• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Gunaydin guzel anneler masallah nazar degmesin artik bebisimin hareketlerini cok hafifte olsa hissedebiliyorum cok heycanli birsey :anneadayı:Bu arada is yerinde son haftam ondan sonra buraya daha rahat gelebilicem sanirim neslide cinsiyeti ogrenmis hayirlisi olsun canim

Gunaydin guzel anneler masallah nazar degmesin artik bebisimin hareketlerini cok hafifte olsa hissedebiliyorum cok heycanli birsey :anneadayı:Bu arada is yerinde son haftam ondan sonra buraya daha rahat gelebilicem sanirim neslide cinsiyeti ogrenmis hayirlisi olsun canim
günaydııın sana da senin bebişin cinsiyet belli oldu mu

Ay canım ya ne güzel hissetmen, ben de daha hiç hissedemiyorum. Neler hissediyorsun nasıl oluyor?

kizlar smdi doktordan geldim doktorum bugun icin beni ikili taramaya cagirmisti gittim cocugun pizisyonuna gore test yapip yapmayacagimi soylucem dedi bakti cocugum sirti donuktu suan yapamam test yanlis cikar dedi 1ay sonraya 3lu taramaya cagirdi boyle bisey yasayan var mi

kizlar smdi doktordan geldim doktorum bugun icin beni ikili taramaya cagirmisti gittim cocugun pizisyonuna gore test yapip yapmayacagimi soylucem dedi bakti cocugum sirti donuktu suan yapamam test yanlis cikar dedi 1ay sonraya 3lu taramaya cagirdi boyle bisey yasayan var mi
Benm bi arkadasa demiş doktor hatta pozisyon filan değil direk ikili yapmayacağım 3 lü yapacağım demiş

bizimki 2li ve 4 lü yapacağını söyledi.yarın gidicem bakalım ne olacak

benden önce kan alınıp sonra ultrasona girdim ense kalınlığı için ama senin bebek uygun durmuyosada şuan küçük oynatarak pozisyonunu değiştirebilirdi anlam veremedim

Sagol canim hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallah masallah senin bebisede :)

anlayamadim bende kizlar ya azonce yine. bukez dahiliye doktorundan geldim tsh dusuktu diye kontrole gittim bu ay biraz daha dusmus cok uzuldum:( doktor ilac yazdi bu hafta kullan gel bakalim duzelmis mi dedi bende bebegi etkiler mi dedim etkilemez ama baska alternatifin de yok desi hamilelikte olan seyler dedi ilaci aldim ama henuz kullanmadim rabbim bebeklerimize saglk versin ya :(

ilk 3 ay düşebiliyo diye biliyorum tsh ilaçla toparlarsın inşallah beslenmene dikkat et strese girersen daha çok etkiler ilacını kullan iyi beslen kafanı tsh ye odaklama canm

ilk 3 ay düşebiliyo diye biliyorum tsh ilaçla toparlarsın inşallah beslenmene dikkat et strese girersen daha çok etkiler ilacını kullan iyi beslen kafanı tsh ye odaklama canm
insallah canm tedirgin oldum doktorun bi bildgi vardir kullanicam bakalim dua edin lutfen:(

Ay canım ya ne güzel hissetmen, ben de daha hiç hissedemiyorum. Neler hissediyorsun nasıl oluyor?
Once aksam ustleri hissettim sonra ogleye dondu bugun masallah kiprasip durdu araliklarla bisi pir pir etti hep bazende baloncuk patladi gibi ay cok guzel bi duydu allah herkeze gostersin canim

Kizlar merhaba hepiniz iyisinizdir umarim benim biraz moralim bozuk bugün aşı olmaya gittim idrar tahlili yapildi ve idrarimda kan cikti doktorum kum döktüğümü söyledi yarin tekrar gidicem insallah cabuk atlatirim :KK43:
rabbım sıfa versın canım umarım ıyı olursun haberdar et durumlardan :KK51:

günaydın bacılarım nasılsınız.son 1 haftadır bizde kıpır kıpırız maşallah :) yemek borum açıldıkça uyanıp tepikliyo sağ tarafı mesken belledi :) haftanın başında sadece ayak darbeleri hissetmiştim artık kolları da hissediyorum içimde karınca yürüyo sanmıştım ilk pıtı pıtı vuruyo bende kalakalıyorum :)

Back