- 4 Ocak 2020
- 2.196
- 5.970
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #340.241
İyiyim canım şükür. Çocuktan dolayı mı bunaldın? Yardımcı olacak birileri var mı yakınında annenler filan uzak mı? Kv yakınlarındaydı diye hatırlıyorum, biraz ona bırakıp dinlensen sen deKizlar nasilsiniz.. ben cok zorlaniyorumve acayip bunaldim
Bizim burda virüs artti eşim evden cikmayin diyo o da baya sinirlendi üzüldü zaten ustune gitmiyeym diye cikmiyoruz evdenİyiyim canım şükür. Çocuktan dolayı mı bunaldın? Yardımcı olacak birileri var mı yakınında annenler filan uzak mı? Kv yakınlarındaydı diye hatırlıyorum, biraz ona bırakıp dinlensen sen de
Allah yardımcın olsun, kayınvaliden de en sinir olduğum tiplerdenmiş, inşaallah bir an önce ferahlarsınBizim burda virüs artti eşim evden cikmayin diyo o da baya sinirlendi üzüldü zaten ustune gitmiyeym diye cikmiyoruz evdencocuk saglamken kv hep bizdeydi de simdi ugramiyo
İnsallah kuzum cok sagol uxun zmn sonra telefonu elime aldim ama oglum surekli onunla ilgiilenmemi istiyo o uyurkende market vs islerini hallediyorum hizlica beraber cikamiyoruz çünkü. Temizlik vs derken aksam oluyoAllah yardımcın olsun, kayınvaliden de en sinir olduğum tiplerdenmiş, inşaallah bir an önce ferahlarsın
Açık havada tempolu yürüyüş 3 km de dahil toplam 11500 adım attım bugün yediklerime karşılık.SPOR LİSTESİ
SchonerDuft /
Gazetekolik /
_sedulu_/ 745+240+165
EDMLM /
mirjam /
Seni çok iyi anlıyorum ya, bu hafta ben de öyleyim. Ara mı versem diye bile düşünüyorum.Keşke haftasonu olmasaydı
Bugün çok kötü geçti aslında iyi geçti ama mideye girenlerin haddi hesabı yok pastadan tutunda patates salatasina kadar
Bir hafta boyunca ac kalsam anca yakarım heralde o kadar yediğimi
Bugün menü yazmak istemiyorum zira yazılacak yanıda yok zaten bol kalori hoooppp bol yağ hooopppp ordan birde tartıda bolca artılar
Offff yiyip yiyip pişman oluyorum oy ben nerelere gidem. Hangi dağlarda tepelerde koşsam...
Ayyy deme öyle bende bahane gezer durumdayım zaten.Seni çok iyi anlıyorum ya, bu hafta ben de öyleyim. Ara mı versem diye bile düşünüyorum.
gözün aydın canım .Herkese güzel geceler,mutlu sabahlar olsun.
Eşim,Ben,kızım ve ablam sonunda karantina ve korona illetinden salı günü kurtuluyoruz. Salı günü kızımla beraber açık hava keyfisi yapmayı düşünüyorum. 1 hafta daha izin alıp her yeri temizleyip kendimi rahatlaticam. Günlerdir salondan çıkamamıştım. Duş aldım,ütü yaptım,mutfağı toparladım. Yeni bir haftaya bomba gibi başlamak niyetindeyim. Hedef bu hafta 1 kilo.hadi bakalım
Allah acil şifalar versin oğluna, sana da bol sabır diliyorum, Allah yardımcınız olsunBiz bugün doktoea gittik tekrar alciya aldirdibi hafta daha dursun dedu
İnşaallah canım ben de aslında bırakmak istemiyorum, sadece sıkıldım biraz. Ama düzelir. Gram gram da olsa gitsin, yeter ki gitsin. Hedefime de az kaldı bakalım, beni o güdülüyorAyyy deme öyle bende bahane gezer durumdayım zaten.
Gazlayalım birbirimizi bırakmayalım ipin ucunu. Bi ara verirsek daha toparlayamayız. Verdiğimiz azıcık gramlar okka okka yağ olarak geri döner.
Bu hafta böyle geçti belki ama yeni bir haftaya başladık artık dengeleriz ve toparlarız inşallah
Yapabiliriz biz kadınız başarabiliriz
Offf nasıl zordur şimdi. Sağlığına kavussunda bugünlerde geçer küçük çocuğu o halde zaptetmek çok zordur eminimBiz bugün doktoea gittik tekrar alciya aldirdibi hafta daha dursun dedu
Benim daha coookk. Yolun başındayımİnşaallah canım ben de aslında bırakmak istemiyorum, sadece sıkıldım biraz. Ama düzelir. Gram gram da olsa gitsin, yeter ki gitsin. Hedefime de az kaldı bakalım, beni o güdülüyor
canım Allah kolaylık versin biran önce iyileşip toparlarsınız inşallahBiz bugün doktoea gittik tekrar alciya aldirdibi hafta daha dursun dedu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?