15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

Gittin mi doktora cnm
Hayirli haberlerle gel demissin..Allah razi olsun hepimiz inslh..
gittik uzuuun bi aradan sonra buyudugnu gorduk Rabbim herkese nasip etsin..
herseyi ile normal sukur kan verdim ikili test icin haftaya sonuc.. Rabbimn izni ile guzel cikar .. demir kan hapi verdi..

büyük ihtimalle kızım oluyor :) doktor bugün öyle dedi ama tam göremedi sürekli zıplıyordu karnımda benim minik yaramazım. iki hafta sonra tekrar gideceğim.

sizler nasılsınız her şey yolunda mı?

kızlar 12.haftada cinsiyetini öğrenen oldumu benim dr göremedm dedi

ya canım seni çok iyi anlıyorum çunku benim eşim ve aileside malesef erkek delisi şimdiden adını bile koymuşlar....bende çok üzülüyorum bir kızım var oğlum olsa çok mutlu olurdum ama bunların baskısı beni çok yoruyor....neyde 12.hafta kontrole gittim dr baktı baktı göremedi çok iyi bir dr erkek olsaydı kesin görürdr...bence kız ama gel de bana sor hisslerimi anlatmak çok zor ve karışık anlamakta çok zor...sende tahminde bulundumu

Çok
Çok şükür aman sıkıntı olmasın
Çok sevindim

Aynı senin durumundayım
İşte bana büyük ihtimalle kız dedi bu hafta gittiğimde 12+4 iken

büyük ihtimalle kızım oluyor :) doktor bugün öyle dedi ama tam göremedi sürekli zıplıyordu karnımda benim minik yaramazım. iki hafta sonra tekrar gideceğim.

sizler nasılsınız her şey yolunda mı?
Allah hayırlı olanı versin cnmm

Aynı senin durumundayım
İşte bana büyük ihtimalle kız dedi bu hafta gittiğimde 12+4 iken
Canım ozaman kızdır kendini alışturman hazırlaman için diyorum inşallah rabbim gonlumuzdekini kimbilir nasip eder

teşekkür ederim iyiyim çok şükür listede kendimi pembe yaptım

oh iyi yapmışsın valla ay benimki de kesinleşse de benimkini de pembe yapsan keşke :) büyük ihtimal dedi doktor ama kesin bi şey söylemedi bana

naptın durumlar nasıl eşin alıştı mı?

oh iyi yapmışsın valla ay benimki de kesinleşse de benimkini de pembe yapsan keşke :) büyük ihtimal dedi doktor ama kesin bi şey söylemedi bana

naptın durumlar nasıl eşin alıştı mı?
sninkini de yaptım değişirse ben de değiştiririm...eşim nub teorisi incelio kaç gündür bzimkinde herhangi bi çıkıntı neden yok dio bana kızıodu kadınlar klubune cok tkılıosun dıe dün kendisi okuo nub teorisindeki yorumları açmış anlaşılmaz resimlere bile yorum yapmıslr kadınlar kulp kurarsa böle olur dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…