15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Cnm sen hangi hastaneye gidiyordun

Slm cnm biz iyiyiz cok sukur bugun 20+3 olduk hersey yolunda gözüküyor boyle devam eder inşallah sen nasilsin nasil gisiyor hamilelik

Ay süper ya aman iyi gitsin inşallah. Ben de 18+3 deyim şu anda, benim de yolunda gidiyor da ben hareketleri hissedemiyorum hala

Ay süper ya aman iyi gitsin inşallah. Ben de 18+3 deyim şu anda, benim de yolunda gidiyor da ben hareketleri hissedemiyorum hala
Telaslanma cnm bende yeni yeni hissetmeye basladim onumuzdeki gunlerde ben burdayim demeye baslar minigin :)

Herkese selam

uzun zamandır yazamadım, her şey yolunda mı iyi misiniz kızlar?
Bugunde aklimdan gectin inanki acaba napiyir die bizler iyiyiz sen nasilsin ne bilim etrafimda duyuyorum kontrole gittiklerinde tahlil yapiliyormus biz annem zamanindaki gibi ayda bir gidip bebegi gorup geliyoz

Hastaneye gitmiyorum canim doktorun ozel muaynanesine gidiyorum ama birsey oldugunda doktor cinarliya gonderiyormus benimde kafami kurcaliyor surekli acaba degistirsemmi diyorum
Hmm bende baslarda hayat hastanesine gidiyordum gebelik dosyam vardi ilaclarimi vs takip ediliyordu snra metrople devam etmeye basladim koskoca hastanede tek doktor hem cok yogun aksama kadar sira gelmiyor soru sorarsan cvp veriyor gebelik dosyasinada hic bakmiyor takip etmiyor benimde ilk gebeligim hic bisey bilmiyorum kararsizim digerine devam etsemmi diye

Nerdeki hayat hastanesi ole olmazki ama ben benim doktiru diyordum seninki daha kotuymus kararsixlik cok kotu bende devam edip etmemek konusunda kararsizim sonucta bebegiminde sorumlulugu bende

Nerdeki hayat hastanesi ole olmazki ama ben benim doktiru diyordum seninki daha kotuymus kararsixlik cok kotu bende devam edip etmemek konusunda kararsizim sonucta bebegiminde sorumlulugu bende
Hayat hastanesi konakta canim ama kucuk klinik gibi biraz daha napicam bende bilmiyorum acikcasi

benimde bir kez ilk hamile kaldığımda yapılmıştı sorun yok demişti..12. hafta kontrolünde kan ilacına başladık ki bu ilaca zaten eksik olsun olmasın başlanıyor ve emzirme dönemi sonuna kadar devam ediliyor .k

Aynen benm de öle
Bi de bulantı aşırı olduğunda idrar tahlili istemişti cnm
Gynoferon die bi demir ilacı bonibon gibi şeker pembesi çok tatlı ve decavit kullanıyorum sadece
Bazısı magnezyum filan da kullanıo galiba bana kramp var mı dedi yok dedim ondan mı yazmadı bilmem ama yazmadı

meraba kızlarrr bende yeni katıldım aranıza, daha önce ikili tarama testini yaptım bi sıkıntı yoktu simdi üçlü tarama testini yaptırmanıza gerek yok diyo çoğu. Siz ne yaptınız kafam karıstı

meraba kızlarrr bende yeni katıldım aranıza, daha önce ikili tarama testini yaptım bi sıkıntı yoktu simdi üçlü tarama testini yaptırmanıza gerek yok diyo çoğu. Siz ne yaptınız kafam karıstı
Bnce de gerek yok ben düşünmüyorum
Burda hem ikili hem 3 lü yaptıran var mı kızlar

EVET bende senin gibi düşünüyordum bigün doktoruma sordum siz neye göre bana ilaç yazıyoesunuz dedim hiçbir tahlilim yapılmadı dedim hadi canım dedi inanmadı gerçekten yapmadıkmı sana tahlil dedi baktı bilgisayarına aaa unutmuşum yapmamışım dedi ondan sonra yaptı benim tahlillerimi sen söyle doktoruna gittiğinde bence benim gibi olursun sonra 12.haftadan itibaren yapılması gerekiyormuş ayrıca tahililerin benim bütün hamile arkadaşlarıma doıktorları heray gittiğinde tahlil yapıyor ona göre ilaç yazıyor

bu gün dr.dan geldim çok şükür iyiymiş kızım. ama cok az oranda sistit olmusu.cok onemli olmamakla beraber ilac verdi.simdi asil beni korkutan asil bana problem yaşatan panik atagim.onunla mücadele edecekgucum kalmadi ggibi.dr. psikiyatriye git diyor.esim kesinlikle istemiyor.çok moralli günler yaşadığım soylenemez.benim durumumda olaniniz varmı?

banada ıkılıyı yaptı cnm doktor 3 lü yapmadı gerek görmedı sadece organ taramasını istedi merak etme aralarında bı fark yok zaten testlerın

haftaya kontrolum var ozaman gidince sorarım gerekli görürüse yapar. yoksada çok önemli değil yanı. İçimi rahatlattınız

Ben bi tek vitamin ilaci iciyorum ay cok sinir oluyom boyle duyunca belki benimde ihtoyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…