- 4 Ocak 2020
- 2.194
- 5.962
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
buraya nasıl resim ekliyoruz motive edici resimler eklemekistiyorum
:'( ya hani makarna kilo yapmazdııııı zaten bi dilimcik aldım ekmekten ablaaaaaaaaa :'( tamam bundan snra birinden biri cıkcak hayatımdan:çok üzgünüm:
üühühü bi daha olmaz pekiiii
sendemi brütüss mirmirmirmirmirmirmirmir
yapma yaaa bi dilim ekmekcikkk ne yapar adamaaaaa neslihan ablaaaaaaaaaaa gelde koru cadınııı -tatlicadiarzu-
neslihancım inan seni mahcup :1hug:etmemek için sıkı diyete girdim cumaya kadar yoksa bu hafta aynı kalmayı göze almıştım
ay canim ya sagolun gercekten bende sizi cok seviyorum oyuzden birbirimize arka cikmak cok guzel cok anlamliben çorbam bitene kadar yapıcam sanırım 2 günlük çorbam kaldı zaten şu lahana diyrtini sonuna kadar yapamadım ben hiç çorbanın tadı çok kötü geliyodu bu gün 3. günümdü ama çorba hala güzel
pişirmedim yarım lahanam daha var 2-3 gün ara verip tekrar yapıcam
NESLİŞİM bak ne kadar sevildiğini billlŞeniz
seni kaybetmemek için neler yiyoruzzkaydirigubbakcemile
bütün takım kilo vericem diye kendini paralıyo
ben diğer takımlarıda okuyorum bu hafta herkez 1. olmak istiyo
İnşallah 1. liği kimsye bırakmıycazzz:hooray::hooray:
slm kızlar lahanamın 3.günü valla neslihan kıymetini bil ben kimse için yapmazdım böle seyler :))
bu arada s2000 adın neydi kaçırmışım galiba özür dilerim sabah çorbamı içtim akşam 7 gibi bi tabak daha içtim yanında 1 dlim ekmek yedim ve 1 tabak salata şimdi 1 fincan sekersiz cay içerken sizi okudum şu an karnım çok tok acıkırsam 1 tane meyva yiycem
ööff be nerdesin neslihan.kaçtınmı kızzz.görmedinmi beni.aslında pek görünmeyecek biri değilim cüsse olarak ama oldu işte.neyse bende çıkayım bari.uykum geldii.herkese hayırlı geceler.
kız hatice nerelerdesin :mymeka:
hatice abla afiyet olsunn :=)))) zayıflıcaz sporda yapın yemekten kısmakla olmazzz
bende cayın yanında yedım dayanamadım cok sevıyorum bende ama cokmus kalorısı
Neslihancım imzan çok anlamlı duyarlılığın için teşekürlera.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?