Yok cnm bu ay sonu çağırdı ama bakalımAynen oyle ya tam iyiym diyorum yine basa sariyorum sen taramalari yaptrdin mi canm benim 4haziranda 3lu taramam var
Cinsiyetini ogrendin mi peki:)Yok cnm bu ay sonu çağırdı ama bakalım
Evet kızım olacakmiş cnm bu ay sonu kesin bilgi verecekCinsiyetini ogrendin mi peki:)
Ben daha ogrenemedim canm 4hazirabda 3lu tarama icin gittigmde ogrenirim heraldeEvet kızım olacakmiş cnm bu ay sonu kesin bilgi verecek
Sen
Öğrenirsin cnm ben 12+3 iken öğrendimBen daha ogrenemedim canm 4hazirabda 3lu tarama icin gittigmde ogrenirim heralde
Yaa ne gzel erken ogrenmissin canm hafi hayirlisi insallah :) asilarini sende henuz yaptrmadin demiÖğrenirsin cnm ben 12+3 iken öğrendim
banada o zaman demişti kıza benziyo diye acaba yanılma olabilir mi 8 haziranda gideceğim tekrarÖğrenirsin cnm ben 12+3 iken öğrendim
ayyy aynı sıkıntı bende de var canım sıcaktan çok etkileniyorum temmuzu ağustosu düşünemiyorummmmherkese selam... aşı 3 doz vuruluyor 2 si gebelikte biri gebelikten sonra ben ikizlere hamileyken olmuştum ama doğum sonrası gitmemiştim neyseki koruyuculuğu devam ediyormuş 20. haftada tek doz ile bu aşı olayından yırtıcam.malesef 2-3 gün kol ağrısı yapan bir aşıbide sıcaklar cidden aniden bastırdı baharı görmeden yaza geçtik teemuzda ağustosta neler olacak düşünmeden yapamıyorum
Evet cnm benim iki gun agridi tshrtumu bile giyemiyordum birde bende 2 gun boyunca ates ve mide bulantisi yapti hemsirede söylemişti zaten ateslenebilrsin agrin olur diyeCANIM PEKI ASI AGRI YAPIYOR MU BU HAFTA SINAVIM VAR. YANI KIMI DIYOR IKI GUM AGRI YAPIYOR PAZARTESI GIDERIM YOKSA BU HAFTA GIDIM HALLEDIM
ah esircim sorma yanıyorum ateş gibi uyku bile uyuyamıyorum bol bol duş ve balkon yıkıyorum sıcaktan :)Kızlar günaydın
Çook sıcak bi gün daha mayısta dayanamıyorum temmuz ağustos Naapcam bilmiyorum
Sizler nasılsınız bakalım
bende aynıyım sıcaktan daralıyorum ve midem bulanıyo bu seferde stres oluyorum dayanılacak gibi değilKızlar günaydın
Çook sıcak bi gün daha mayısta dayanamıyorum temmuz ağustos Naapcam bilmiyorum
Sizler nasılsınız bakalım
O yaylaya benide alin giderken buralari cok sicak bunaliyirumN
Normalde de sevmem sıcağı ama şimdi sanki eriyor gibiyim
Ne evde duruluo ne dışarda rahat edilir
En iisi bi yayla bulmak galiba
SAGOL CNM BILGILENDIRDIGIN İÇİN PAZARTESI GIDEYIM O ZAMAN SINAVIM VAR BU HAFTA SONU KOTÜ ETKILEMESIN BENIEvet cnm benim iki gun agridi tshrtumu bile giyemiyordum birde bende 2 gun boyunca ates ve mide bulantisi yapti hemsirede söylemişti zaten ateslenebilrsin agrin olur diye
BENDE ALMADIM DAHA CANIM :) BAN ÇALISIYORUM AMA HALIMDEN SIMDILIKTE SIKAYETCI DEGILIM SONU NASIL OLACAK BAKALIM:)Slm kizlar calismadan hamilelik gecirmek cok guzelmus ben on tane dogururum boyleMide bulantim iki haftadan fazladir yok sukur evdeyim ya duzenli besleniyorum dinlenmeye vaktim oluyir hala daha kilo almadim benim. Gibi almayan varmi
Evet erken oldu biraz cnmYaa ne gzel erken ogrenmissin canm hafi hayirlisi insallah :) asilarini sende henuz yaptrmadin demi
Rica ederim cnm gecmis olsun simdiden :)SAGOL CNM BILGILENDIRDIGIN İÇİN PAZARTESI GIDEYIM O ZAMAN SINAVIM VAR BU HAFTA SONU KOTÜ ETKILEMESIN BENI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?