• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

eşini mutlu etmesi gereken şu an sen değilsin canım anne olacaksın sana destek olmak zorunda teselli beklemekten ziyade kaldı ki bu hastalık değil Allah korusun sakatlık değil neyin tesellisini arıyo anlamış değilim ben eşim üzülmekten çok kendisine sitem ederdim kız çocuk beklemek başarısızlıkmı nedir siz de kalan son kabile değilsiniz ki soyadınız yürüsün neresinden baksam anlamsız geliyo hele de tedavi görerek anne adayı olan biri olarak ben hastanelerde neler yaşadım çok üzücü oğlum olsun diye sırf eşini mutlu etmek için dua ediyo olman..üzgünüm ben böyle düşünüyorum ve eminim eşin birgün iyi ki kızım olmuş diyecek...
Ne desen haklısın canım benm
Allahın verdiğine binlerce şükürler olsun
Onda ki hayal mi nefis mi artık ne denir bilmiyorum
Böle bu konudan utanıyorum inan ki
Kim duysa güler
O da hatasının farkında ama duygularıma engel olamıyorum dio
Hala
Bi umut bekliyo bakalım

ya kızlar sorucaktım geçer dedim de geçmiyo sabahtan beri karnım taş gibi o kadar gergin ve sert ki normal mi sizce resmen yürürken gerilmeden canım yanıyo
canım bence normal bendede son bı haftadır oyle vede karnımda kasınıyor yuruyunce agrıda gırıyor limi bu hafta karnıma attığımda ser ve bır kuçuk top gibi olduğunun farkına vardım:)

Ne desen haklısın canım benm
Allahın verdiğine binlerce şükürler olsun
Onda ki hayal mi nefis mi artık ne denir bilmiyorum
Böle bu konudan utanıyorum inan ki
Kim duysa güler
O da hatasının farkında ama duygularıma engel olamıyorum dio
Hala
Bi umut bekliyo bakalım
dikkat ettim kaç gündür üzülüyorsun üzülme bebeğinide üzersin canım sonuçta artık senı hıssedıyor senden etkılenmesın hiç bir şey ane olmak kadar sevınç verıcı degıl bebeklerın cinsiyetı bıle sonuçta kızda olsa erkekte olsa annyız saglıklı olsunlar en önemlisi bu morelini topla artık neşelen:KK68:

dikkat ettim kaç gündür üzülüyorsun üzülme bebeğinide üzersin canım sonuçta artık senı hıssedıyor senden etkılenmesın hiç bir şey ane olmak kadar sevınç verıcı degıl bebeklerın cinsiyetı bıle sonuçta kızda olsa erkekte olsa annyız saglıklı olsunlar en önemlisi bu morelini topla artık neşelen:KK68:
Evde sürekli düşünceli olunca benmki kendime gelemiyorum cnm
Haftaya başka doktora gideriz dio
Ben mutluyum çok şükür ama yalnız hissediyorum kendimi
Hiç böle tahmin etmemiştim

Benimde beklenen doğum 19 Kasim ilk bebisim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah

İnşallah hilal nar, post: 40770085, member: 664422"]Hoşgeldin hayırlı olsun sağ salim alırız inşallah hepimiz bebegimizi[/QUOTE]
İnsallah canim 5 yil bekledim çok şükür verdi Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin:anneadayı::nazar:

Evde sürekli düşünceli olunca benmki kendime gelemiyorum cnm
Haftaya başka doktora gideriz dio
Ben mutluyum çok şükür ama yalnız hissediyorum kendimi
Hiç böle tahmin etmemiştim
hiç kendini yanlız hissetme bebeğin senınle kımse senınle olmasada canım toparla kendını ;)

Esiiir hayırlı olsun kı erkek ne fark ederki şükür et sağlıklı. Ben 4.5 aylık hamileyim eşimden boşanmışım yanlızım hamileliğim zor geçiyor kanamam var sancım var bebeğimi düşürcem diye psikoloji kalmadı ama düşersede Allahın hikmeti derim dınlenmem gerekiyor ama biri 5 biri 3 yaşında iki cocugum var haline şükret senin durumunda olmak isteyen cok anne var. Hatta bi tanıdıgım 40 ustunde keske hamile kalsam düsürsem yeterki o duyguyu tadayım diyor herşeyin başı sağlık;))

Esiiir hayırlı olsun kı erkek ne fark ederki şükür et sağlıklı. Ben 4.5 aylık hamileyim eşimden boşanmışım yanlızım hamileliğim zor geçiyor kanamam var sancım var bebeğimi düşürcem diye psikoloji kalmadı ama düşersede Allahın hikmeti derim dınlenmem gerekiyor ama biri 5 biri 3 yaşında iki cocugum var haline şükret senin durumunda olmak isteyen cok anne var. Hatta bi tanıdıgım 40 ustunde keske hamile kalsam düsürsem yeterki o duyguyu tadayım diyor herşeyin başı sağlık:KK66:)
Ahh cnm bnm çok şükür yaradana
Allah olmayan herkese versin.kimseyi sınamasın
Ben şükrediyorum ama olanlardan etkilendim bayağı
Allah kötü vermesin hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Yoksa biz onların saçının telini Yapamayız
Kim oluyoruz da sorguluyoruz

Back