15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

benim eşimin ailesi de erkek düşkünü ama ben ailenin ilk dişi aslanı geliyor diye gardlarını düşürdüm koyu bir galatasaray taraftarlığı var :) tavsiye ederim ordan gidebilirsin :)

benim eşimin ailesi de erkek düşkünü ama ben ailenin ilk dişi aslanı geliyor diye gardlarını düşürdüm koyu bir galatasaray taraftarlığı var :) tavsiye ederim ordan gidebilirsin :)
eşimin futbolla alakası yok cnm ben dini boyuttan girdim en azından alıştı gbi içinde yaşıo yani bana bişi demio

eşimin futbolla alakası yok cnm ben dini boyuttan girdim en azından alıştı gbi içinde yaşıo yani bana bişi demio

iyi yapmışsın sonuçta bir can, sen seçemiyorsun ki Allah ne nasip ederse o.

Daha hiç alışveriş yapmadım, sen yaptın mı?

iyi yapmışsın sonuçta bir can, sen seçemiyorsun ki Allah ne nasip ederse o.

Daha hiç alışveriş yapmadım, sen yaptın mı?
hayır yapmadım ya tam belli olsun da yavaş yavaş başlayacagım canımm Allah izin verirse ..aslında pompa vs gbi bize lazım olcak şeyler için cinsyt beklemeye gerek yok bakalım belki anneler gününe özel indrimler olur alırız

büyük ihtimalle kızım oluyor :) doktor bugün öyle dedi ama tam göremedi sürekli zıplıyordu karnımda benim minik yaramazım. iki hafta sonra tekrar gideceğim.

sizler nasılsınız her şey yolunda mı?
oy o zıplayışları yokmu çok güzel benımkıde ha bıre zıpladı ama gösterdi yinede gösterdi yaramazım

Kizlarr bizde nihayet ögrendik, oglumuz olacakmis :)
Saglikli olsunda kiz, erkek hic fark etmez, Rabbim saglikla kavusmayi nasib etsin, bastan beri bunu söylüyorum..

Artik alisverise baslayabilirim, kim tutar beni :)

Kizlarr bizde nihayet ögrendik, oglumuz olacakmis :)
Saglikli olsunda kiz, erkek hic fark etmez, Rabbim saglikla kavusmayi nasib etsin, bastan beri bunu söylüyorum..

Artik alisverise baslayabilirim, kim tutar beni :)
Darısı başımaaa şu yüzde 60 ihtimal bi netleşsin artık :)

Aminnn insallah canim, yaridan fazlaymis, erkek mi demisti doktor sizede
yüzde 60 kız ama 13 mayısta gittiğimizde net söyleyecekmiş ben de bi çıkıntı göremeyince kız olduğunu düşünmeye başladım :) hoş elini ayağını saymaktan belden aşağısıyla ilgilenemiyorum annelik işte :)

evet indirimler takip etmek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…