• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

kızlar şimdi doktordan geldim ultrasonla bakıldı ikili taramaya kan tahlili alındı sonuçlar 24 nisanda çıkacakmış ama cinsiyetini göremedi ultrasondaki doktor sordum gözükmüyor dedi yüzüstü yatıyo sıpam :) bi kaç gün sonrada kendi doktoruma gideceğim bide ona baktıracağım bakalım ne diyecek

kızlar şimdi doktordan geldim ultrasonla bakıldı ikili taramaya kan tahlili alındı sonuçlar 24 nisanda çıkacakmış ama cinsiyetini göremedi ultrasondaki doktor sordum gözükmüyor dedi yüzüstü yatıyo sıpam :) bi kaç gün sonrada kendi doktoruma gideceğim bide ona baktıracağım bakalım ne diyecek
bazı bebekler öleymiş :D atsana resmini bebeğin

tahlili nden kendi doktorun yapmadı canım ..

İçinde alerjik ne var acaba
Neyse kullanma tabii ki onu
Bebek yağı yeterince nemli tutuyorsa vazelin é gerek yok ama ben sadece vazelin kullanıyorum
Normalde yetrde benim tenim kuru ne sursem aninda emio.. kucukken bzyramda fln cok cikolata yiyince kabariyodum.. kakao yagi belki..

sen nasıl oldun daha iyi misin? Bir dahaki 1 ay sonra nasıl dayanıcam bilmiyorum :)
o güne göre iyiyim şükür sabah ve akşamları kötü oluyorum öğlen ii gibiyim..
1 ayy mııı yaa gecmıo 1 ay uzun zaman :) bebeğin hareketlerini gördün mü nasıldı

Sifaya gidiyordum.sonra memnun kalmadim simdi tahir ozgudere gidiyorum.ozelde canim.biraz maliyetli oluyor ama en azindan icimi cok rahatlatiyor.sen nereye gidiyorsun.bu arada allah hepimizin beveklerini sag saglim kucagimiza versin
Cnm bende hayat hastanesinde figen hanima gidiyordum ama hic icime sinmiyordu geçen rahatsizligimdan dolayi en yakin hastane olarak metropole gittim orda seyit ibrahim bey vardi cok ilgili davrandi yani herseyi tek tek anlatti memnun kaldim ama metropol dogum yaptirmiyorrmus sanirim yani dogum icin napcagimi bilmiyorum suan izmirde de yeniyim bu arada :(

MERHABA LİSTE İÇİN BİLGİLERİNİZİ ÖZEL MESAJ ATINIZ..
Yaşadıklarımızın yakın olduğunu düşünerek paylaşalım istedim bebeklerimiz doğduktan sonra bile hep birbirimize destek olalım kese,kalp atışı,belirtiler,cinsiyet,isim vb her konuda yardımcı olalım birbirimize
[tr]
[th]ANNE ADI:anneadayı:[/th]
[th]YAŞ[/th]
[th]SAT[/th]
[th]MUHTEMEL DOĞUM:KK55:[/th]
[th]KAÇINCI BEBİŞ:KK46:[/th]
[th]CİNSİYET:KK5:[/th]
[th]İSİMLER:KK51:[/th]
[th]ŞEHİREn Büyük TÜRKİYE[/th]
[tr]
[td]BAYAN34[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[td]7 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]İSTANBUL[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td]NESLİ3535[/td]
[td][/td][td]20[/td]
[td][/td][td]4 OCAK[/td]
[td][/td][td]10 EKİM[/td]
[td][/td][td]1[/td]
[td][/td][td]ERKEK[/td]
[td][/td][td]KAYRA[/td]
[td][/td][td]İZMİR[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ZADERYA[/td]
[td]27[/td]
[td]-[/td]
[td]20 EKİM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]SİVAS[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BATUNA_86[/td]
[td]29[/td]
[td]-[/td]
[td]20 EKİM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]ESKİŞEHİR[/td]
[/tr]

[tr]
[td]YELDAG[/td]
[td]31[/td]
[td]-[/td]
[td]22 EKİM[/td]
[td]2[/td]
[td]KIZ[/td]
[td]-[/td]
[td]ANTALYA[/td]
[/tr]
[tr][/tr][tr][/tr][tr]
[td]NHNİNCR[/td]
[td]29[/td]
[td]-[/td]
[td]25 EKİM[/td]
[td]1 [/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]İZMİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HANDELEVENT[/td]
[td]27[/td]
[td]17 OCAK[/td]
[td]25 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]İZMİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ALY92[/td]
[td]23[/td]
[td]23 OCAK[/td]
[td]30 EKİM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]GAZİANTEP[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ESİİİR[/td]
[td]26[/td]
[td]26 OCAK[/td]
[td]2 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]KAHRAMANMARAŞ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SEVVVOO[/td]
[td]27[/td]
[td]29 OCAK[/td]
[td]5 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]BİTLİS[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYŞEOSMAN[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[td]5 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HİLAL NAR[/td]
[td]30[/td]
[td]30 OCAK[/td]
[td]7 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]ANKARA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYSUS[/td]
[td]25[/td]
[td]-[/td]
[td]8 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]ANKARA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]VİGOROSO[/td]
[td]28[/td]
[td]4 ŞUBAT[/td]
[td]11 KASIM[/td]
[td]1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]KOCAELİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EYHAM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]13 KASIM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]MALATYA[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ASLİCANAYDİN[/td]
[td]-[/td]
[td]5 ŞUBAT[/td]
[td]13 KASIM[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]İSTANBUL[/td]
[/tr]

Son Adet: 1 Şubat , 2.çocuğum ve 40 yaşındayım.. Beklenen doğum tarihi 8 kasım görünüyor. İstanbuldayım :)
Grubun en yaşlısı benim galiba :)

Son Adet: 1 Şubat , 2.çocuğum ve 40 yaşındayım.. Beklenen doğum tarihi 8 kasım görünüyor. İstanbuldayım :)
ANNELİK TE YAŞLILIK GENÇLİK OLMAZ KI ANNE ANNEDİR .BENIM KAYNANAM DA KIRK YAŞINDA GELINI OLDUGU ICIN DOĞURMADI KESIN BEN OLMASAM ÇOÇUK ISTIYORDU .ŞİMDİ ÇOCUĞUMA KISMETSE O BAKACAK İŞE GERİ DÖNDÜMDE:KK68:

HOŞGELDİNİZZ :KK70:anneliğin yaşlısı genci yok :D tecrübeli tecrübesizi var :-p sizin için ayrı bi heyecandır bnm krdeşim de annem 38 yaşında iken olmustu daha bilinçli dha farkındalıklı oluo o yaşta gebelikler bence tabi :D

Son düzenleme:
HOŞGELDİNİZZ :KK70:anneliğin yaşlısı genci yok :KK70: tecrübeli tecrübesizi var :p sizin için ayrı bi heyecandır bnm krdeşim de annem 38 yaşında iken olmustu daha bilinçli dha farkındalıklı oluo o yaşta gebelikler bence tabi :KK70:
AYNEN SANA KATILIYORUM ESİRR TEYZEM DOĞUM YAPTI BANA DIYOR SIMDIDEN SONUNCUYU KIRK YASINDA YAP ÇOK GÜZEL OLUYOR DIYOR TEYZEM KIRK YASINDA VALLA MASALLAH ÇOK GUZEL BEBEK BUYUTUYOR İMRENDIM DOĞRUSU:KK72::KK9:

AYNEN SANA KATILIYORUM ESİRR TEYZEM DOĞUM YAPTI BANA DIYOR SIMDIDEN SONUNCUYU KIRK YASINDA YAP ÇOK GÜZEL OLUYOR DIYOR TEYZEM KIRK YASINDA VALLA MASALLAH ÇOK GUZEL BEBEK BUYUTUYOR İMRENDIM DOĞRUSU:KK72::KK9:
ohh maşallah ne güzel ..ya ben çok hassasım bu yasta dayanamıom belirtilere filan yaşım ilerleyince naapcam diodum hep ama ileri yaşlarda herkes memnun :D duydugum kdarı ile

ohh maşallah ne güzel ..ya ben çok hassasım bu yasta dayanamıom belirtilere filan yaşım ilerleyince naapcam diodum hep ama ileri yaşlarda herkes memnun :KK70: duydugum kdarı ile
HER HAMILELIK FARKLI BU BEBEGINDE ZORLANIRSIN BELKI DIGERI COK RAHAT GEÇER .O AYRI BI KONU AMA ANNELIK BENCE HER YASTA AYRI BI GUZEL . ŞİMDİ DOĞUM YAP BU ACILARI UNUTURSUN BILE:KK70:

HER HAMILELIK FARKLI BU BEBEGINDE ZORLANIRSIN BELKI DIGERI COK RAHAT GEÇER .O AYRI BI KONU AMA ANNELIK BENCE HER YASTA AYRI BI GUZEL . ŞİMDİ DOĞUM YAP BU ACILARI UNUTURSUN BILE:KK70:
inşallah o duyguyu yaşatıp bütün çektiklerimizi unutturur Rabbim

Öncelikle hepinize teşekkür ederim.
Evet benim ilk çocuğum uzun zahmetler ve tedavilerin ardından geldi. uzun yıllar uğraştıktan sonra 3. tüpbebek denememde Kızım oldu :) Sonra kendiliğinden oluşan ama sağlıklı olmayan bir gebelik oluştu. Karnımda kalbi durdu ve 8 haftalıkken kürtajla alındı. Mucize gibi gelip yine aynı şekilde uçtu gitti. Sonra vazgeçtik sanki Allah kızımıza sağlık versin dedik.Ama o 'da büyüdü ve kardeş istemeye başladı bizimde bunu netleştirip bir tedavi için güç toplamamız zaman aldı. Yine bir tüpbebek denemesi ve şükürler olsun hamileyim. Kızıma kardeş geliyor.Allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kızımda gayet iyi idi hamileliğim ama bu defa mide bulantıları ve baş dönmeleri beni mahvetti. Geçecek umudu ile gün sayıyorum bakalım :)

Back