15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

biz erkek bekliyorduk, kız dedi doktor, ilki de kız iki kızımız olacak inşallah sağlıklı olsun da
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende pazartesi gideceğim doktora bakalım söyleyecekmi cinsiyetini çok merak ediyorum

Merhaba kizlarr aranizda imom balik yağı hapi kullanipta sikayeti olan varmi ben bu ilaca basladigimdan beri asiri midem agriyor ilk basta anlamadim ilactan oldugunu doktora mide agrisi sikayeti icin gittim oda surup yazdi ama hic faydasini gormedim cok kotuyum

Daha hiç balık.yağı kullanmadım canım ama doktor kontrolünde kullanıyorsan herhalde olumsuz etkilemez bilmiyorum ama

ben de 13 gibi mi gitsem diyordum ense kalınlıgı ıcın gec olur mu sence..
Hayır canım geç olmaz ben salı günü gittim ama hamile sayısı cok olduğundan ultrasnda cok sıra varmıs bana pazartesiye gün verdiler bende hemen doktorumun yanına gittim geç olurmu diye çünkü benim yarın 12+3 oluyor 13.haftaya girmiş oluyorum doktor hiçbişi olmaz dedi bakalım cinsiyetini görebileceklermi? çok merak ediyorum size yazarım yarın burdan

Daha hiç balık.yağı kullanmadım canım ama doktor kontrolünde kullanıyorsan herhalde olumsuz etkilemez bilmiyorum ama
Canim doktora gittim kan ilacindan dolayi sandi onu biraktirdi artik kullanmiyorum ama hala cok fazla agrim var bende imomdan olacagini dusunuyorum cunku baska ekstra kullandigim bisey yok anlamadim

Merakla bekleyeceğim

asiri derecede bulantilarim var arkadaslar evimden koku geliyor gibi evime giremiyorum hersey kokuyo gibi istifrar etmiyorum ama bulantilarm cok napicam bilmiyorum boyle durumda olan var mi aranizda
Allaha sukur hic kusmadim amA agzim hep tatsiz ve aksam bulantim sitmam oluyor

Bilgilerimi vermem gerekli sanirim sat 17 ocak dogum tarihi 25 ekim il izmir ilk cocuk
Merhaba cnm izmirde hangi hastaneye gidiyorsun ve memnunmusun bu arada bebisinde hayırlı olsn insallah sag saglim kucağımza almayi nasip eder Rabbim

Merhaba cnm izmirde hangi hastaneye gidiyorsun ve memnunmusun bu arada bebisinde hayırlı olsn insallah sag saglim kucağımza almayi nasip eder Rabbim
Sifaya gidiyordum.sonra memnun kalmadim simdi tahir ozgudere gidiyorum.ozelde canim.biraz maliyetli oluyor ama en azindan icimi cok rahatlatiyor.sen nereye gidiyorsun.bu arada allah hepimizin beveklerini sag saglim kucagimiza versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…