KAYDIM YOK BENI ARAMAZLAR BENCE DEMII ÖNC EKAYIT YAPTIRMAK LAZIM DEMIArarlar zaten ya onların sorumluluğunda aşı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KAYDIM YOK BENI ARAMAZLAR BENCE DEMII ÖNC EKAYIT YAPTIRMAK LAZIM DEMIArarlar zaten ya onların sorumluluğunda aşı
Hımm sağol canım kol farketmezse bn de sola düşünürümBEN VURULMADIM AMA IKI GUN ACIDIĞINI SÖYLEYEN ÇOĞUNLUKTA SOLA VURDURUN DIYEN DE COK AKLINDA BULUSUN.BEN SOL KOLUMA VURDURACAM
Evet ama hamile olduğumu ilk öğrendiğim zaman onlar aramıştıKAYDIM YOK BENI ARAMAZLAR BENCE DEMII ÖNC EKAYIT YAPTIRMAK LAZIM DEMI
AYNEN İNŞALLAH O GÜNLERIDE GÖÜRÜRÜZEvet ama hamile olduğumu ilk öğrendiğim zaman onlar aramıştı
O zmn kayıt yaptılar
Sen de ara sölee cnm zaten doğum sonrası da bebeğin aşıları olacakmiş
Ben dün sol koluma yaptırdım, solaksanız sağa yaptırın; kullanmadığınız kolunuza yani. Yapılırken acımıyor, ama akşama ağrı başladı ve hala hafif bir ağrı var, kolumu kaldırırken falan. Hepinize geçmiş olsun.Hımm sağol canım kol farketmezse bn de sola düşünürüm
İnş acımaz
Bende bugun 15haftaligim artk gecsin insallah canm ya bakalim bugun az daha iyiym sanki insallah artk iyi oluruzBende de olmuştu cnm doktor önce idrara baktı bişey yok sonra kulak burun boğaz a bi görün demişti geniz akıntısı vb seyler varsa bulantı sebebi odur onu tedavi edelim demişti daha gidemedim ve arada devam edio bulantılar bugün 15+3 üm
BEN HİSSETMEMİŞTİM CANIM İLK GECE İÇİN KOLUN AĞRIYABİLİR DEMİŞLERDİ AMA ETKİLEMEMİŞTİ BENİ20. Hafta die bişe yok yani bana da ay sonu gel dedi 16-17. Hafta oluyor
Acıo mu acaba
Canim gec olabilir asi icin biranonce kaydini yaptir çünkü sürekli takip ediyorlar seni muayene icin asilar icin seker yuklemesi icin belirli tarihler veriliyor . Birde bi kez yapilmiyor asi mesela ben 4 mayista oldum 2.si 4 haziranda daha sonra seker yuklemesi var asama asama cagriyorlar seni gidemiyorsan bile arayip hamile oldugunu ve haftani bildir istersen ona gore sana tarih verirlerben daha gıdıp saglık ocagına kayıt yaptıracam haftaya gıdebılırım ancak geç olurmu canım sence
Canim toplam 5 doz asi va kac defada vuruluyor bilmiyorum kartta 6 ay sonra 1 yi l sonra diye gidiyor hatta resmini yuklim sana sende bir bak istersenKaç aşı oluyor toplam cnm
Vurulurken bisey hissetmemistim ben ama daha sonra 2 gun kolum agridi sag koluma vurmuslardi sola donup yat kolunun ustune yatma demislerdi birde 2 gun boyunca ateslendim mide bulantisi gecirdim hamileligim boyunca hic midem bulanmamisti oysaki :) acisini yeni unutmusken tekrar olucam :)20. Hafta die bişe yok yani bana da ay sonu gel dedi 16-17. Hafta oluyor
Acıo mu acaba
Canim toplam 5 doz asi va kac defada vuruluyor bilmiyorum kartta 6 ay sonra 1 yi l sonra diye gidiyor hatta resmini yuklim sana sende bir bak istersen
İnşallah yaaAYNEN İNŞALLAH O GÜNLERIDE GÖÜRÜRÜZ
Sağ ol cnmBen dün sol koluma yaptırdım, solaksanız sağa yaptırın; kullanmadığınız kolunuza yani. Yapılırken acımıyor, ama akşama ağrı başladı ve hala hafif bir ağrı var, kolumu kaldırırken falan. Hepinize geçmiş olsun.
İyim demeye gelmio kiBende bugun 15haftaligim artk gecsin insallah canm ya bakalim bugun az daha iyiym sanki insallah artk iyi oluruz
Ayy kimsenin midesi bulanmasın yaVurulurken bisey hissetmemistim ben ama daha sonra 2 gun kolum agridi sag koluma vurmuslardi sola donup yat kolunun ustune yatma demislerdi birde 2 gun boyunca ateslendim mide bulantisi gecirdim hamileligim boyunca hic midem bulanmamisti oysaki :) acisini yeni unutmusken tekrar olucam :)
Aynen oyle ya tam iyiym diyorum yine basa sariyorum sen taramalari yaptrdin mi canm benim 4haziranda 3lu taramam varİyim demeye gelmio ki
Yine arada bi yokluo rahat Yook şimdiden
Bi de en rahat zamanınız diolar
CANIM PEKI ASI AGRI YAPIYOR MU BU HAFTA SINAVIM VAR. YANI KIMI DIYOR IKI GUM AGRI YAPIYOR PAZARTESI GIDERIM YOKSA BU HAFTA GIDIM HALLEDIMCanim gec olabilir asi icin biranonce kaydini yaptir çünkü sürekli takip ediyorlar seni muayene icin asilar icin seker yuklemesi icin belirli tarihler veriliyor . Birde bi kez yapilmiyor asi mesela ben 4 mayista oldum 2.si 4 haziranda daha sonra seker yuklemesi var asama asama cagriyorlar seni gidemiyorsan bile arayip hamile oldugunu ve haftani bildir istersen ona gore sana tarih verirler
Kızlar günaydın
Çook sıcak bi gün daha mayısta dayanamıyorum temmuz ağustos Naapcam bilmiyorum
Sizler nasılsınız bakalım[/QU GÜNAYDIN CNM DAHA AYNISINI DÜN BEN ESIME DIYODUM ILK DEFA BU MEVSIMDE KENDIMI COK SICAK HISSETTIM .BENIM VUCUT ISIMDA COK YUKSEK SENDEDE OYLEMI
BU ÜÇLÜ TARAMADA NELER OLUYOR BANA DOKTORUM BI SEY DEMEDI.YAPALIM DA DEMEDIAynen oyle ya tam iyiym diyorum yine basa sariyorum sen taramalari yaptrdin mi canm benim 4haziranda 3lu taramam var