Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlarr bizde nihayet ögrendik, oglumuz olacakmis :)
Saglikli olsunda kiz, erkek hic fark etmez, Rabbim saglikla kavusmayi nasib etsin, bastan beri bunu söylüyorum..
Artik alisverise baslayabilirim, kim tutar beni :)
Haber veririz birbirimize indirimlerievet indirimler takip etmek lazım :)
Haber veririz birbirimize indirimleri
çok belirsiz tahmin yürütemiycem zaten o haftalarda oluşumu tamamlanmış oluyo mu emin değilimKızlar bunu yorumlayabilirmisiniz 12 haftalıktı dr kapalı göremiyorum dedi sizce neEki Görüntüle 1516795 Eki Görüntüle 1516797
Bu aralar hiç nete giremiyorum canım bizi miniğin cinsiyeti belli olmadı daha. Merakla onu bekliyorum :)nerelerdesin hiç sesin çıkmyor
Benim sıpam bacaklarını açtı gösterdi bi de kız olacakBu aralar hiç nete giremiyorum canım bizi miniğin cinsiyeti belli olmadı daha. Merakla onu bekliyorum :)
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKizlar merhaba hepiniz iyisinizdir umarim benim biraz moralim bozuk bugün aşı olmaya gittim idrar tahlili yapildi ve idrarimda kan cikti doktorum kum döktüğümü söyledi yarin tekrar gidicem insallah cabuk atlatirim
yüzde 60 kız ama 13 mayısta gittiğimizde net söyleyecekmiş ben de bi çıkıntı göremeyince kız olduğunu düşünmeye başladım :)hoş elini ayağını saymaktan belden aşağısıyla ilgilenemiyorum annelik işte :)
Ya benm anlamadığım Nub kayboluyor mu yani kaçıncı haftada görünüyorKızlar bunu yorumlayabilirmisiniz 12 haftalıktı dr kapalı göremiyorum dedi sizce neEki Görüntüle 1516795 Eki Görüntüle 1516797
Herşey iyi çok şükür. Senin de gözün aydın tatlım senin kız bizimki kadar nazlı değilmiş bak ne güzel göstermiş :) öğrenince haber edicem hemenBenim sıpam bacaklarını açtı gösterdi bi de kız olacak
Öğrenince haber ver
Herşey yolundadır umarım
Bilmiyorum ki 12.haftada göremedi...geç gorununce kız derlerYa benm anlamadığım Nub kayboluyor mu yani kaçıncı haftada görünüyor
Saol cnm insallah sizler nasilsiniz nasil gidiyorGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Hımm 14-15 te öğrenen hep erkek olamaz herhalde yaBilmiyorum ki 12.haftada göremedi...geç gorununce kız derler
Çok şükür herşey yolundaSaol cnm insallah sizler nasilsiniz nasil gidiyor
Yani geç öğrenilen erkek yok mudurBilmiyorum ki 12.haftada göremedi...geç gorununce kız derler
İnşallah bekliyoruz cnmmHerşey iyi çok şükür. Senin de gözün aydın tatlım senin kız bizimki kadar nazlı değilmiş bak ne güzel göstermiş :) öğrenince haber edicem hemen
Mutlaka vardır ama benim çevremde erkekleri 13 hatta 13 de belli oldu...o yüzden umudum azaldıYani geç öğrenilen erkek yok mudur
Demek istedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?