- 23 Ocak 2015
- 217
- 65
- 48
- 37
Diğer bilgileri de yazarsanız sevinirim30 yaşındayım tahmini doğum 7 kasım
Hoşgeldinizarkadaşlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı başladıysanız kaçıncı haftada başladınız
kusura bakmayın ya sat tarihim 30 ocak başka bilgiye gerek yok sanırımDiğer bilgileri de yazarsanız sevinirim
Hayırlı olsun bebeğiniz
1. Sayfadan bakabilirsin cnmkusura bakmayın ya sat tarihim 30 ocak başka bilgiye gerek yok sanırım
hepsini birlikte vereyim karışık oldu biraz ilk bebeğim ankarada yasıyorum son sat 30 ocak 30 yaşındayım tahmini dogum 7 kasım1
1. Sayfadan bakabilirsin cnm
:) teşekkür ederim hepinizin bebişleri hayırlı ve sağlıklı olsunHoşgeldiniz hayırlı olsun bebeğiniz
TAMAMDIR CANIMhepsini birlikte vereyim karışık oldu biraz ilk bebeğim ankarada yasıyorum son sat 30 ocak 30 yaşındayım tahmini dogum 7 kasım
hoşgeldiniz hayırlı olsun bebeğinizzmerhaba ben aranızda yeniyim kızlar benimde tahmini doğum 16.11.2015 :)
hoşgeldiniz hayırlı olsun bebeğinizz
İnşallah hep rahat olur
Bana da ne olduysa bu hafta oldu
Bugün 10+0 herhalde 9-10-11 haftalar ağır oluyor inş biter bir an önce rahatlarız
bende 10+2 deyim çok şükür şimdiye kadar bulantı falan yaşamadım inşallahta hep böyle gider Allah yardımcınız olsun
İnşallah canım hepimiz Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım allahın izniyleGÖZÜN AYDIN CANIM SAĞ SALIM KUCAGINA ALDIĞINIDA DUYARIZ INSALLAH
Yok canım demedi yaaa bikaç haftaya ancak belli olur dedi. Ama çok merak ediyorumHadi bakalım sırayla iyi haberler alıyoruz çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim
Cinsiyet ile ilgili birşey dedi mi doktor
sırada sen varsınYok canım demedi yaaa bikaç haftaya ancak belli olur dedi. Ama çok merak ediyorum
evet tam 12 haftalıktıAa hadi hayırlı olsun kızın
İyi haberlerine sevindim tam 12. Haftada mı gittin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?