15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

N
Normalde de sevmem sıcağı ama şimdi sanki eriyor gibiyim
Ne evde duruluo ne dışarda rahat edilir
En iisi bi yayla bulmak galiba

herkese selam... aşı 3 doz vuruluyor 2 si gebelikte biri gebelikten sonra ben ikizlere hamileyken olmuştum ama doğum sonrası gitmemiştim neyseki koruyuculuğu devam ediyormuş 20. haftada tek doz ile bu aşı olayından yırtıcam.malesef 2-3 gün kol ağrısı yapan bir aşı bide sıcaklar cidden aniden bastırdı baharı görmeden yaza geçtik teemuzda ağustosta neler olacak düşünmeden yapamıyorum

ayyy aynı sıkıntı bende de var canım sıcaktan çok etkileniyorum temmuzu ağustosu düşünemiyorummmm

CANIM PEKI ASI AGRI YAPIYOR MU BU HAFTA SINAVIM VAR. YANI KIMI DIYOR IKI GUM AGRI YAPIYOR PAZARTESI GIDERIM YOKSA BU HAFTA GIDIM HALLEDIM
Evet cnm benim iki gun agridi tshrtumu bile giyemiyordum birde bende 2 gun boyunca ates ve mide bulantisi yapti hemsirede söylemişti zaten ateslenebilrsin agrin olur diye

Kızlar günaydın
Çook sıcak bi gün daha mayısta dayanamıyorum temmuz ağustos Naapcam bilmiyorum
Sizler nasılsınız bakalım
bende aynıyım sıcaktan daralıyorum ve midem bulanıyo bu seferde stres oluyorum dayanılacak gibi değil

Slm kizlar calismadan hamilelik gecirmek cok guzelmus ben on tane dogururum boyle Mide bulantim iki haftadan fazladir yok sukur evdeyim ya duzenli besleniyorum dinlenmeye vaktim oluyir hala daha kilo almadim benim. Gibi almayan varmi

Kız bebek isim önerileriniz varmı? İlk kızım Tuana Su, ikinci kızım için uyumlu yada uyumsuz da olsa çok kullanılmamış farklı bir isim istiyorum.

Evet cnm benim iki gun agridi tshrtumu bile giyemiyordum birde bende 2 gun boyunca ates ve mide bulantisi yapti hemsirede söylemişti zaten ateslenebilrsin agrin olur diye
SAGOL CNM BILGILENDIRDIGIN İÇİN PAZARTESI GIDEYIM O ZAMAN SINAVIM VAR BU HAFTA SONU KOTÜ ETKILEMESIN BENI

Slm kizlar calismadan hamilelik gecirmek cok guzelmus ben on tane dogururum boyle Mide bulantim iki haftadan fazladir yok sukur evdeyim ya duzenli besleniyorum dinlenmeye vaktim oluyir hala daha kilo almadim benim. Gibi almayan varmi
BENDE ALMADIM DAHA CANIM :) BAN ÇALISIYORUM AMA HALIMDEN SIMDILIKTE SIKAYETCI DEGILIM SONU NASIL OLACAK BAKALIM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…