- 10 Nisan 2015
- 157
- 24
- 13
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merakla beklicem bnde en son 23 martta gördümBen de 3 hafta sonra ilk defa görücem, zaman çok zor geçti inan yarın mutlaka sizinle paylaşırım!
ikili testle cinsiyetin belli oldugunu ilk defa duydum ben..benm bıldıgım 13-14 haftalarda ultrasonla tespit ediliyorMerhaba bende 11 haftamı bugün doldurdum ikili testimi verdim cinsiyetini cok merak ediyorum.ikili test ile cinsiyet gerçekten belli oluyormu
ikili testle cinsiyetin belli oldugunu ilk defa duydum ben..benm bıldıgım 13-14 haftalarda ultrasonla tespit ediliyor
Hayr aramadim canim ..sanrm bnde yediklerim gibi dusunuyorumCanım geçmiş olsun, bana hiç olmadı bu ama yediklerinle ilgili olabilir. Doktorunu aradın mı?
Saol canim biraz hazr yedik ondan bozdum kendimi gibiçok sükür canım ama oglenlın maydonoz yedım cok cokta severım kendımı kotu hissedim bu arada sabahları olur bende ben normal olarak karsılarım genel olarak sındırememek daha kotu ama yınede sıcak tut kendını.soguk almısta olabılırsın karnını sıcak tut. YINEDE BI DOKTORA GORUNMEKTE FAYDA VAR
adet tarihim 2 si fln gibidi sznrm..benim yediklerimden saol canimAdet tarihi gelince buna yakın şeyler olmustu ama uzun sürmedi
Teşekkürler cnmmyok canım alakası yok, aynı haftalara denk geliyor diye genellikle ultrasonla bakıp söylüyorlar.
Dikkat et canim hamilelikte yrmene ozellikke çünkü hem bizim için hem onlar için önemli buSaol canim biraz hazr yedik ondan bozdum kendimi gibi
amin Rabbim yardim cimiz olsun bende bi ara oyledim geçti ama cabuk maşallah rahat geçti simdilik yani diğer hamilelerde gore gerçi bizde annem yengem hic bilmezlermis hamileliği ben calistim için biraz biliyorum yinede dikkat edelim sunun surasinda ne kaldi su uç ay geçsin rahatliuomus uzİlk defa böyle oldum ya ne oldu anlamadım artık midem ağrıyor o kdr kaasılmaktan neyse ki bugün daha iyiyim rapor alacaktım bi gün dayanırm dedim haftaya kötü olursam hep yatcam zaten dün düşündüm hergün böle olan varsa Allah yardım etsin çok zor
Kızlar ikili taramayı yaptırdım. Herşey Normal çıktı çok şükür :)
sevindim adına canım darısı başımıza:) bi de neler yaıldı ne kadar sürdü sonucu aynı gün mü aldın? bildiğim kadarıyla kesin bir şey denilmiyor olasılıklar üzerindenyorum yapılıyor senin kaç çıktı? biraz fazla soru sordum farkındayım ama merak ediyorum ben de yakında yaptıracamKızlar ikili taramayı yaptırdım. Herşey Normal çıktı çok şükür :)
Masalh sukur.. darisi basimiza ..Kızlar ikili taramayı yaptırdım. Herşey Normal çıktı çok şükür :)
Allah yardimcin olsun canim calisan anneler icin hamisliik daha bi zordur insallah en yakin zamanda atlatiriz :)Gecmis olsun benimde bahar alerjim var oluyorum ilac kullanamiyom ay sonuna kadarda calismam lazim die rapor alnamsya calisiyorum
Evet cnm oyleymis ama bogazimi rahatlatiyordu valla dun bende gittim minoset ve antibiyotik verdi kan ilaci kullaniyordum onu birakmami soyledi bakalim insallah cabuk atlatirimBitki çaylarını da çok içmemek gerek diyorlar, aklında olsun. Doktorum bana ateşin yükselirse minoset içebilirsin demişti, ateş iyi gelmiyormuş bebeğe çünkü. Bir sor istersen doktoruna.
Dün ikili tarama testi, kan idrar tahlili yaptırdım. Tahlil sonuçlarım iyi çıktı, bir problem yok. İkili tarama hormon testi sonucu 10 gün sonra çıkacak. Ultrasonda da bebeğin gelişimi gayet iyi çıktı, çok hareketli bir bebek, doktorum düşük riskin falan yok, her şey çok iyi dedi. Veee cinsiyetini de öğrendik; ikinci kızımız geliyor...Allah'ım inşallah tüm bebişlerden hayırlı haberler alırız, benim ikinci doğumum olacak. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sonuçlardan bilgi veririm.