Ü
Amin cnmmMasalh sukur.. darisi basimiza ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnmmMasalh sukur.. darisi basimiza ..
Canım öncelikle ultrason çekiliyor onun sonucu hemen çıkıyor. Daha sonra kan veriyosun o da bi gün sonra çıkıyor. Doktor ikisini karşılaştırıp risk olup olmadığını söylüyor. Benimki 1:1234 çıktı. Doktorum sonucun gayet iyi dedi. Çok şükür :)sevindim adına canım darısı başımıza:) bi de neler yaıldı ne kadar sürdü sonucu aynı gün mü aldın? bildiğim kadarıyla kesin bir şey denilmiyor olasılıklar üzerindenyorum yapılıyor senin kaç çıktı? biraz fazla soru sordum farkındayım ama merak ediyorum ben de yakında yaptıracam
Çok sevindim çok şükür darısı hepimize inşallahKızlar ikili taramayı yaptırdım. Herşey Normal çıktı çok şükür :)
Doktora gittin mi cnmSüper çok sevindim senin adına, benim de yarın. Bana da dua et
Suyu bn de çook özledim yaIsten yeni ciktim gunduzleri birseyim yokta aksama dogru zafiyet geciriyo gibiyim suyun tadini bile cok ozledim yudum yudum kraker yiyirum otobuste ondanda biktim artik su donemler gecsede bende herseyi yesem bebisim daha iyi beslense
İçinde alerjik ne var acabaKizlar gunaydin bu arada.. aktardan aldigim hamileler icin satilan yag karisimini 2 kere fln kullandim.. alerji yapti tenim kirmizi leke leke oldu.. dun bugun sukur gecmis gibi.. esim cok kizdi.. :) normaldede biraz alerjik bunyem artik karisimdaki bazi yaglara alerjim var sanirim onu kullanmicam..zeytin yagli bebek yagina devam.. bide vazeline mi kullansam ki arada ??
İçinde alerjik ne var acabaKizlar gunaydin bu arada.. aktardan aldigim hamileler icin satilan yag karisimini 2 kere fln kullandim.. alerji yapti tenim kirmizi leke leke oldu.. dun bugun sukur gecmis gibi.. esim cok kizdi.. :) normaldede biraz alerjik bunyem artik karisimdaki bazi yaglara alerjim var sanirim onu kullanmicam..zeytin yagli bebek yagina devam.. bide vazeline mi kullansam ki arada ??
Ben bu hafta çok kötü olursam rapor alacağım yaAllah yardimcin olsun canim calisan anneler icin hamisliik daha bi zordur insallah en yakin zamanda atlatiriz :)
Aa hadi hayırlı olsun kızınDün ikili tarama testi, kan idrar tahlili yaptırdım. Tahlil sonuçlarım iyi çıktı, bir problem yok. İkili tarama hormon testi sonucu 10 gün sonra çıkacak. Ultrasonda da bebeğin gelişimi gayet iyi çıktı, çok hareketli bir bebek, doktorum düşük riskin falan yok, her şey çok iyi dedi. Veee cinsiyetini de öğrendik; ikinci kızımız geliyor...
Aa hadi hayırlı olsun kızınDün ikili tarama testi, kan idrar tahlili yaptırdım. Tahlil sonuçlarım iyi çıktı, bir problem yok. İkili tarama hormon testi sonucu 10 gün sonra çıkacak. Ultrasonda da bebeğin gelişimi gayet iyi çıktı, çok hareketli bir bebek, doktorum düşük riskin falan yok, her şey çok iyi dedi. Veee cinsiyetini de öğrendik; ikinci kızımız geliyor...
Hadi bakalım sırayla iyi haberler alıyoruz çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindimCanım öncelikle ultrason çekiliyor onun sonucu hemen çıkıyor. Daha sonra kan veriyosun o da bi gün sonra çıkıyor. Doktor ikisini karşılaştırıp risk olup olmadığını söylüyor. Benimki 1:1234 çıktı. Doktorum sonucun gayet iyi dedi. Çok şükür :)
Ay sorma bidr magazada calisiyorum inan o kadar zor oluyor ki ay sonunda cikarsalarda issizlik maasi alip evimde otursam die dort gozle bekliyorumAllah yardimcin olsun canim calisan anneler icin hamisliik daha bi zordur insallah en yakin zamanda atlatiriz :)
Aay ne guzel muhtemelen persembe gittigimde benimkinide soyler doktor bende kiz hissediyorum en basindan beri allah hayirlidini versinDün ikili tarama testi, kan idrar tahlili yaptırdım. Tahlil sonuçlarım iyi çıktı, bir problem yok. İkili tarama hormon testi sonucu 10 gün sonra çıkacak. Ultrasonda da bebeğin gelişimi gayet iyi çıktı, çok hareketli bir bebek, doktorum düşük riskin falan yok, her şey çok iyi dedi. Veee cinsiyetini de öğrendik; ikinci kızımız geliyor...
Bende cinsiyetini cok merak ediyirum bidahaki kontrolunde belli olur isalllahTabloya sırayla cinsiyetleri ekleyeceğim
Sıra bana gelecek çok merak ediyorum
Bu hafta 3 tane olacak sanırım
Herkese sağlıklı gebelikler
30 yaşındayım tahmini doğum 7 kasımTabloya sırayla cinsiyetleri ekleyeceğim
Sıra bana gelecek çok merak ediyorum
Bu hafta 3 tane olacak sanırım
Herkese sağlıklı gebelikler
Normal sartlarda bile zor magazada calismak cnm Allah kolaylik versin vallaAy sorma bidr magazada calisiyorum inan o kadar zor oluyor ki ay sonunda cikarsalarda issizlik maasi alip evimde otursam die dort gozle bekliyorum
GÖZÜN AYDIN CANIM SAĞ SALIM KUCAGINA ALDIĞINIDA DUYARIZ INSALLAHKızlar ikili taramayı yaptırdım. Herşey Normal çıktı çok şükür :)
Olur ya inşallah ona göre hazırlıklara başlayalım istiyorum çok heyecanlıBende cinsiyetini cok merak ediyirum bidahaki kontrolunde belli olur isalllah