıza gerek yok diyo çoğu. Siz ne yaptınız kafam karıstı
Ben bi tek vitamin ilaci iciyorum ay cok sinir oluyom boyle duyunca belki benimde ihtoyacim varbenimde bir kez ilk hamile kaldığımda yapılmıştı sorun yok demişti..12. hafta kontrolünde kan ilacına başladık ki bu ilaca zaten eksik olsun olmasın başlanıyor ve emzirme dönemi sonuna kadar devam ediliyor .k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?