Hayirli haberlerle gel demissin..Allah razi olsun hepimiz inslh..Gittin mi doktora cnm
ya canım seni çok iyi anlıyorum çunku benim eşim ve aileside malesef erkek delisi şimdiden adını bile koymuşlar....bende çok üzülüyorum bir kızım var oğlum olsa çok mutlu olurdum ama bunların baskısı beni çok yoruyor....neyde 12.hafta kontrole gittim dr baktı baktı göremedi çok iyi bir dr erkek olsaydı kesin görürdr...bence kız ama gel de bana sor hisslerimi anlatmak çok zor ve karışık anlamakta çok zor...sende tahminde bulundumuNe desen haklısın canım benm
Allahın verdiğine binlerce şükürler olsun
Onda ki hayal mi nefis mi artık ne denir bilmiyorum
Böle bu konudan utanıyorum inan ki
Kim duysa güler
O da hatasının farkında ama duygularıma engel olamıyorum dio
Hala
Bi umut bekliyo bakalım
Çok şükür aman sıkıntı olmasınHayirli haberlerle gel demissin..Allah razi olsun hepimiz inslh..
gittik uzuuun bi aradan sonra buyudugnu gorduk Rabbim herkese nasip etsin..
herseyi ile normal sukur kan verdim ikili test icin haftaya sonuc.. Rabbimn izni ile guzel cikar .. demir kan hapi verdi..
Aynı senin durumundayımya canım seni çok iyi anlıyorum çunku benim eşim ve aileside malesef erkek delisi şimdiden adını bile koymuşlar....bende çok üzülüyorum bir kızım var oğlum olsa çok mutlu olurdum ama bunların baskısı beni çok yoruyor....neyde 12.hafta kontrole gittim dr baktı baktı göremedi çok iyi bir dr erkek olsaydı kesin görürdr...bence kız ama gel de bana sor hisslerimi anlatmak çok zor ve karışık anlamakta çok zor...sende tahminde bulundumu
Allah hayırlı olanı versin cnmmbüyük ihtimalle kızım oluyor :) doktor bugün öyle dedi ama tam göremedi sürekli zıplıyordu karnımda benim minik yaramazım. iki hafta sonra tekrar gideceğim.
sizler nasılsınız her şey yolunda mı?
Canım ozaman kızdır kendini alışturman hazırlaman için diyorum inşallah rabbim gonlumuzdekini kimbilir nasip ederAynı senin durumundayım
İşte bana büyük ihtimalle kız dedi bu hafta gittiğimde 12+4 iken
Evet ben alıştım bileCanım ozaman kızdır kendini alışturman hazırlaman için diyorum inşallah rabbim gonlumuzdekini kimbilir nasip eder
Ben biliyorum beninkide kız alıştım sayılır....ama elim bilmiyor erkek diye umutlu bu daha çok uzuyor beniEvet ben alıştım bile
Eşim bi umutla bekliyor hala
Ben de üzülüyorum eşimin kendini inandıramazsınızBen biliyorum beninkide kız alıştım sayılır....ama elim bilmiyor erkek diye umutlu bu daha çok uzuyor beni
Sagol Allah razi olsun :)Çok
Çok şükür aman sıkıntı olmasın
Çok sevindim
HepimizdenSagol Allah razi olsun :)
günaydın kızlaaarrr
teşekkür ederim iyiyim çok şükür listede kendimi pembe yaptımgünaydın canım, naber nasılsın?
ohhh ne güzel yapmışsın..bende rengim belli olsun istiyorum artıkkteşekkür ederim iyiyim çok şükür listede kendimi pembe yaptım
ne zaman gideceksin doktora cnmmohhh ne güzel yapmışsın..bende rengim belli olsun istiyorum artıkk
teşekkür ederim iyiyim çok şükür listede kendimi pembe yaptım
sninkini de yaptımoh iyi yapmışsın valla ay benimki de kesinleşse de benimkini de pembe yapsan keşke :) büyük ihtimal dedi doktor ama kesin bi şey söylemedi bana
naptın durumlar nasıl eşin alıştı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?