biz erkek bekliyorduk, kız dedi doktor, ilki de kız iki kızımız olacak inşallah sağlıklı olsun daAay ne guzel muhtemelen persembe gittigimde benimkinide soyler doktor bende kiz hissediyorum en basindan beri allah hayirlidini versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz erkek bekliyorduk, kız dedi doktor, ilki de kız iki kızımız olacak inşallah sağlıklı olsun daAay ne guzel muhtemelen persembe gittigimde benimkinide soyler doktor bende kiz hissediyorum en basindan beri allah hayirlidini versin
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende pazartesi gideceğim doktora bakalım söyleyecekmi cinsiyetini çok merak ediyorumbiz erkek bekliyorduk, kız dedi doktor, ilki de kız iki kızımız olacak inşallah sağlıklı olsun da
Merhabaa hoşgeldin cnmmerhabalarrr
ben de 13 gibi mi gitsem diyordum ense kalınlıgı ıcın gec olur mu sence..evet tam 12 haftalıktı
Daha hiç balık.yağı kullanmadım canım ama doktor kontrolünde kullanıyorsan herhalde olumsuz etkilemez bilmiyorum amaMerhaba kizlarr aranizda imom balik yağı hapi kullanipta sikayeti olan varmi ben bu ilaca basladigimdan beri asiri midem agriyor ilk basta anlamadim ilactan oldugunu doktora mide agrisi sikayeti icin gittim oda surup yazdi ama hic faydasini gormedim cok kotuyum
Hayır canım geç olmaz ben salı günü gittim ama hamile sayısı cok olduğundan ultrasnda cok sıra varmıs bana pazartesiye gün verdiler bende hemen doktorumun yanına gittim geç olurmu diye çünkü benim yarın 12+3 oluyor 13.haftaya girmiş oluyorum doktor hiçbişi olmaz dedi bakalım cinsiyetini görebileceklermi? çok merak ediyorum size yazarım yarın burdanben de 13 gibi mi gitsem diyordum ense kalınlıgı ıcın gec olur mu sence..
Canim doktora gittim kan ilacindan dolayi sandi onu biraktirdi artik kullanmiyorum ama hala cok fazla agrim var bende imomdan olacagini dusunuyorum cunku baska ekstra kullandigim bisey yok anlamadimDaha hiç balık.yağı kullanmadım canım ama doktor kontrolünde kullanıyorsan herhalde olumsuz etkilemez bilmiyorum ama
Merakla bekleyeceğimHayır canım geç olmaz ben salı günü gittim ama hamile sayısı cok olduğundan ultrasnda cok sıra varmıs bana pazartesiye gün verdiler bende hemen doktorumun yanına gittim geç olurmu diye çünkü benim yarın 12+3 oluyor 13.haftaya girmiş oluyorum doktor hiçbişi olmaz dedi bakalım cinsiyetini görebileceklermi? çok merak ediyorum size yazarım yarın burdan
aynen bende bisilerbeyeniyorumfrenliyorum kendimi hep bu arada listeye girmek icin bisey yapmmiz gereklimiOlur ya inşallah ona göre hazırlıklara başlayalım istiyorum çok heyecanlı
Allaha sukur hic kusmadim amA agzim hep tatsiz ve aksam bulantim sitmam oluyorasiri derecede bulantilarim var arkadaslar evimden koku geliyor gibi evime giremiyorum hersey kokuyo gibi istifrar etmiyorum ama bulantilarm cok napicam bilmiyorum boyle durumda olan var mi aranizda
Merhaba cnm izmirde hangi hastaneye gidiyorsun ve memnunmusun bu arada bebisinde hayırlı olsn insallah sag saglim kucağımza almayi nasip eder RabbimBilgilerimi vermem gerekli sanirim sat 17 ocak dogum tarihi 25 ekim il izmir ilk cocuk
BBilgilerini mesaj atarsan eklerim cnmaynen bende bisilerbeyeniyorumfrenliyorum kendimi hep bu arada listeye girmek icin bisey yapmmiz gereklimi
ekledm cnm yaşın hariçBilgilerimi vermem gerekli sanirim sat 17 ocak dogum tarihi 25 ekim il izmir ilk cocuk
11-14 haftalar arası ense kalınlığı ölçümü, bence gidebilirsin. Benim doktorum 12 hafta dolunca gel demişti.ben de 13 gibi mi gitsem diyordum ense kalınlıgı ıcın gec olur mu sence..
o zmn bnde öle yapayım 23 martta tam 1 ay sonra gel deyince önemli bi tarih sandım11-14 haftalar arası ense kalınlığı ölçümü, bence gidebilirsin. Benim doktorum 12 hafta dolunca gel demişti.
Sifaya gidiyordum.sonra memnun kalmadim simdi tahir ozgudere gidiyorum.ozelde canim.biraz maliyetli oluyor ama en azindan icimi cok rahatlatiyor.sen nereye gidiyorsun.bu arada allah hepimizin beveklerini sag saglim kucagimiza versinMerhaba cnm izmirde hangi hastaneye gidiyorsun ve memnunmusun bu arada bebisinde hayırlı olsn insallah sag saglim kucağımza almayi nasip eder Rabbim
Yasim 27 cok sagol canimekledm cnm yaşın hariç